Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışa yönelik sosyal arayışlarınızı ortak yaşamaya çalışın. Bu anlamdaki yalnızlığı, zaman içinde onu size karşı tepkimeci yapabilir. Son zamanlarda sağdan soldan gelen eleştirilerin altı boş değil.

Biraz kuruntulu olarak değerlendirdiğiniz gelişmeler var. Bu yaklaşımınız bir fırsatın önünde freniniz oluyor. Önceden doğru tahminlerde bulunduğunuz konular, bugünlerde öngörüleriniz doğrultusunda sonuçlanacak.

Karmaşık para ilişkileri içine girebilirsiniz. Bu anlamda, henüz farkında olmadığınız gayretleriniz var. Abartılı para beklentileri içindeki insanların fikirlerinden zararlı bir biçimde etkilenebilirsiniz.

Sıcak ilişkiler kurmaya çalıştığınız insanlar, kendi kişisel sorunları nedeniyle size biraz uzak duruyor. Zamana bırakacağınız gelişmeler, lehinize dönecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline gelebilir. Bu sorunu bir süre daha yaşayacaksınız. Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün de sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Enerjisi yüksek bir güne merhaba diyorsunuz. Günün odak noktası sadece siz olmalısınız. Kendinize vakit ayırdığınızda ne kadar da mutlu olabileceğinizi göreceğiniz bir gündesiniz. Saat 11:28 olduğunda Ay boşluğa giriyor. Eğer ki güzelliğinizle, dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız bu zamandan önce eyleme geçmeniz daha iyi olacaktır.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizlere hazır ol!Saat 11:27'den gece yarısına kadar Ay boşlukta hareket edecek. Çalışan bir Boğa burcuysan, kendini daha da geliştirmen gerektiğin anlayacaksın. Uzun süredir ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilir hatta sevgilini bazı aile bireyleriyle tanıştırabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ile heyecanlı anlar yaşayabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, birkaç ay sonra yapılacak projelerle ilgili bazı pürüzler oluşabilir. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşınla birlikte önemli kararlar alabilirsin. Son zamanlarda mide sorunlarıyla baş etmekte zorlanıyorsan, profesyonel yardım almanda fayda var.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün devlet veya hukuki konularınız ile ilgili bazı sorunları hızlı bir şekilde tek elden çözümleyebilir vebitirici yönünüzü güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yüksek enerjinizi kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlendirebilirsiniz. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek alacağınız zamanlar var. Bedensel konulara özen göstermelisiniz. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde paylaşımcı ve yardımseversiniz. Ayrıcabölmek ve herkese eşit muamele etmek de bugün sizi siz yapan özelliklerden.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; halen burcunda ilerleyen Ay, girişimci ruhunu desteklerken, fark edemediğin gizli rakiplerini de tespit etmen mümkün. Uzun vadeli girişimler ve anlaşmalar üzerindeki düşüncelerin her geçen gün artarken, özgürlük duygusu içinde yeni ufuklar açmak isteyebilir, maddi manevi konforunu önemseyebilirsin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Koşuşturmadan yorulmuyorsunuz. Haftaya yine trafiğiniz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Duygusal anlamda hafta sonuna göre daha dengelisiniz. Bu tutumunuz ilişkinizde de ahenk sağlıyor. Bazı konuları dengelemek için doğru bir gün.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay?ın ardından iletişim konusu sizin açınızdan önemli bir gündem oluşturacak. Para paylaşımları ve öz değer duygunuzu mercek altına alacağınız bir güne açıksınız. Konuşarak, kendinizi ifade ederek işinizde ön plana çıkarsınız.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

8 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 59" R
Ay
Koç
06° 54' 53"
Merkür
Koç
19° 40' 36"
Venüs
Boğa
07° 12' 39"
Mars
Koç
03° 36' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 14"
Satürn
Balık
17° 00' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 12"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 23"
Lilith
Başak
23° 53' 49"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>