Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kibarlığınız çevrenizdekilerin dikkatini çekmenizde etkili oluyor. Doğal bazı yetenekleriniz de işinizi kolaylaştırıyor. Ancak sizden, bu genel özellikleriniz dışında kendine dönük özel bir ilgi bekleyen arkadaşınızı şaşırtıyorsunuz. Unutmayın bir insan her zaman tek bir insandır, genelleştirilemez.

Kendiyle barışık ve işi ilişkilerinde samimi olmanız bir çok ekonomik başarıya imza atmanızı sağlayacak. Ama bu şansınızı kendiliğinden bırakmamak için planlı ve sistematik çalışmayı temel prensip haline getirmelisiniz. Epeydir sizi uğraştıran bir sorunu çözecek ve hedefinize ulaşacaksınız.

Gelir durumunuzda yakın zamanda nispi bir iyileşme olması ihtimali yüksek. Ancak bir süre daha ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızda yarar var. Yardımcı olacağınız biri bu yardımınızdan kazançlı çıkacak ve sizinle paylaşacak. Çabalarınızı para sorunları dışındaki sorunlara yoğunlaştırın.

Çocuklarla iletişiminizde bir kopukluk var. Dışarıya dönük yüzünüzü canlandırın, küçük şeyleri neşe kaynağı haline getirin. Sağlınıza biraz daha özen.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünceleri eleştirmeden kabul etmeyen yaklaşımınız size başarı yolunu açacak temel özelliğinizdir. Ancak bu özelliğinizi, sizin düşüncenizden başka düşünceleri yok saymaya dönüştürdüğünüzde, mükemmel olan özelliğiniz dezavantaj haline gelebilir. Bir kaç arkadaşınızı arayın, hal hatır sorun, içinizdeki dalga yumuşayacak.

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 6 Eylül-30 Nisan 2019 tarihlerinde Oğlak burcunda düz ilerleyecek Satürn, amaç-hedef-disiplin-sabır-sorumluluk çerçevesinde ilerleyeceğiniz bu süreçte, eğitim hayatınızı, işinizi, hayata bakış açınızı sağlam bir şekilde yapılandırmanın ve tercihlerinizi yapmanın önemini kavrayacaksınız. Eğitimi, bilgilenmeyi, araştırmayı, olgunluğu, bilgeliği, öğrenmeyi ve öğretmeyi önemseyeceksiniz. Hayatı nasıl görmeniz, ele almanız, yaşamanız gerektiğini anlayacaksınız. Bu süreçte, yolculuklar genel olarak işiniz, eğitiminiz veya sorumluluklar nedeniyledir. Ancak bir o kadar gerekli ve eğiticidir. Ciddiyet iletişimin özünde yer alır. Hiç kimseyle alelade, boş ve gereksiz sohbetlere girişilmez. Bir anlamı, bir amacı bir hedefi vardır. Kişi bu dönemde, felsefi ve derin düşünür, ağırbaşlı ve ciddidir. Şansını kendi yaratmayı öğrenir. Fırsatlar karşısına çıktığında uzun vadeli ve güvenilir olanı tercih eder. Hiçbir şeyi hafife almaz. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın yeni kararlar çevrenden tepki almana sebep olabilir hatta bencil olmakla dahi suçlanabilirsin. Herkesin senden bir beklenti içinde olmasından artık yorulduğunu fark edeceksin. Yaşça küçük bir yakınına kendi ayakları üzerinde durabilmenin, mücadele etmenin öneminden bahsedebilirsin. Eğitimini yarım bırakan bir Boğa burcuysan, yakın bir arkadaşının desteğiyle, yeniden başlamanın yollarını arayabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan ve evlilikle ilgili konular gündemdeyse, karşı tarafa ?güven ve sadakat? duygularının önemini bir kez daha vurgulayabilirsin. Başına gelenlerin tesadüf olmadığına, hayatın sürprizlerle dolu olduğuna şahit olacağın bugün de hayata bakış açını değiştirmen gerektiğini fark edeceksin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınıza yepyeni bir aşkın dahil olması size fazlasıyla heyecan verebilir. Yaşamınızı değiştirmek ve yeni bir rota üzerinde yol almak için gereken bütün şartlara sahip olduğunuzu düşünüyorsanız harekete geçmek için gecikmeyin deriz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek istemeniz mümkün. Ailevi konularda kendi iç sesinize güvenmek sizi gelişen olaylara karşı koruyacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmanızda fayda var. Finansal konulara dikkat etmelisiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARINMAYLA ve pozitif hislere girmeyle ilgili verdiğiniz kararlar çok doğru. Finansal anlamda da kendinizi düzene sokmalısınız. Yenilenme size çok iyi gelecek.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim ve ifade gücünüzü kullanabileceğiniz, duygularınızı dile getirmekte zorlanmayacağınız bir gün olabilir. Yakın arkadaş çevrenizin yıldızı olabilirsiniz. İletişimde duygusallığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür bugünden itibaren Başak burcunda ilerlemeye başlıyor. Çocuğunuzun yeteneklerini ve her türlü ihtiyacını mercek altına alacağınız bir dönem.Çocuk sahibi olmaya karar verirsiniz. Beceri gerektiren işlerde elinize kimse su dökemez. Yaratıcı yeteneklerinizi hayata geçirin. Dikiş nakış kurslarıyla mutlu olursunuz. Fayda veren arkadaşlıklar bu dönemde öne çıkar.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 29" R
Ay
Terazi
11° 20' 39"
Merkür
Boğa
04° 50' 59"
Venüs
Boğa
24° 30' 35"
Mars
Koç
14° 21' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 59"
Satürn
Balık
18° 02' 36"
Uranüs
Boğa
23° 27' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 38"
Lilith
Başak
25° 27' 20"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>