Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıt vermekte zorlanıyor. Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak.

Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Sizin iyi niyetinizi suiistimal ediyor. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

Para sizin için olunca harcanacak bir şey. Olmayınca problem etmiyorsunuz ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunlu hale geldi. Yeterince birikiminiz olmadığı için zorlanabilirsiniz.

Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz. Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:25 Merkür-Chiron kavuşumu yeni haftanın ilk etkili görümüdür. Hedefimizin ve amacımızın ne olduğunu ve bu amacı gerçekleştirmek için neler yapmamız gerektiğini kendi içimizde tespit etmemizi sağlayıcıdır. Bilinçlenerek, ruhsal anlamda kendimizi güçlendirebiliriz. Hedeflerimizi yeniden belirleyebilir ve bu hedeflere ulaşmanın aslında hiç de zor olmadığını hissedebiliriz. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu, dostluklarımızı, ilişkimizi, umutlarımızı veya umutsuzluklarımızı, insanlara bakış açımızı, sosyal yaşamdaki zorluk ve kolaylıklarımızı, yeteneklerimizi veya başarısızlıklarımızı, hedeflerimizi veya tembelliklerimizi tümüyle gözden geçirmemizi, gerçekçi olmamızı söylüyor. Nasıl bir yol, bir amaç belirlemek lazım. Daha başarılı olmak için neler yapmak gerekiyor. Biz mi ağırdan alıyoruz işleri, yoksa geçtiğimiz süreç mi yoruyor bizi. İşte bütün bunları ele alalım. Hayatla ve kendimizle yüzleşelim, hesaplaşalım. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız veyahayatınızla alakalı konular üzerinde yapılacak yüzleşmelerin sizi rahatsız etmesi anlamına gelse de bu son derece gerekli ve sonrasında rahatlatıcı olabilir. Evet belki arzuladığınız desteği dışarıdan alamamanız sinirlerinizi gerebilir ancak durduğunuz noktayı tespit edebilmeniz anlamında yararlıdır. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başkalarına anlayışlı davranmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız. Saat 16:23 Ay-Akrep burcu geçişi başlıyor. Bir yandan sahip olduklarınızı düşünürsünüz diğer yandan bir türlü halledilmeyen sorunlarınızı. Yerli yerine oturmayan ne varsa bir an önce halledilmeli ve önüme bakmalıyım diye içinizden geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara şöyle bir bakarsınız. Bu noktaya gelinceye dek yaşananlar kimi zaman bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçebilir. Her şeye rağmen yaşam güzel diye düşünürsünüz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde, çalışma arkadaşlarınla bazı konularda dengeyi tutturamaman, yetişmesi gereken işleri geciktirecek.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün itibariyle özel ilişkilerinizdeki tutumlarınız geleceğe yönelik kararlarınızı etkileyecek ve ilişkilerde artık bazı kararlarda daha hızlı harekete geçmek isteyeceksiniz. Tabii ki bu ilişkisi artık rayına oturmuş boğalarla ilgili bir durum. Henüz bir karara varamamış boğaların ise biraz daha beklemelerinde fayda vardır. Bekar olanlar içinse sürpriz yakınlaşmalar ve heyecan verici tanışmalar yakında olacak gibi gözüküyor.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili iletişim kurduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizde sürtüşmeler olabilir. Stres yaratan ani durumlardan dolayı oluşabilecek tartışmaları alevlendirmekten sakınmalısınız. Sabah saatleri sağlık konularında atmanız gereken son adımları atabilirsiniz. Akşam saatleri evlilik ve ortaklıklarınızda bazı mücadeleleri de beraberinde getirebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınız da öncelik sıralamanızın değiştiği bir gün karşılıyor sizleri. Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi Bekar Boğa'lar isehayatınızda tanışacağınız bir insanla aşkı yakalayabilirsiniz.  İş hayatınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz ve bu etkiyi duygularınızla değil mantığınızla değerlendirdiğinizde siz şu anda bulunduğunuz noktadan çok farklı bir yerde olacaksınıztemponuz bir hayli artacak durgun geçen yılları geride bırakmanın coşku ve heyecanı sizleri her zamankinden daha da güçlü kılacak.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan renkli ve hareketli gündem öğle sonrasında daha keyifli şekilde devam ediyor. Karşınızdaki kişilerden destek görebileceğiniz bir akşam geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde biraz daha temkinli olmalısınız sadece.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda stres altında olursanız, davranışlarınızla bunu çalıştığınız kişilere gösterin. İletişim halinde olduğunuz kişilerle birlikte işlerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Merkür'ün Balık burcunda kavuşumu, arkadaşlarınızla aranızda duygusal köprüler kurar.Sosyal hayatınızda fedakarlıklara açık bir gündesiniz. Gönüllü çalışacağınız sosyal sorumluluk projeleri sizi ruhen tatmin eder. Seminer vermek, sanatsal faaliyetlere katılmak için de son derece uygun bir gün. Kazanç ve bereket kendiliğinden artacaktır.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem sorumluluk duygunuzun güçleneceği, hem de idealist yönünüzün öne çıkacağı bir gün geçirmeniz mümkün olabilir. Günün bu nitelikleri, işlerinizle ilgili olarak mükemmeliyetçi yaklaşımlar benimsemenize ve imkansıza ulaşmaya çalışmanıza neden olabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 36' 09" R
Ay
Aslan
18° 27' 03" R
Merkür
Koç
29° 03' 05"
Venüs
Boğa
19° 02' 04"
Mars
Koç
10° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 58"
Satürn
Balık
17° 44' 32"
Uranüs
Boğa
23° 11' 38"
Neptün
Balık
29° 18' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 08"
Lilith
Başak
24° 57' 43"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>