Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hazıra konmayı bekler bir izlenim veriyorsunuz. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz.

Dün öğrendiğiniz şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak. Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek.

Harcamalarınızı biraz daha kısmanız Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. gerekiyor.

Her konuda bir görüş belirtmeniz gerekmiyor. Bugünlerde, sükutun altın olduğunu unutuyor ve sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde biraz tatsızlaşabilir. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getirmemelisiniz. Önümüzdeki günlerde tatil amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta hoş tanışmalar görünüyor.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, haftayı saat 08:13 Ay-Jüpiter görünümüyle karşılıyoruz. Bu enerji yenilik hevesimizi işaret ediyor. Sorumluluk almaktan çekinmiyoruz ancak kendimize ayırdığımız zamanlar var. Neler yapacağımızı planlamak, uygulamak kolaylaşıyor. Genelde insanlarla kurduğumuz bağımız güçlü. Elden geldiğince hoşgörülü, nazik davranacağız. Kimseyi yargılamak, eleştirmek gibi niyetimiz yok. Biz kendi hayatımıza, işimize gücümüze bakacağız. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü etkisinde, hiç kimseye ihtiyacınız yokmuş gibi bir tavır içinde olabilirsiniz. Çünkü sizi hafife almalarından hoşlanmazsınız. Ancak maddi ve manevi anlamda ilişkiniz olan kişilerle bağınızı güçlü tutmak zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Problem kaldıracak halimiz yoktur. Yapacaklarınızı kafanızın içinde düzene koymanız ve o düzen içinde yerine getirmeniz gayet faydalıdır. Bu size zaman kazandırabilir. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken, geleneksel yapınızı ortaya koyacağınız bir gün. Duygularınız karışık olduğu için,. hata yapmaktan korkuyorsunuz.. Güçlü bir partnerin üzerinizdeki etkisini inkar edemezsiniz. Bugün partnerinizin fikir ve düşüncelerine önem vermeyen tavırlarınızla, onu kızdırabilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızı hassasiyetle ele almalısınız. İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var. Aşk hayatınız veya özel yaşamınız için güzel günlerdesiniz. Keyifli ve romantik planlar yapabilirsiniz.Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla sorumluluklarınızın bilincinde olacaksınız. İşlerinizi ilerletmek için çaba içinde olabilirsiniz. Gün içinde ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Stresinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Ani kararla bir yolculuk yapabilirsiniz. Kalabalık ortamda olmanıza rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sürpriz olabilir.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda çok hızlı adımlar ve kararlar hayatınızın merkezinde olabilir. İş gelişmeleriniz ve beklentilerinizin karşılanması bu hafta sizi rahatlatacak.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı ağır bir gün yaşamaktasınız. Öğleden sonra neredeyse gün bitimine kadar Ay'ın boşluk etkisi düşük enerjiler hissetmenize neden olacaktır.Ortak kazanımlarınızı arttırmak için destek görebileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınız ve özellikle dost bildiğiniz kişilerle vakit geçirmek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak konusunda olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. Arkadaş istismarına dikkat etmeniz gerekebilir.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 27" R
Ay
Balık
22° 41' 54"
Merkür
Koç
19° 00' 33"
Venüs
Boğa
06° 00' 48"
Mars
Koç
02° 51' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 33"
Satürn
Balık
16° 55' 30"
Uranüs
Boğa
22° 34' 50"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 10"
Lilith
Başak
23° 47' 21"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>