Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuzu düşünenleri ciddiye almalısınız. Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki sizi biraz yoracak gibi görünüyor.

Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün olabilir.

Deneyimlerinle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelliyor. Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz.

Bugünlerde bir ilişkinizde bazı pişmanlıklar söz konusu olabilir. Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir öğüdü iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. İyi dostlarınız var. Bunu bu konudaki seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğinize, dostluğa bağlılığınıza borçlusunuz. Yakın bir zaman içinde bir yolculuğunuz olabilir. Bunun ne tür bir yolculuk olacağı belli olmasa da, sevineceğiniz bir yolculuk olacağı kesin görünüyor.

4 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Pazar günümüz başlıyor ve ilginç fikirlerin zihnimizde uyanmasını sağlar. Fakat bunları hangi alanda ifade etmeniz veya değerlendirmeniz gerektiğini bilmek gerekir. Böyle durumlarda, ileriye yönelik umut taşımayanları devre dışı bırakmanız yararlı olabilir. Saat 23:56 Ay-Güneş olumlu görümünde, hedefleriniz doğrultusunda yapmanız gerekenlerin farkına varabilirsiniz. Aklınıza güzel bir fikir geldiğinde, kısa süre içinde o fikrin nasıl uygulamaya döküleceğini ve bunun size sağlayabileceği yarar-zarar hesabını yapabilirsiniz. Finansal açıdan sürpriz yaratabilecek yatırımlardan uzak durabilirsiniz. Ancak eğer aklınıza yatan bir fikir varsa ve gerçekten sizin için faydalı olacaksa sonuna kadar üzerine gitmekten de çekinmezsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

4 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta, arkadaşlarınızla ve ailenizle ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz. Olayları farklı şekilde yapmanız problemlere neden olabilir. Seyahatler esnasında aksilikler çıkabilir veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Planlarınızı bozabilecek kişileri saymıyorum bile.Günün Atmosferi:Yeni fırsatlar, yeni şanslar Sabah erken saatlerde, biraz gergin hissedebiliriz. Fakat takım ruhu ve farklı sosyal etkinliklerle günümüzü daha hareketli hale getirebiliriz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim için de etkili bir gün. Bugün Pazar olsa da toplantılarımızı, görüşmelerimizi ya da projelerimizi bugüne ayarlamamız en doğrusu olur. Hafta hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabiliriz. Öte yandan yeni fırsatlara da açığız.

4 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapabileceğiniz çok şey var ve kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın işlerle de ilgilenmek gerekebilir.

4 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara yaklaşım tarzınız bugünlerde oldukça sert. Dostlarınızı kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Her alanda siz kendinizi kanıtlamış kişilersiniz. Abartıdan uzak durun.

4 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrelerde veya dış ortamlarda vaktinizi geçireceksiniz ama zaman sizin için değerli, günlük yapmanız gereken işleriniz yüzünden etrafınıza kolay tepkiler verebilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı iyi kontrol edin.

4 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje üretebilirsiniz. Grup enerjisi yüksek olduğundan dolayı yeni bir takım çalışması örgütleyebilirsiniz.Teknolojik gelişmeler ve bireysellikten çok çalışılan kurumun menfaatlerine göre tavır alınan bir hareket olacaktır. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır. Ortaklığınız ve özel ilişkiniz konusunda daha kalıcı bağlantılar kurabilmek ve mevcut ilişkiyi daha sorumluluk gerektiren bir seviyeye taşımak için kafa yoracağınız bir etkide bulunuyorsunuz.

4 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

4 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 51" R
Ay
Balık
22° 47' 58"
Merkür
Koç
19° 00' 50"
Venüs
Boğa
06° 01' 19"
Mars
Koç
02° 51' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 39"
Satürn
Balık
16° 55' 33"
Uranüs
Boğa
22° 34' 52"
Neptün
Balık
29° 01' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 12"
Lilith
Başak
23° 47' 24"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>