Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizden beklediklerinizin çoğundan vazgeçtiniz. Bu ilişkiyi sürdürüyorsunuz. Ama dışardan gelecek her türlü dokunuşa karşı da gayet hassassınız. Biliyorsunuz ki bu beraberlik içindeyken yeni bir şey yaşayamazsınız.

Doğrudan ilgili sayılabileceğiniz bir meselede konuk rolünü üstlenmeyi yeğlediniz. Bunun nedenlerini açıklayıp tartışmalısınız. İş ilişkileriniz sizi inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanıyor.

Problemler varsa da, az bunalarak yaşamayı becerebiliyorsunuz. Ne var ki bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla birliktesiniz. Harcamaların ardı arkası gelmiyor.

Peşin hükümlü davranıp çok önemli bir fırsatı kaçırdınız. Hafta içinde bunu derin bir üzüntüyle anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecekle ilgili çok güzel planlarınız var. Uygun koşulları oluşturmanız zaman alacak. Bu günlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Birçok insanın dönüp de bakmayacağı şeylerle sinirlerinizi bozuyorsunuz. Bu yüzden insan ilişkilerinizde uzaktan konuşulması gereken biri olarak görülüyorsunuz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar,  gün boyu Ay-Kova burcu geçişi etkileri altındayız. Size karşıymış gibi hareket eden veya sizden farklı düşündüğünü belli etmeye çalışan partnerinizle anlaşmanın yolu, öncelikle işbirliğine açık olmanızdan geçiyor. Saat 07:24 Ay-Mars karşıtlığı, ilişki konusunu yine gündem maddemiz haline getiriyor. Partneriniz eşitliğe inanmayan ve sadece kendi isteklerini öne sürmekten hoşlanan bir yapıdaysa doğaldır ki gün içinde birçok kereler karşı karşıya gelebilirsiniz. Hatta bazen incir çekirdeğini bile doldurmayan mevzular üzerinde dakikalarca konuşabilirsiniz. O an sizi birileri uzaktan izlese, bu çift nasıl da bir arada yaşıyor diyebilirler. Ancak işin bir de güzel tarafı vardır. Farklılıkların büyüsü. Saat 13:19 Ay-Venüs karşıtlığıhayatınızla ilgili konularda demokratik davranmanın önemini işaret ediyor. İlişkilerinizde herkesin yararına olacak şekilde düşünürseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır. Ancak sevgi çerçevesinde hareket edilmezse, ev içinde huzursuzluk yaşanması mümkündür. Saat 19:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sizi stres altına alan her şeyden kaçıp kurtulmak ve rahatlamak arzunuzu işaret ediyor. Zorlukların  sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

28 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanabileceğiniz, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz, sevdiğiniz ya da ilişkilerinizi geliştirmek istediğiniz özel kişilerle özel planlar yapabileceğiniz veya jestlerin söz konusu olabileceği birkaç günün içerisindesiniz. Samimi konuşmalar veya duygu ve düşüncelerinizi net şekilde dile getirmeniz durumunda bazı bilgiler edinebilirsiniz. Rekabetçi ortamlardan(özellikle maddi başlıklı konularda), provokatif kişilerden veya mücadeleci kişilerden uzak durun!

28 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunulan noktada, olaylara olumsuz değil, olumlu yaklaşmanızda, her şeyin en iyisini ummanızda ve bardağın dolu tarafına odaklanmanızda fayda var. İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İlişkilerde dengenin kaybolabileceği, egoist tavırlarda artış görülebilecek, özgürlüklerin kısıtlanması nedeniyle sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalınabilecek, ben bilirim tarzı yaklaşımlar, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da gerilimlere açık, toplumsal gelişmeleri, topluluk hareketlerini de akla getiren bir gündeyiz. Akşam saatlerinde ise, sürprizler, türlü hoşluklar veya hoş gelişmeler günün stresini unutturabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayli enerjik olacağınız bir gün. Sorunlarınızı halletmek isteyebilirsiniz ama her konuyla ilgilenmek yerine önem sırası vererek hareket etmelisiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer ortamlarınızda şartlarınızı kolay oluşturacaksınız ama aklınız ailevi konulara takılı olacak. Aile hayatınızda konuştuklarınızla yaptıklarınız birbirine uymayabilir. Bu konuda dikkatli olun.

28 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Bu birkaç gün bir parça krizlerle mücadele zamanı gibi olacak sizler için ama emin olun alnınızın akıyla çıkabileceksiniz. Yalnız olanlar ise, gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler, görüştükleri kişileri çevrelerinde ki kişilerden saklayabilirler.  

28 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

28 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 28" R
Ay
Yay
22° 25' 02"
Merkür
Koç
16° 11' 43"
Venüs
Koç
27° 57' 17"
Mars
Balık
27° 49' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 54"
Satürn
Balık
16° 21' 16"
Uranüs
Boğa
22° 12' 23"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 07"
Lilith
Başak
23° 03' 49"
True Node
Koç
15° 27' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>