Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka tövbe etmiş gibisiniz. Neden böyle bir tavır içinde olduğunuzu da kimse bilmiyor. Davetkar bakışlar içinizde bir hoşluk yaratsa da, görmezden geliyorsunuz.

Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya vermiş görünüyorsunuz. Değişik planlarınız var. Hayatta karşılık bulacak mı diye endişelisiniz.

Güven duyabileceğiniz bir birikim sağlayamadınız. Böyle bir birikiminiz olmamasına ve de zor kazanmanıza karşın, kolay harcıyorsunuz. Bu yüzden genel olarak bir para sorunu içindesiniz.

İnatçılığınız dilden dile dolaşıyor. Siz ise hala daha, uyarıldığınız bir konuda inatçılık ediyor ve burnunuzun dikine gidiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizden gelen bazı handikaplarınız var. Bunları aşabilmeniz için profesyonel desteğe ihtiyaç gerekebilir. Can sıkıcı bir gün yaşayabilirsiniz. Çünkü pek zevk almadığınız insanlarla birlikte olmak zorunda kalacaksınız. Bu yakınlarda sizi bekleyen sevinçli bir haber var. Bu haberle ilgili bir yolculuk yapmanız gerekecek. Aile içinde çok az rastlanır bir nedenle saygınlığınız azalmış görünüyor.

4 Ekim 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar  günümüz saat 03:22 Ay-Yengeç burcu seyri altında başlıyor. Ayın güzel tılsımlı ışığı yüzüğünüzde parlar. Duygularınızı sözlere dökmek, barış ve adalet duygusu içinde  her şeyi ele almak, yuvanızdaki emniyet duygusunun güçlendiğini hissetmek size oldukça hoş gelebilir. Güvendiğiniz kişilerle dertleşebilir, neşeli, esprili ve çocuksu hallerinizle dikkat çekebilir,  neşenizle göz doldurabilirsiniz. Annelik veya babalık duygunuz bir hayli yüksektir. Sevdiklerinizi sahiplenirsiniz. Saat 09:27 Ay-Merkür görünümü, çevremizdeki kişilerle ailemiz, çocuklar, yakınlarımızla alakalı konularda iletişimde bulunmanın işaretçisi olsa da, aklımız işimize, sağlığımıza takılı olabilir. Dışa pek yansıtmasak da, aslında kafamızı kurcalayan bazı meseleleri çözüme kavuşturmak isteriz. Saat 14:00 Ay-Mars olumlu görünümü, finansal konular üzerinde dikkatlice düşünmenizi, hedeflerinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizi sağlar. Saat 17:08 Ay-Neptün görünümü sayesinde  yakınlarınız veyerinizdeki arkadaşlarınızla  olan irtibatınız olumlu yöndedir. Hoşgörülü düşünürsünüz. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

4 Ekim 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz. Eğer, kafanızdaki önemli bir hedefinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, öncelikle ayağı yere basan planlar yapmalı ve gerçekçi olmalısınız. Ardında söylediklerinizi yapmanız kolaylaşacaktır.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, bazı konularda fikir farklılıklarına bağlı, fikir çatışmaları gündeme gelebilir. Dengeyi ve huzuru sağlamak adına kibarca gülümseyip politik davranarak ve kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz en doğru hareket olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa yolculuklar ve daha çok hareket var. Yeni haberler de alabilirsiniz.

4 Ekim 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Lüks düşkünlüğünüz diğer insanları sizden uzaklaştırabilir. Dostlarınızı eleştirmekten vazgeçmeniz iyi olur. Aksi halde yalnız kalma ihtimaliniz var.

4 Ekim 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Ekim 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber çalıştığınız insanlara karşı daha anlayışlı tavırlar içine girmeye özen gösterin. Arkadaşlarınızdan hayal gücünüzü harekete geçirecek haberler alacaksınız.

4 Ekim 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gü­neş ile Plu­ton ger­gin­li­ği özel­lik­le ken­di­niz­le il­gi­li zo­run­lu bir ya­pı­lan­ma içi­ne gi­re­bi­le­ce­ği­ni­ze işa­ret edi­yor. Bu di­yet, spor gi­bi şe­kil­ler­de ola­bi­lir. Yurt dı­şı, hu­kuk­sal ko­nu­lar, ya­ban­cı­lar­la iliş­ki­ler, yük­sek öğ­re­nim gi­bi ko­nu­lar­da bir ta­kım zor­luk­lar­la mü­ca­de­le et­me­niz ge­re­ke­bi­lir. Bu haf­ta Ve­nüs, Ba­şak Bur­cu­'na ge­çiş ya­pa­cak ve 8 Ka­sı­m'­a ka­dar bu burç­ta se­ya­hat ede­cek. Yal­nız olan ar­ka­daş­la­rım aşk ko­nu­sun­da ol­duk­ça şans­lı et­ki­ler al­tın­da ola­cak­sı­nız. Flört­ler, ta­nış­ma­lar, he­ye­can ve­ri­ci kar­şı­laş­ma­lar ya­şa­ya­bi­lir­si­niz. Yi­ne ço­cuk sa­hi­bi ol­mak is­te­yen­ler bu dö­nem­de ba­zı gi­ri­şim­ler­de bu­lu­na­bi­lir­ler, ço­cuk sa­hi­bi olan­lar ise biraz dikkatli olmalı.

4 Ekim 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

4 Ekim 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 54" R
Ay
Koç
21° 18' 26" R
Merkür
Koç
20° 24' 25"
Venüs
Boğa
08° 25' 01"
Mars
Koç
04° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 02"
Satürn
Balık
17° 05' 10"
Uranüs
Boğa
22° 41' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 37"
Lilith
Başak
24° 00' 20"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>