Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evlilik fikri bir parça gözünüzü korkutuyor. İlişkilerde bunun, önünde sonunda kaçılmaz bir talep olarak ortaya çıktığı inancındasınız. Bu düşüncenizi sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. Ona biraz kırıcı geliyor.

İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge gerekiyor.

Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Günü sonuna kadar değerlendirme takıntınız, birikim edinmenizi engelliyor. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı sisleri dağıtmanız gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşınızla bir tür ortaklığınızda uğradığınız büyük zarar, aranızı biraz açabilir. Yakınlarınızın bu zararda arkadaşınızı sorumlu görmesi size sağlıklı bir gözlem olarak gelmiyor. Dost ilişkilerinizdeki sonsuz kredinizi, son günlerdeki agresif davranışlarınızla eksiltmemelisiniz. Kendinize güveninizle davranışlarınıza güveninizi ayrı ayrı değerlendirebilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda seyredecek. Bu geçiş önemli bir alanda etkili olacak. Sözgelimi eşiniz veya sevgiliniz veyahutortağınız size finansal anlamda bir destek sunabilir. Bu, kendi çabamızla kazandığımız gelirden farklıdır. Başkasının bize sunduğu olanak, şans veya kuvvettir. Bazen de, bu şansı yakalamak için her türlü mücadele verilir. Bir mirasın paylaşılması, bir davanın sonuçlanması, ticari bir ortaklığın kurulması, ilişkide doğru bir stratejinin saptanması bu döneme rastlar. Şans faktörü bazen de, karşımıza çıkan bir olanağı değerlendirmek, farkına varmak anlamına geldiği için, sizler bu süreçte öyle boş boş oturmayacaksınız. Bakacaksınız. Aklınızı kullanarak şansınızı kendiniz de yaratabilirsiniz. Bir dönüşüm ve yenilenme sürecidir. Bu süreçte yalnız başınıza değilsiniz. Mutlaka birileri bir şekilde karşınıza çıkar ve sizinle temasa geçer. Samimiyet, hoşgörü, tevazu bu dönemde daha fazla lütufla karşılaşmanızı sağlar. Şımarıklık, ne oldum demek, ben tamamım demek yerine, gelene şükretmek, aynı şekilde paylaşmayı bilmek size daha büyük kapılar açabilir. Cinsel hayat bu dönemde zenginleşir. Bazen birden fazla ilişki yaşanabilir. Parasal birikim için uygun zamandır. Çünkü kaynak geliyorsa bunu tutmak yararlı olacaktır. Ancak su akarken doldurmayanlar bu sürecin ömürlük olmadığını bilsinler. Eşin, sevgilinin veya birilerinin gücü bu dönemde yükselir ve bu size yansıyabilir. Siz bu yükselişten yarar görürsünüz. Finansal planlama için uygun zamandır. Ayrıca kredi, miras, sigorta, vergi iadesi gibi yollardan kazanç elde edebilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter ateş burcuna geçiyor. Bugün bazı düzenlemeler yapmak için oldukça kararlı olabilirsin. Senin için artık çok daha güzel bir dönem başlıyor. Şansına güvenerek yola devam etmelisin. İş yerinde özellikle sana karşı yapılan bir mobing üzerine kaybettiğini düşündüğün itibarini geri kazanıyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Hayatının daha düzenli akmasını isteyeceksin. Gece uykularının kaçması gündüz yaşadığın stresten kaynaklanabilir. Düşüncelerden kurtulman için işi işte bırakman gerekebilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alım satımlar ve taşınmaz mallarınızla ilgili güzel gelişmeler meydana gelebilir. Bazı kırgınlıkların sona ereceği bir gün içerisinde olabilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olan konular gündeminizi etkileyebilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi yıpranmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Ani sinirsel patlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir günde olabilirsiniz. Karşılıklı anlaşmalara özen göstermelisiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizle insanları rahatlıkla etkileyeceksiniz. Çalışma ortamınızda kazançlı teklifler alacaksınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkiler alanında gerginlik olası. Sağlıklı tutumlar sergilemek, öfkeyi sağaltmak önemli. Geçmişten gelen sağlık sorunları açığa çıkabilir. Jüpiter ortak gelirler, miras alanına geçiyor. Beklentiler karşılanabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay ikili ilişkilerinizi yöneten 7. evinizde Akrep burcunda seyahat ediyor. Partneriniz sizden bugün özel ilgi bekler. Kendisini özel hissetmesini sağlayacak güzel bir akşam yemeği organize edebilirsiniz. Sevginin, tutkuyla buluştuğu bugünün keyfini çıkartın. Sahip olmak ve güven duyma teması günün önemli gündemini oluşturur.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>