Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baş başa kalabilmek için daha çok zaman ayırabilmelisiniz. Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi.

Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz. Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor. Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz.

Birkaç gün içinde ara sıra ortaya çıkan eski bir arkadaşınızla ilgili, sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer,hayatı ve sosyal hayattaki duruşunuz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Sorumluluk alın ve görevlerden kaçmayın. İki gün iletişim, seyahat, elektrik ve elektronik eşyalar konusunda sıkıntılar yaşanabilir.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, mesleki konular ve yakın çevremizde bulunanlarla alakalı vegirişimleri yönünde etkilidir. Yenilikler getirir, sorumluluk verir ve gelişim yolunda sizin de sıkı çalışmanız, işlerinize odaklanmanız, mesleki anlamda farklı bir yol izlemeniz, hazırlanması gereken belgeler, öz tanıtımlar gibi konularda da önem taşır. Bu yılki KovaYeniayının  nelere işaret olacağını, görünümlerini inceleyerek anlarız. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ihtisas görmek, bilgilenmek, bazı kişilerden destek görmek, görüşmelerde bulunmak ve ilerisi adına yenilikçi adımlar atabilmek yönünde kuvvet verir. Yeteneklerinizi dış dünyaya ifade etmenizi sağlar. Gayet olumludur. İkinci görünüm Ay-Uranüs arasında oluşur. Uzun zamandır planladığınız bir projeyi yürürlüğe koyma heyecanını işaret ettiği gibi, değişimde bulunma zamanının geldiğini gösteriyor. Dönüp bir daha bakmak, belki gözden kaçan bir şeyler vardır diye incelemek tabii ki yararlı olur. Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünüm, aceleci davranmamak gerektiğini işaret ediyor. Rakipleriniz sizin önünüze geçmeye çalışabilirler. Ayrıcave özel hayatınızda tepkisel davranmamak, bazı pürüzleri halletmek için, uzlaşıya açık olmak, duruma gerçekçi bakmak yararlıdır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton gezegeni kavuşumu menfaat duygusundan uzak bende varsa yakınlarımda da olmalı ve onlara yardımcı olmalıyım felsefesi ile hareket edersiniz. Bugüne kadar kurduğunuz hayallerinize bu kez sistemli bir şekilde odaklanmaya çalışırsınız.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir. Bu aralar çevrenizdeki insanlar bazı başarılara imza atmış ama sizin eliniz boş gibi hissedebilirsiniz ama bu hissiyatınız kalıcı olmayacak. Bu haftanın ilerleyen günlerinde kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkün. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni Ay bugün Kova burcunda meydana geliyor. Bu da elektrik ve elektronik, teknolojik, bilişim veya uzay ile ilgili konularda yeni durumlara ve yeniliklere destek oluyor. İnsancıl tarafımız baskın olacak. Belirttiğim konularda hayatımıza yenilikler girebilir, yeni teknolojik cihazlar edinebilir veya kullanmaya başlayabilir, yeni bir web sitesi, blog, Instagram hesabı edinebiliriz. Bu 10 günlük süreçte yeni fikirlerle ilgi odağı olabilir, daha fazla sosyal ilişki geliştirebilir veya ihtiyacı olan kişilere yardımlarda bulunabiliriz. Fakat dün de belirttiğim gibi ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olunmalı bu süreçte. Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir. Kalp ve akıl arasında kalınabilir. Karar verirken ve hareket ederken duygularımız ve mantığımız farklı yönlere gidebilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumayı unutmayın lütfen... Hepinize keyifli günler günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

8 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumluluklarınızda artış olabilir. Kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar size stres kaynağı olabilir. Hareketli bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni görevler üstelenebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Statünüzü güçlendirme isteği içinde olabilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesi sorguluyor ama bazen haddinden fazla soru soruyorsunuz. Böyle giderse özellikle de partnerinizi yoracaksınız. Sizden uzaklaşmak isteyebilir.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oluşan yeniay, kariyer hayatınızda önemli başlangıçları ve yenilikleri karşınıza getirecek. Yeni bir işe başlamak ve kariyer kararları almak adına bu yeniaydan faydalanmalısınız.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haklı olduğunuz konularda resmi davalara girişmek için ısrarcı olabilirsiniz. Ortaklıklarda ve özel ilişkinizde gerilim dozu yüksek olabilir. Cinsel enerjinizin yüksek olabileceği bu süreçte partnerinize olan davranışlarınızın ısrarcı ve baskıcı olmamasına özen göstermelisiniz. Mesleki alanda yeni bir projeye başlamak için doğru enerjilere sahipsiniz. Özellikle teknik konularda şans sizden yanadır. Genel olarak ise; hafta başında bu Ay gününde saat 16:38'de, 19 derece Kova burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Mars'da yeni aya kare adını verdiğimiz mücadeleci bir açı yapıyor. Dolayısıyla oldukça dinamik bir yeni ay bu. Güçlü, yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken, iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Bir dava konusu varsa, mahkemede hak aramak ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Bilimsel düşünce ön planda olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı denetlemeniz bugün zor olabilir. Alacağınız haberlere hemen tepki göstermekten kaçınmalısınız. Öfkenizi kontrol altına almalısınız. Aslında bunu başarabilirsiniz. Çünkü, zihinsel faaliyetiniz yükseliyor.

8 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 02" R
Ay
Koç
24° 52' 50" R
Merkür
Koç
20° 35' 49"
Venüs
Boğa
08° 42' 58"
Mars
Koç
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 06' 21"
Uranüs
Boğa
22° 42' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 24"
Lilith
Başak
24° 01' 57"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>