Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizi daha sakin biri olarak sürdürebilmeniz halinde, sevgilinizin değerini daha ili anlayacaksınız. Yalnızca kendinizi değil, partnerinizi ve sizinle ilişkili insanları da etkiliyorsunuz.

Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir. Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz.

Ek para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokabiliyor. Ek işlerinize ayırdığınız zamanı ve emeğiortamınızda gizleme güçlüğü çekiyorsunuz.

Tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor. Bu günlerde dikkatinizi toplamaya değil, dikkatinizi dağıtmaya yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde çok yakın ilişkiler kurmak isteyebileceğiniz sevimli bir çiftle tanışabilirsiniz. Bu tanışma, yeni tanışmalara karşı takındığınız tutucu tavırdan sizi kurtarabilir. Şu günler akraba çevrenizden alacağınız bazı duyumlara kolayca inanmamanız gerekiyor. Bazı haberlerin size abartılarak gelmesinin nedeni, bu ilişkilerin bir kısmında belirgin bir taraf oluşunuzda yatıyor.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Ay-Terazi seyir etkinliğinde günümüz başlıyor. Verdiğiniz kararları, yaptığınız işleri doğru bulmaları gururunuzu okşar. Huzurlu bir gün geçirme ihtiyacınız ön plandadır. Sanıldığının aksine sizin için başarı, paradan çok daha önemlidir aslında. Çünkü başarılı olduğunuz takdirde her türlü arzunuzu elde edeceğinizi zaten bilirsiniz. Saat 20:56 Ay-Pluto görünümü, hem işlerimizi yoluna koymak hem de sıkıntılarımızdan, zorunluluklarımızdan kurtulmak istediğimizi işaret eder. Tedbirli olmamızda yarar var.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ve çalışma ortamınız, günlük işleriniz gündeme gelirken hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Titiz ve mükemmeliyetçi yönleriniz ortaya çıkabilir. Gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızdaki ilişkilerde temkini elden bırakmayın.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda arkadaşlarınız ile agresif konuşmalar yapmaya oldukça açıksınız. Sorumluluklarınız ile ilgili bazı değişim kararları alabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda ilgili hareketli günler yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle iletişiminiz de daha enerjik olmanız gerekebilir. Vizyonunuzu belirlemeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz de fayda var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla günün yoğunluğu hakkında derin sohbetler edebilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhunuzu negatif enerjilerden arındırmak adına hiç bilmediğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Bunu maddi değil hobi olarak yapmaya çalışın. Aşkta tedirgin görünüyorsunuz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu doğal yeteneklerinizin kendiliğinden açılacağı imkanlarınız var. Yarım kalan işleri tamamlamak için koşullar uygun. Öğleden sonra bedeniniz olağandan daha yorgun ve zihin yönsüz olabilir. Önemli işleri bu vakte bırakmamak faydalı olur.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla ilişkileriniz giderek dengeleniyor. Bu arada moralinizi yükseltmek için gayret göstermeniz gerekebilir. Fiziksel açıdan güçlü ve enerjik olduğunuz bir dönemdesiniz. Fakat, duygularınız inişli çıkışlı.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

5 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>