Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın verdiği cesaretle aşk konularında hiç beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor. Gireceğiniz ortamlar arzunuzu yönlendirebileceğiniz fırsatları size tanıyacaktır.

Meslek yaşantınızda yüksek bir sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiniz bir gün. Aldığınız etkiler, çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğüne dikkat çekiyor. İlişkiler konusunda ise dikkatli davranmalısınız.

Enerjik ve canlı bir gündesiniz. Çok sayıda şeyi bir arada yapabilirsiniz. Yapacağınız değişiklikler size yeni kazanç fırsatları da getirebilir. Ortaklıkla rda sözkonusu.

Yakın ilişkilerinizde daha tutarlı olmanız gerekebilir. Vereceğiniz ani tepkiler kolayca yanlış anlaşılabileceği için daha ılımlı olmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar pazarlayamıyorsunuz. İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir.

5 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:44 Ay-Oğlak burcu geçişiyle Cuma günümüz başlayacak. Sorumluluk dolu konuşmalarınız ardından da özgüvenli haliniz, size artılar kazandırabilir. Gerçeklerin çizdiği yoldan giderek, düş kırıklığı veya sıkıntı yaşadığınız her olayı güce dönüştürebilirsiniz. Oğlak burcunda ilerleyen Ay, işlerinizi doğru biçimde yönlendirmenizi ve disiplinli bir şekilde yapmanızı sağlayıcıdır.  Gün boyu etkili olacak enerjiler altında  planladığınız  şekilde gününüzü değerlendirmek istersiniz. Sürprizler, plan dışı durumlar, hoşunuza gitmeyebilir. Saat 18:24 Ay-Neptün olumlu görünümü, olumlu, huzur verici olan duygulara, düşüncelere işarettir. Hem vizyonunuzu geliştirme hem de olumlu anlamda deneyimler yaşamanızı sağlayıcıdır. Dostluklarınız konusunda gerçekçi olunuz. Kimlerle nasıl bir sosyal ilişki yaşıyorsunuz bunlara dikkat ediniz. Kısa vadeli düşler yerine uzun soluklu bir gelecek için yaratıcı düşününüz. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle, Can-ı gönülden  sevgilerimle,

5 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğaüstü olaylar (astroloji, meditasyon, reiki) gibi konular önem kazanır ve bunlarla aktif olarak uğraşmaya başlayabilirsiniz. Birebir gerçeği gösteren rüyalar da bu süreçte sıkça ortaya çıkar ve size bir şekilde yol gösterebilir. Bugüne kadar hiç ortada olmayan medyum vari özellikleriniz de ortaya çıkabilir.

5 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz. Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki bir haftalık süreçte, tutkulu ilişkiler, cinsel çekim, romantizm ve yüksek yaratıcılık ön planda. Maddi anlamda ani gelişmeler söz konusu olabilir veya maddi konularda büyük adımlar atma hissi hakim olabilir, ama çok fazla risk almamak lazım. Aşk hayatımız açısından bakıldığında sıra dışı günlerde olduğumuz söylenebilir. Farklı şeyler denemek isteyeceğimiz, günlük işlerimizde dahi olsa, farklılığa önem vereceğimiz günlerdeyiz. Zaman zaman olumsuz durumlar oluşabilir, ama genele odaklanalım ve pozitif olalım. Somut şeylere odaklanmayı unutmamamız ve gerçekçi olmamız gerektiğini hatırlatabilecek bir gün. Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı da tedbirli olmamız gereken birkaç günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda algılamanız daha kolay olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklik yapabilir, yeni organizasyonlar planlayabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürpiz bir anda başlayacak yeni bir arkadaşlık hayatınıza renk katacak. Kısa zamanda ilerleyebileceğiniz gibi fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Zamana bırakın.

5 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda ve az tanıdığınız çevrelerde etkili ilişkilerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Sosyal çevrenize karşı değişim isteğiniz sizi zorlayabilir. Fikirlerinizi çevrenizle paylaşacaksınız.

5 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı arttıracaksınız. Ancak, biraz tedbirsiz ve endişeli bir tutum içine girmeniz mümkün. İlişkilerinizde olumlu ve yapıcı davranmak için gayret göstermeniz gerekiyor.

5 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki görevler ve yükümlülükler ön plana çıkmaya başlayacaklardır. Bunları yerine getirirken, kişisel başarı ve etkinlik gibi kavramlara değil, insani fayda ve ortak yarar konularına önem verebilir ve yaklaşımınızı bunlara göre belirleyebilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 29' 13" R
Ay
Koç
24° 40' 35" R
Merkür
Koç
20° 35' 10"
Venüs
Boğa
08° 41' 57"
Mars
Koç
04° 32' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 16"
Satürn
Balık
17° 06' 17"
Uranüs
Boğa
22° 42' 23"
Neptün
Balık
29° 05' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 22"
Lilith
Başak
24° 01' 51"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>