Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın kurallarla yaşanamayacağını düşünüyorsunuz. Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de kuraldışı bir aşkı yaşayabileceğinizden pek emin değilsiniz.

Çalışma arkadaşlarınızın daha çok, fazladan çalışmasına neden olabiliyorsunuz. Çünkü bazı işler elinize yapışıyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz.

Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz paniktesiniz.

Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Tedirgin, kararsız bir görüntü size kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız.

6 Ekim 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar,  saat 11:30 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman süresi içinde, yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için, dikkatli olmakta yarar vardır. Hatalar yapılabilir veya hassasiyet yüzünden olayları yanlış değerlendirebiliriz. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin sınırlarını iyi çizerek ancak her sözün altında bir şey aramadan bu saatleri geçirmekte yarar var. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Ev taşımak, evde değişiklik yapmak, yolculuklara karar vermek, kiralamak, satın almak gibi önemli kararları iyice gözden geçirmeden uygulamamalıyız. Etrafımızda gelişen olayları gözlem altına almalı, manevi değerlerimizi ön planda tutmalı, ancak fedakarlığımızın  sınırlarımızı da iyi çizmeliyiz. Biraz duygusallaşacağız, sevgi ihtiyacımız yükselecek ancak iç dünyamızın zenginliği de bir hayli artabilir. Saat 11:30 itibariyle Ay-Aslan burcu geçişi başlıyor. Hem ilişkilerinizde hem eviniz sınırları içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde bu enerji sizi destekler. Bulunduğunuz alanda sözünüzü dinletebilmeniz gayet kolay ve nerede olursanız olun ilgiyi üzerinize toplamanız mümkündür. İşlerinizi başarılı şekilde yaparsınız. Sağlığınıza özen gösterirsiniz. Yuvanızı, ailenizi  ilgilendiren konularda Aslan kesilirsiniz. Kimsenin sınırlarınıza girmesine izin vermezsiniz. Saat 11:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile ve yuva sıcaklığının, sağlıklı yaşamın, uyumlu ilişkilerin bizi fazlasıyla memnun ettiğini gösteriyor. Bilgimizi, tecrübelerimizi, ilişkilerimizi gözden geçirerek gelişimden yana düşüneceğiz bu saatlerde. Saat 14:23 Ay-Satürn görünümü, evimizle ilgili kira artışı veya ödemelerimizi, eşimiz veortağımızla aramızdaki mali konuları, aldığımız ücret ve işverenlerle olan görüşmeleri bu saatlerde yapabiliriz. Saat 17:14 Güneş-Pluto zorlu görünümü,  her konuda kendinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmenin, tedbirsiz hareket etmemenin, gücünüzü yanlış alanlarda ve konularda kullanmamanın gerekliliğini işaret ediyor. Görüş yapınıza uymayan bir takım kişiler yüzünden zaman kaybettiğinizi veya kafanızın içindekileri ortaya koyamadığınızı düşünerek kendi kendinizi üzmektesiniz. Her şey zamanla yerine oturacaktır. Gittiğiniz yol, uyguladığınız yöntemler belki hemen sonuç vermiyor diye öfkeleniyorsunuz. Oysaki sakin davransanız ve akıllıca ilerleseniz gayet verimli sonuçlar alacaksınız. O zaman gelin, gün boyunca sizi rahatlatacak, sakinleştirecek şekilde planlamada bulunun. Bütün işlerimizde kolaylıklar, ilişkilerimizde sevgi dolu paylaşımlar ve gün boyu güzellikler bizlerle olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

6 Ekim 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçinmesi veya uzlaşması zor kişilerle tartışarak vakit kaybedebilirsiniz. Oysa, ortaya koyacağınız işlerle dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz günlerdesiniz. Yapılması gereken işlere odaklanmalı, başkalarıyla tartışarak zaman kaybetmemelisiniz.

6 Ekim 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda direkt cevaplara ihtiyacınız olmasına veya sormak istediğiniz sorular giderek artmasına rağmen, bu sorularınıza cevap alma ihtimaliniz çok değil. Dolayısıyla, şimdilik arkadaşlarınız veyabirliği içerisinde olduğunuz kişilerle uyum içerisinde hareket ediyor izlenimi vermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazdığımız, önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerimizi zorlayan açıların etkisi yine devrede olacak, ama gün genelinde Merkür'ün olumlu açısı ilişkilerde iletişimi kolaylaştırabilir, görüşmeler, yazışmalar veya ticari işler açısından olumlu bir atmosfer yaratabilir. Daha çok sosyal ilişkiler veya dışarıda yapılacak işler devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Ekim 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha hareketli olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gün içinde ailevi konular daha fazla önem kazanabilir. Evinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Farklı kişilerle konuşup fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Akışta kalın.

6 Ekim 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

6 Ekim 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Ekim 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatında yabancı insanlarla anlaşmakta güçlük yaşayabilirsiniz. Bir seyahatin ertelenmesi ya da bir işin bozulması ihtimaline karşı hazırlıklı olun. İş ve sağlık alanlarınız zorlanıyor.

6 Ekim 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle kendinizle ilgili zorunlu bir yapılanma içine girebileceğinize işaret ediyor, bu diyet, spor..vb şekilde olabilir. Yurt dışı, hukuksal konular, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim gibi konularda bir takım zorluklarla mücadele etmeniz gerekebilir.

6 Ekim 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

6 Ekim 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 12' 16" R
Ay
Koç
20° 23' 17" R
Merkür
Koç
20° 21' 31"
Venüs
Boğa
08° 20' 24"
Mars
Koç
04° 18' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 09"
Satürn
Balık
17° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 41' 23"
Neptün
Balık
29° 04' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 24"
Lilith
Başak
23° 59' 55"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>