Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilgili şimdilik kendinize sakladığınız planlar yapıyorsunuz. Bazı haberler bekliyorsunuz ama henüz beklediğiniz habere kavuşamadınız. Zaten siz de kendinizden oldukça eminsiniz ve hiç acele etmiyorsunuz.

Bugün işinizle ilgili bir organizasyonda görev alabilirsiniz. Geçici de olsa yaptığınız bu yeni işten büyük keyif alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında dengeli tavırlarınızla taktir topluyorsunuz.

Parasal konulara yönelik endişeler duyabilirsiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Parasal konularda ailenizden yardım görmek zorunda kalabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanların tutarsız ve iki yüzlü davranışlarına sinirlenecek stresli bir gün geçireceksiniz. Sakin olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki bazı durumları yeniden gözden geçirmeniz gerekecek. Şu aralar sizin sosyalliğe, insanlarla bir arada olmaya ihtiyacı var. Güzel sanatlarla ilgilenmek de size iyi gelecek. Dostlarınızdan biri hakkında endişe verici bir haber duyabilirsiniz. Ama kendi kararlarınızla, bu habere pek kulak asmayabilirsiniz. Akşam saatleri için arkadaşlarınızdan alacağınız davet size ne kadar cazip gelse de bu daveti Kabul etmeyeceksiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 03:37 Oğlak burcunda seyrini sürdüren Ay etkisinde güne başlıyoruz. Ciddi ve sağlamcı Boğalar için Ay-Oğlak seyir günleri genelde olumlu geçer. Ailenizle veya bizzat özel meseleleriniz üzerinde ciddiyetle durmanızı sağlayıcıdır. Düzene kavuşturulması gereken işlerinize öncelik vermeniz faydalı olur. İş hayatından duygusal meselelere kadar geniş bir alanda enerjiler sizi destekleyicidir. İleriye dönük olarak düşünmemizi sağlayıcıdır. Saat 12:22 Ay-Venüs karşıtlığında, özellikle toplumsal konularda her türlü sorunun ailenizi de yakından ilgilendirdiğini düşünerek tedbirli olmaya çalışabilirsiniz. Saat 21:22 Ay-Merkür görünümü, sağlam ve uzun vadeli olacak şekilde hayatımızı, işlerimizi gözden geçireceğiz. Aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili konularda ciddi düşüneceğiz. Kafamızın içinde bir şeyleri yerli yerine oturtabileceğiz. Saat 21:48 Jüpiter-Pluto görünümü, çalışma hayatımız, sağlığımız, eğitim, ticaret, kişisel gelişim konularında güçlenme, engelleri aşabilme, sıkıntılarımızdan kurtulma arzumuzu işaret ediyor. Biz grup aktiviteleri, ortaklaşa çalışmaları aslında sevmekteyiz. Bir elin nesi var iki elin sesi var sözüne uygun hareket etmeye çalışıyoruz. Direncimiz bazen düşük olsa da, elimizden geldiğince dayanıyoruz. Herkese güvenmiyoruz, hayatın zikzak çizebileceğinin farkındayız. Bütün bunlara dikkat ettiğimiz halde şimdi öyle bir noktaya geldik ki, bir değişim ve dönüşüme ihtiyacımız var. Bu görünüm önümüzde duran sıkıntıları aşmamızda, mücadelemizi sürdürmemizde, çözüm yolu bulmamızda bize yardımcı oluyor. Grup faaliyetleri, ortaklaşa çalışmalar, sağlıklı yaşamaya önem vermeliyiz. Hangi alanda başarılı olmak istiyorsak o konuda bilgilenmeliyiz. Hırs, öfke, gurur, anlaşmazlık, değişime kapalı olmak, takıntılı davranmak, inatçılık yanlıştır. Bunlardan uzak durmalıyız. Yoksa başarısız oluruz, gelişemeyiz ve sağlıksız bir yaşam süreriz. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

4 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddi konularda girişimlerin önemli olacak. Ayın konumu yurt dışı bağlantılarını, seyahatleri gündeme getirebilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına karşı düşünceli olmayı, hedefleriniz ve amaçlarını anlamak için gerekli zamanı ayırmalısınız.

4 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda zorlanabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇ dünyanıza dönme eğilimine gireceksiniz. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Sizi rahatlatan aktivitelere yönelmelisiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dış koşullara bağlı işlerinizde takıntılı ve hırslı davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendi görüşlerinize karşı diğer insanlardan bazı dirençler görebilirsiniz. Empatiyi elden bırakmamaya çalışın.

4 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş, yakın akrabalar ve komşularla karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Ortak hobiniz için bir kursa kaydolabilirsiniz. Çocuğunuz, yaz okulundaki etkinlikleri önem kazanır. Ayrıca el becerisi ve yetenek gerektiren her türlü uğraşla ilgilenebilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

4 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 30' 19" R
Ay
İkizler
24° 02' 45" R
Merkür
Koç
24° 20' 03"
Venüs
Boğa
13° 48' 45"
Mars
Koç
07° 43' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 55"
Satürn
Balık
17° 25' 52"
Uranüs
Boğa
22° 56' 51"
Neptün
Balık
29° 12' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 48"
Lilith
Başak
24° 29' 29"
True Node
Koç
15° 08' 39"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>