Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden memnunsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir kopukluk var. Bugün de yine bir gönülsüzlük sergiliyorsunuz.

Bazı sıkıntılarınız mevcut. Ödemeler, alacaklar, borçlar arasında gidip geliyor ve tabi ki biraz zorlanıyorsunuz, ama parasızlık çektiğiniz söylenemez. Denkleştirerek yaşıyorsunuz.

Bugünlerde karar verip almayı düşündüğünüz pahalı bir şey sevgilinizle aranızı açabilir. Hobilerinize yaptığınız harcamaların nasıl tepki aldığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz ve yaşadığınız alanla ilgili sıkıntılı bazı süreçlerden geçmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyerde önemli ve sağlam adımlar gündeme gelebilir.

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Salı gününe önemli bir enerji etkinliğinde başlıyoruz. Saat 22:09 Venüs-Pluto görünümü birkaç gün boyunca ilişkilerimizde fazlasıyla seçici, dikkatli ve her durumu gözlemleyerek, denetleyerek hareket edeceğimizi ve karar vereceğimizi gösteriyor. Karşımızdaki kişiyi tanımaya, onu her yönüyle anlamaya çalışıyoruz. Ancak bunu yaparken, kimi zaman dozunu kaçırabiliriz. Bu durum, ilişkilerinizde sorun yaratabilir. Oysaki Pluto, size yenilenmeniz adına güç sunarken bir yandan da içsel baskılar uygulayarak kendi kendinizle olan barışıklığınızı, iradenizi sınıyor. Kendinize öyle bir hedef bulmalısınız ki ve bu hedefi gerçekleştireceğinize dair öyle bir inanç geliştirmelisiniz ki, yolunuza çıkabilecek yanlış insanlar, zorlu olaylar ve kadersel durumlar sizi etkilemesin.Öncelikle kendinizi gözden geçirerek, ne durumdasın, ne yöne gitmektesiniz, amacınız nedir ve neler yapmak istiyorsunuz? Sorularına cevap bulmalısınız. Yaşamın içindeki maddi ve manevi tüm zorluklara karşın, azimle yol almalısınız. Bunun için size gerekli olan en önemli destek, içinizdeki ruhsal gücünüz ve inancınızdır. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanları kontrol etme isteğinin arttığı bir gün. Maddi konularla ilgili planlarını bozacak gelişmeler yaşanabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda vereceğiniz bazı yanlış kararlar ileride sorun yaratabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hızlı gelişmeler olabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aynı meslek gruplarından kişilerle görüşme sağlayabilirsiniz. Güzel fırsatlar gündeme gelebilir. Duygusal değişimler içinde olabilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusundaki başarınızı özel yaşamınıza taşımalısınız. Cesaretiniz diğer insanlarda korku yaratabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Az samimi olduğunuz veya yeni tanıdığınız insanlar hayata daha iyimser gözlerle bakmanıza neden olabilir. Bugün, evinize ve ailenize yapacağınız harcamalar ve alışverişler hoşunuza gidecek.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki etkileşim uluslararası konular, akademik değerler, mahkemeler için yeni bir sürecin başlangıcını işaret ediyor. Çocuğunuz ya da partnerinizin aldığı kararlar için hayatınızı değiştirmeye hazırlıklı olun. Bundan sonra seçimleriniz yaşam şeklinizi değiştirecektir. Hayatınızda yer eden önemli insanlarla ilişkileriniz bir öncesi gibi olmaz.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 33' 08" R
Ay
İkizler
24° 42' 30" R
Merkür
Koç
24° 23' 01"
Venüs
Boğa
13° 52' 20"
Mars
Koç
07° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 36"
Satürn
Balık
17° 26' 05"
Uranüs
Boğa
22° 57' 01"
Neptün
Balık
29° 12' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 57"
Lilith
Başak
24° 29' 49"
True Node
Koç
15° 08' 22"
Son Güncelleme : 10/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>