Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşamınızda bir sürpriz olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan araşmadığınız biri bütün sevimliliğiyle karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyor, ama çok yakınınızdaki birini de göremiyorsunuz. Değişikliği seven birisiniz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, duygularımız ile arzularımız, düşüncelerimizle eylemlerimizin birbiriyle uyumlu halde olmasını sağlıyor. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, ilişkide sorunları görmezden gelebiliriz. Anlaşmazlıkları bir kenara koyarak iyimser düşünebiliriz. Oysaki kararlarımızı ve durumumuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmemiz yararlı olur. Karşı cinsle aramızda, şefkat duygusu ve empati yaratabilen bu görünüm, önemli kararlar söz konusu olduğunda mutlaka iyi düşünmemiz gerektiğinin işaretidir. Saat 11:19-16:03 arasında etkili Ay boşluk süresince, başkalarına anlayışlı olmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arzularımızı partnerimiz aracılığıyla doyuma ulaştırma ihtiyacımızı işaret eder. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığı, ilişkide karşı tarafın maddi-manevi anlamda bize dokunan tavırları, baskısı, inadı yoruyor. Hayatımız düzene girsin istiyoruz. Bu yüzden kolayca tartışmaya girebiliriz. Birilerine anlayış göstermekten yorgunuz. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ve ilişkinizle alakalı konularda yaşanan sorunları işaret ediyor. Sizi anlamamakta ısrar eden kişiler yüzünden canınız sıkılır. Bu bazen eşinizdir veyaortağınızdır. Aile birliği için herkesin kendi payına düşeni yapması gerekir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Kararlarını uygulama konusunda oldukça inatçı olacaksın. Eğer yönetici pozisyonunda isenarkadaşlarını eleştirmek konusunda acımasız davranabilirsin. Ailen söz konusu ise bir süredir dağınık giden düzen konusunda belirleyici bir rol kazanabilirsin. Bütçe kontrolünden, eve giriş çıkışlara kadar sınırlamalar koymak isteyebilirsin. Aslına bakarsan yolunda gitmeyen gelişmeleri onarmak için bugün fırsatların var. Hayata olan yaklaşımın da eskisinden çok farklı. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, eski sevgiline bir şans daha vermekten geri kalmayabilirsin. Fakat bu kez daha temkinli ve kendinden emin olacaksın. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarının hayatlarıyla ilgili ilginç gelişmeler, seni çok şaşırtacak.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça pozitif hissedebilirsiniz. İşiniz ve sağlığınızla ilgili güzel sonuçlanmalara doğru gidiyor olabilirisiniz. Arka planda sizi destekleyen bir dostunuz işlerinizi kolaylaştırabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Endişe duyduğunuz konular karşısında tepkilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak size iyi gelebilir. Gün içinde oluşan duygusal olaylar sizi sıkabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu aradığınız huzuru tesis edebilirsiniz. Sağlık konularında rahatlatıcı haberler gelebilir. Öğleden sonra fikir alışverişleri sürerken doğru yanlış kavramları tartışmalara yol açabilir. Sürtüşmelerden kaçının.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evrenin yaşamın sunacağı işaretleri iyi yakalamaya çalışın. Zira geleceğinizle ilgili kafanızdaki sorulara belirsiz cevaplar bulmanız sizi yorabilir. Halbuki bu cevapların burnunuzun dibinde olduğunu görmek için kalp sesinizi dinlemelisiniz. Arkadaşlarınızın hayatla ilgili düşük enerjileri sizi de aşağı çekebilir.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>