Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyorsunuz.

Bir çıkış arayışınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızdaki nedenlerin içinde az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor. Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor.

Özel uğraşlarınız arasında sağlığı koruyucu, bedeni zinde tutan sosyallikler var, ama siz bunları biraz sağlığı bozucu hale getirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor. Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Kafanızdaki küçük geziyi ilk fırsatta değerlendirmelisiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 07:32-08:48 arasında Ay-Boşluk etkisi, ailevi konular üzerinde veya hayatın genelinde kısa bir süreliğine bir güvensizlik hissi yaratabilir. Kişi başardıklarını unutur, başaramadıkları üzerinde gereğinden fazla hatta abartılı düşünür. Oysaki sakin olmak, bu kısa saatler arasında yenilik anlamında kararlar almamak, moralinizi güçlü tutmaya çalışmak son derece önemlidir. Saat 08:48 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, aşk hayatınızla ilgili konularda etkili mantıklı şekilde hareket etmenin önemini gösteriyor. Her konuyu en ince detayına kadar görebilmenizi ve risk almadan isteklerinizi elde edebilmenizi sağlayıcıdır. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünümü, her konuda dikkatli ve titiz düşünmenin göstergesidir. Farklılık aranır ancak riskli işlere kalkışılmaz. Kişi, kendisi için neyin doğru ve yanlış olacağını bilerek hareket eder. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi yoluna koymak için birilerine karşı anlayışlı olmak gerekebilir. Kimsenin hatırını kırmak istemezsiniz. Ancak takdir edilmiyorsanız bir hayli içerlersiniz. Temizlik, düzen, güzellik, estetik gibi konulara önem verirsiniz. Saat 17:26 Ay-Satürn görünümü, olgun davranmanın, sorunları mantıklı şekilde çözümlemenin işaretçisidir. Doğru ve yerinde kararlar verilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyer yaşamın adına özel bir süreç başlıyor. Özgeçmişini vebaşvurularını mutlaka yenile, telefonunu ve e-postanı sürekli kontrol et. Geleceğin adına önemli görüşmeler yapabilirsin. Biraz daha dişini sıkarsan, ilerleyen günlerde yeni başlangıçlar yapma fırsatın olacak. Bolca çalışmak ve sadece sevdiğin işlere adapte olmak sana geçen ay çok şey kazandırdı ancak bu yine de bazı belirsizliklerden kurtulmana vesile olamadı. İçinde sıcak hem sosyal hayatın hem de kariyerin açısından ciddi oluşumlar söz konusu. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Bir arkadaşının daveti üzerine daha önce bulunmadığın bir çevreye dahil olabilirsin.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızla ilgili gizli kalmış konuları araştırmak niyetinde olabilir ve gördüğünüz her şey üzerine kuşkucu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Güven ve huzur arayışında olacağınız bugünü sakinlikle geçirin.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akışta kalın.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir üzerinizde biriken yüklerden kurtuldunuz. İş hayatınız eskiye nazaran daha iyi. Maddi açıdan parlak bir dönem yaşıyorsunuz.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir ertelediğiniz işler, aciliyet kazanabilir. Bakış açınızı geniş tutmanız ve kriz yönetmeniz önemli. Yaratıcı becerilerinize, size neşe sağlayan konulara yoğunlaşmakta fayda var. Gün boyu tatmin olmamış arzularınız nedeniyle geçmiş hesaplaşması yaşayabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken, hobiler, çocuk, yetenekler ve yaratıcılığınız için somutlaştıracak pek çok konu gündeme gelir. Becerikliliğinizi ortaya koymak için hiç zaman kaybetmeyin. Terzilik, yemek, seramik kursu gibi çalışmalara katılabilirsiniz. Çocuklara yönelik faaliyetlerde sizin için önemli olacaktır.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 38' 22" R
Ay
Koç
11° 48' 37"
Merkür
Koç
19° 55' 07"
Venüs
Boğa
07° 37' 17"
Mars
Koç
03° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 01' 60"
Uranüs
Boğa
22° 39' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 29"
Lilith
Başak
23° 56' 02"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>