Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu unutamıyorsunuz. Üzerinden çok sular akmış olması sizi fazla ilgilendirmiyor. Aynısını bir daha kesinlikle yaşayamayacağınıza inandığınız bu ilişkinin bir türlü bayatlatamadığınız anıları size yeterli geliyor. Yeni bir şeye bir süre daha kapalısınız.

İşyerinizdeki üzücü bir olayın etkisinden hala kurtulamadınız. Sizi hiç karşı koyamayacağınız bir biçimde içine alacak yeni gelişmeler var. Henüz habersizsiniz. Sizin böyle bir gelişmeye dünden hazır olduğunuz varsayılıyor.

Vasat. Uzun zamandır ne uzuyor, ne de kısalıyorsunuz. Halinizden duyduğunuz memnuniyet sizi biraz hareketsizleştiriyor. İş hayatınızdaki yeni gelişme çok daha az para derdi çekmenizi sağlayabilecek gibi görünüyor.

Hassas bir konuyu, bir şeyleri atladım düşüncesiyle baştan aldınız. Sadece zaman kaybedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla geçmişte yaşadığınız bir kırgınlık, çoktan unutulmuş görünmesine karşılık, bambaşka bir kanaldan, bambaşka nedenlerle yeniden gündeme getirilecek. Eski bir olayın yeniden tartışmaya açılmasını engelleyemeyeceksiniz. Uzakta bir sağlık üzüntünüz var. Uzak olması büyütmenize neden oluyor.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar,  cumartesi günümüz saat 21:36 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay etkisinde başlıyor. İleriye dönük bir hedef belirlemenizi belirleyen Bu Dolunay, yaratıcı düşünmenizi, kararlı olmanız halinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğinizi söylüyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda duruma bakarsak, aşkı güvenilirlik çerçevesinde ele alacak, ayrıntıları önemseyeceksiniz. Aynı zamanda romantizm, şefkat, sevgi beklentisi içindesiniz. Sizin bu Dolunayda hayata katılımcı yaklaşmanız gerekiyor. Kafanızın karışmasına izin vermeden, yetersizlik duygusu çekmeden, ne istediğinizi iyice analiz etmenizde yarar var. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşen bu Dolunayın cümlesi,  ne istediğini bilirsen, hem kendin hem başkaları için faydalı olabilecek işlere yönelebilirsin. İşte bu seni doyumlu bir birey yapar diyor. Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Normalde sizin tarafınızda olan ve sizinle birlikte hareket eden kişiler bu sefer farklı şekilde davranabilir. Yeni çevrelere girmenizi, yeni bilgiler edinmenizi, yeni hedefler belirlemenizi sağlayabilecek kurslara yazılabilir, seminerlere katılabilir veya bu tür konuşmaların içerisinde yer alabilirsiniz. Hayata bakış açınızı genişletmek istemeniz nedeniyle sizi suçlamaya kalkan kişiler olabilir. Bu kişilerin öğrenme konusundaki kararlılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Normal koşullar altında her zaman yanınızda olan bazı kişiler bu sefer sizin ilerlediğiniz doğrultuda hareket etmeyebilir, destek vermeyebilir veya yanınızda yer almayabilirler. Bu durumda, bu hafta sonundan itibaren bazı kişileri yakın çevrenizde çıkarma ihtiyacı duyabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Bu akşam Balık burcunda meydana gelecek dolunay, yaşadığımız materyal dünyanın dışında, soyut ve bilmediğimiz şeylerin farkına varmamızı ve farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Ruhsal ve mistik konulara daha fazla merak duymaya başlayabiliriz. Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir. Stresli, duygusal iniş çıkışlara, gerilimlere ve engellemelere açık bir gündeyiz aslında. Gecikmelere, hassasiyetlere veya engellemelere takılmayalım. Dolunay biter stres gider sonuçta! Not: Bu arada, Ay dünyaya en yakın konumda olacağı için bu dolunaya Süper Dolunay deniyor hepsi bu. Bilginize… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay gelecek beklentilerinizi yeniliyor. Gruplar ve arkadaşlıklar içinde yaratıcı olabilirsiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız dingin bir dönem içerisinde. Partnerinizden ilgi ve sevgiyi fazlasıyla görüyor ve gösteriyorsunuz. İş hayatınızda haksızlıklara üst üste uğramaktan şikayetçisiniz. Birkaç yerden para beklentiniz var.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinizde gerginlikler ve hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgilenmeniz gerekirken, kendinizi bir anda sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenirken bulabilirsiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. Zira hem Güneş hem de Jüpiter aşk evinizde birlikte hareket ediyor olacak.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 31" R
Ay
Yay
24° 12' 52"
Merkür
Koç
16° 13' 19"
Venüs
Koç
28° 07' 30"
Mars
Balık
27° 55' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 50"
Satürn
Balık
16° 22' 01"
Uranüs
Boğa
22° 12' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 35"
Lilith
Başak
23° 04' 44"
True Node
Koç
15° 27' 10"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>