Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir. Alan değiştirme düşünceniz bu dönemde tahmininizin ötesinde riskler taşıyabilir.

Bir satın alma işiniz var. Ama her koşulda değerini koruyacak bir şeyin alımı gibi görünüyor. Yine de kararsızlık yaşayacaksınız. Birkaç güne kalmadan beklenmedik hesaplar içine girebilirsiniz.

Bir kaybınız için üzülebilirsiniz. Yeterli araştırmalar doğrultusunda, kaybettiğiniz bazı imkanların benzerleriyle karşılaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz olabilir. Ama bu ortaklığı sizin adınıza pek yararlı görmeyenler var. Onun işbirliğine katacakları sizi cezp ederken, biraz da düşündürüyor. Bazı alışkanlıklarınızdan arınmanız gerekiyor. Bunu siz de biliyorsunuz. Bu alışkanlıkların artık değişmez özellikler olduğunu düşünüp bunların kabullenilmesini bekler gibisiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:25 itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Ay, tepkisel davranmaya neden olur. Bir şey canınızı sıkıyorsa sabır göstermezsiniz. İlişkide ilgi ve sevgi ihtiyacınız yoğundur fakat güvensizlik yaratan problemler nedeniyle duygularınızda inişler ve çıkışlar görülebilir. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, gücümüzü kanıtlamak ve dış dünyada başarılı çıkışlarda bulunmak istiyoruz. Enerjimiz oldukça yoğun. Ancak ruhsal anlamda aşırı hırslı davranmak, aceleyle kararlar vermekten kaçınmalıyız. Ne üzerinde yürüdüğümüzü bilmemiz lazım. Saat 13:57 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir şeylere kızarız, içerleriz ancak duygularımızı belli etmemeye çalışırız. Bu kolay değildir. Hani içi seni yakar, dışı beni derler ya, aynen böyle bir ruh hali üstümüzde hakimdir. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissederiz. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde kendini, hayatını sorgularken bulacaksın. Sorular seni dalgın bir ruh haline büründürebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi bir olaya odaklamakta zorluk çekebilir ve zihninizdeki bu karmaşa yüzünden çalışma ortamınızda dikkatsizlikten kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazıları hep iyi olsun diye yaptığınız fedakarlıklar sizlerden ödün veriyor. Aşırı iyilikçi tavrınız karşınızdaki kişilere başka şekillerde gözükebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili otorite figürleri ön plana çıkabilir. Zirveye çıkmak için yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Girişken ve cesur bir tavır sergilemeniz olası. Kendinizi ifade ederken ne istediğinizi tam olarak anlatabilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar daha akıcı, keyif aldığınız yerlerde olmak size iyi gelecektir.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylar kontrolünüz dışında ilerlemeyi hızla sürdürüyor. Bu gidişat algılarınızı ve sezgilerinize başka bir boyuta taşıyabilir. Mistik ve spiritüel konular bugün daha çok ilginizi çekebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri plandan yürüttüğünüz işlerin maddi planlamaları önem kazanabilir. Yapmanız gereken işlerinizi ihmal etmeyin. Günün ilerleyen saatlerinde kendinize vakit ayırabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece aktif ve enerjik bir tempo sizi bekler. Hiç planlamadığınız gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Yeni kararlarınızda ani değişiklikler ortaya çıkabilir. Kontrolünüz dışındaki olayları yönetmeye hazır olun. Sizin yerinize sevdiğiniz kişiler karar alırlar. Yaşam bazen roller coaster etkisiyle deneyimlenmeye açıktır. Sizden bunun keyfini çıkarın. Akışı takip edin.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>