Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. .

Bir satış işinden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetli görünmüyor. Ama yine de işin sonunda sıkıntılar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kaldınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba gününün iki önemli enerjisi güne damgasını vuruyor. İlki  saat 01:58 Merkür-Satürn görünümüdür. Şimd bu görünüm,ve finansal konularda bir hayli önemlidir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, doğal olarak biraz daha dikkatliyiz. Henüz yeni işe başlamış olanlar veya borçları olanlar, aceleci olmayınız. Şöyle bir durum değerlendirmesi yapmakta, biraz da sabırlı olmakta fayda görüyorum. Çünkü yerli yerine oturmayan durumların bir çoğu, dış etkenler nedeniyle veya sizin hassasiyetiniz sebebiyle olabilir. Bunların hale yola koyulması  için, 13 Ekim Yeniayını bir beklemekte yarar görüyorum. O Yeniayda bir bakarız halimize, belki de beklediğimiz gelişmeler için fırsatlar yakalarız ve  şu anki sorunlara çare bulacak çözüm yollarıyla  karşılaşırız. Sağlık tetkiklerinizi yaptırmanızda fayda var. Bunlar tekrarlayan sorunlar ise, doktorunuza mutlaka başvurunuz. Saat 05:53 Mars-Neptün karşıtlık etkisi altında, aşk hayatınız, ortaklıklar, çalışma hayatınızla ilgili konularda önümüzü net olarak görmekte zorlanabiliriz. Sosyal hayat ile kişisel amaçlar arasındaki farklılık nedeniyle yönümüzü tayin etmek kolay olmayabilir. Beklentilerimize uymayan koşullar, şartlar karşısında bizim mutlaka bilinçli hareket etmemiz gerekiyor. Ancak şunu da belirteyim, bu tarihte farklı projelere, planlamalara adım atmayı düşünüyorsanız çok iyi araştırınız. Gün boyunca dikkatli gözlemde bulunmamız, işlerimizi aceleye getirmememiz dileğimle,  

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda sormak istediğiniz sorular olmasına rağmen, karşınızdaki kişiler cevap vermeye hazır olmayabilirler ya da cevap alma ihtimaliniz çok değil. Dolayısıyla, şimdilik dahil olduğunuz gruplar veya çevrelerle uyum içerisinde hareket ediyor izlenimi vermenizde fayda var.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sözler vermeniz, bazı konularda anlaşmanız ya da girişimlerde bulunmanız gerekiyorsa karşı karşıya olduğunuz durum tam olarak kafanızdaki ise, harekete geçmelisiniz. Aksi takdirde, ileride pişman olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde işler netleşmeye ya da biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak, genelde yanıtıcı etkiler, yanıltıcı durumlar veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız ve detaylara odaklanmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor. Öğle sonrası saatlerde kendimize güveniyoruz, üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde hırslı davranabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek için zaman zaman yalnız kalmak size iyi gelecektir. Kendi dengenizi bulmanız sizi rahatlatacaktır. Bazı konularda plan yapmanız gerekebilir.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işe başlamadan önce daha fazla düşünmeye çalışın. Planlı hareket etmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Böyle olursa daha başarılı olacaksınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdakilerin yapacağı yorumlar, aşk hayatınızda ya da eğlenceye dayalı işlerinizde sizi yanlış yönlendirebilir. Şu sıralar, onlara kulak asmadan kendi yolunuzda ilerlemeye ihtiyacınız var

7 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatta hayal kırıklığı, aldanma, aldanma, aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem borsa gibi spekülatif yatırım araçlarında risk almak, kumar oynamak pek uygun değil açıkçası. Hamileliklerde de sıkıntılılar oluşabilir ya da çocuklarınızın sağlığı ile ilgili.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

7 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 21" R
Ay
Koç
17° 07' 11" R
Merkür
Koç
20° 11' 19"
Venüs
Boğa
08° 03' 58"
Mars
Koç
04° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 03' 46"
Uranüs
Boğa
22° 40' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 41"
Lilith
Başak
23° 58' 26"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>