Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir konuyla alakalı çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yarar olabilir. Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 10:26-12:01 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Aşkta, arkadaşlıkta,hayatında, anneniz veya kadınlarla olan ilişkinizde dikkatli olmamız gerekebilir. Saat 12:01 Ay-Terazi burcu geçişi insanlarla ilişkinizin önemini işaret ediyor. Dengenizi bozabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceksiniz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın önemini vurguluyor. Ailemiz, evimiz,hayatımız ve tümüyle geleceğimizi düşünerek kararlarımızı gözden geçireceğiz. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, mecburen bir şeylere uymaya çalışmak yerine, kendimize göre günü geçirmek arzumuzdur. Ancak yine de bir şeylerle ilgilenmek zorunda kalırız. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde karşı tarafın sana daha çok güven vermesini beklediğin bir gün. Aksi takdirde tepkini göstermeye hazırsın! Karşı tarafın güvenilirliğini ölçmek adına ona evlilik ya daortaklığı gibi büyük tekliflerde bulunabilirsin! Ailenin senin için çok çaba harcadığını görüyorsun. Hem eğitimin için hem de özel hayatında edineceğin tecrübeleri destekliyorlar. Belki de hayatında ilk defa deneyimleyeceğin bir düzen değişikliğine maruz kalabilirsin. Yaşamında seni destekleyecek ögelerden beslenmelisin. Yemek-içmek gibi geçici heveslere yönelmen kilo almana neden olabilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşantınızda sürekli fedakarlık yapan kişinin siz olduğunu düşünüyor ve karşı tarafın bu konuda bencil olduğu kanaatine varıyorsanız bu konuda sert çıkışlar yapabilir ve araya mesafe koyabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Nazik bir şekilde düşünce ifade etmeye özen göstermelisiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bitmemiş işlerin yanısıra yarım kalan ilişkiler önünüze düşebilir. Sabah saatlerinde yaratıcı becerileriniz aktif. Küçük tadilat işleri sizi meşgul edebilir. Öğleden sonra bilinçaltınız bitmemiş işleri hatırlatıp sizi huzursuz edebilir, ancak dinlenmek önemli.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak ofis ortamınıza adeta neşe getirecek. Mesai arkadaşlarınızla yemeye gidebilir, sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Diğer yandan birarkadaşınızla aranızda güzeli bir elektriklenme olabilir. Kendinizi bir anda duygularınızın akışına kaptırabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>