Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlarınız bugün de devam edecek. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyleri konuşamamanın sıkıntısını yaşayacaksınız. Sürüncemede giden ilişkinizin devamı konusunda endişeleriniz olacak.

İş yaşantınızda şanssız bir gündesiniz. Bugün bazıgörüşmelerinden üzgün ayrılabilir, katılacağınız toplantılardan beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Bugünile ilgili konular genel olarak size rahatsızlık verecek.

Parasal konularda beklemede olacağınız bir döneme girdiniz. Bazı yatırımlar yaptınız ve bu yatırımların maddi karşılığını bekliyorsunuz. Bugün yatırımlarınızın takibi ile meşgul olabilirsiniz.

Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklemediğiniz gelişmelere maruz kalabilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandırabilir ve harekete geçirebilir. Gün içinde sinirlenmenize yol açacak bazı olaylarla karşılaşabilir ve bu olaylara karşı vermeniz gereken tepkileri veremeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde aile büyükleriniz ile bir araya gelmeniz ve onlarla bazı konular hakkında konuşmanız muhtemel.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 06:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, güvenilir kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Hem kendinize hem de dost bildiğiniz insanlara olan ilginizin işaretçisidir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Ummadığınız kişilerden destek görmenizi sağlayabilir. Saat 14:37 Ay-Pluto kavuşumu sizi sorumluluklarınızın farkında olarak, tutarlı ve sağlam olana yönelmeniz gerektiği yönünde uyarıcı bir etki yaratıyor. Saat 14:51 Ay-Jüpiter görünümü, disiplinli ve gayet ciddi şekilde dış dünya ile bağlantı kurarız. Sorumluluklarımızı es geçmeyiz ve etrafımızdaki kişiler üstünde etkili olmaya çalışırız. Benim size tavsiyem bunu çok fazla abartmamanız ve gerektiğinde nazik, uyumlu ve hoşgörülü olmayı bilmenizdir. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile hayatınla ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Ailenden beklediğin desteği görmeyişin öfkelenmene neden olabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve benliğinizi değersiz hissettirecek insanlardan uzaklaşın. Kimseye bunun için izin vermeyin.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı bir çaba içerisinde çok şey yapabilirsiniz. Başkalarından çok şey öğrenmek yararlı olacak.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ayaklarınız yere basmıyor. Sanki hayaller dünyasında yaşıyorsunuz. Olmayacak konularda boş ümitlere kapılıyorsunuz. Üzülmemeniz için hayata bakış açınız daha gerçekçi olmalı.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konulardan üzerinizde duygusal etkiler bırakabilecek deneyimler kazanabilirsiniz. Kişisel gelişim adına kazanımlarınız büyük olabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim, medya, seyahat ve ticaretle ilgili işlerinizde etkin duygusal tavırlarla hareket edeceksiniz. Sorumluluk alacaksınız. İş alanınızda yetersizlik hissiyle kendinize gereksiz yere yüklenmeyin.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü uzaklardaki akrabalarınızla kuracağınız diyaloglar ön plana çıkar. Aile büyüklerinin fikirlerini dinlemek, onların taleplerine cevap vermek önem kazanır. Diğer yandan evde tadilat, tamirat işlerini tamamlamak için çaba sarf edersiniz. Dekorasyon değişikliği içinizdeki enerjiyi açığa çıkarmaya yardım eder.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 02"
Ay
Kova
18° 23' 56"
Merkür
Koç
17° 37' 31"
Venüs
Boğa
03° 03' 44"
Mars
Koç
01° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 53"
Satürn
Balık
16° 43' 18"
Uranüs
Boğa
22° 26' 35"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 11"
Lilith
Başak
23° 31' 24"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>