Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla ilgili heyecanlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkinizde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğinizle birlikte katılacağınız ortamlarda çok eğlenmeniz mümkün.

Diplomatik davranışlarınız sayesinde çalışma ortamınızda birçok işinizi yoluna koyabileceğiniz bir gündesiniz. Servis, düzenleme ve sağlık konularıyla yakından ilgilenebilir, çevrenizle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz.

Parasal konularda beklentilerinizin artabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınızı yaparken dikkatli olmalı ve beklediğiniz gelire kavuşmadan fazla açılmamalısınız. Lükse olan eğiliminizin artabileceği görülüyor.

Grup çalışmaları ve arkadaşlıklar ön plana gelmekle birlikte kafanız kolayca karışabilir ve ileriye yönelik hedeflerinizde bulanıklık hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olabilir. Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:15 itibariyle etkili  Venüs-Pluto kavuşumu, yüksek eğitiminiz, çalışma hayatınız, mesleki uzmanlığınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda sizi destekleyicidir. Her şeyin tam olarak yerine oturması için sabırlı olmanızı yararlı olanla olmayanı iyice gözden geçirerek karar vermenizi ve kendinizi geliştirmenizi sağlar. Karşınıza fırsatlar çıkarır. Ufkunuz genişler, yaşam felsefeniz gelişir. Yeni insanlarla tanışmanız bağlantı kurmanız kolaylaşır. Kısaca yaşamınızın bir anlamı ve amacı olduğu duygusunu yüreğinizin içinde hissetmeniz kolaylaşır. Saat 08:01 Ay-Pluto kavuşumu kendimizi kanıtlamak, insanlar üzerinde etkili olmak isteyeceğiz. Saat 09:52 Ay-Uranüs görünümü, ciddi ve tutarlı düşünmek isteyen bireyin, kimi zaman kendini baskı altında hissetmesine, bu yüzden de gerçeklerden kaçmasına sebep olabilir. Kimse bilmez ama o yüreğinin derinliklerinde bazı durumlara isyan etmektedir. Hatta birçok şeyi yapmak istediği halde yapamadığının farkında olduğu için gerilim duyabilir. Saat 10:21 Ay-Mars görünümü, hoşumuza gidecek paylaşımlarda bulunabilir, tutkulu, aşk dolu bir saat  geçirebiliriz. İfade tarzımız gayet güçlü ve otoriterdir. Değer verdiğimiz konular üzerinde gayet ciddi bir şekilde düşünebiliriz. Saat 17:39 Ay-Merkür kavuşumu haberleşme ve görüşmeleri işaret eder. Ayrıca aşk hayatınız, çocuk veya sağlığınızla ilgili konular üzerinde akıllıca düşünmenizi, planlamalarda bulunmanızı sağlar. Saat 17:54-7 Şubat saat 07:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her zaman belirttiğim gibi, her durumu  bilinçli bir şekilde gözden geçirmek faydalı olur. Yoksa yanılmamız mümkündür. Bu bakış açısı hem boşluktaki saatler içinde hem de genel anlamda sizi sıkıntılarınızdan koruyacak ve gününüzü sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayacaktır. Saat 18:39 Güneş-Uranüs olumlu görünümü yenilikçi bir bakış açısıylahayatımızı gözden geçirmemizin yararlı olacağını söylüyor.  Yapmak istediklerimizi bilinçli bir şekilde ele almalıyız. Sözgelimi bir projemiz mi var,hayatımızda bir yenilik mi düşünüyoruz, bir toplulukta mı görev alacağız, biz hangi alanda ilerlemek niyetindeyiz bunlar üzerinde bir düşünelim. Bu görünüm, hareketlilik, farklı bir gözle yaşamımızı ele almak, yeni ilgi alanları keşfetmek, işimizle ilgili değişiklikler yapabilmemiz anlamındadır. Bir de şunu ekleyeyim. Siz aslında kendinizi yeniden keşfediyorsunuz dostlarım, farkında mısınız? Saat 20:45 Merkür-Jüpiter görünümü, bize somut ve elle tutulur olana yönelmemiz gerektiğini söylemektedir. Kararlı ve istikrarlı olmalısın demektedir. Duyarlılığı ve bağımlılığı bir yana bırakıp ayaklarımızı sağlam yere bastıran projelere, işlere yönelmekte yarar var. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adeta insanların yüzlerine bakarak ne düşündüklerini hissedersiniz. Her şeyin doğrusunu elde etmek için sezgilerinizi mantığınızla birleştirerek aklı başında davranışlar içinde olursunuz. Disiplinli yönünüz daha fazla ortaya çıkar ve çok zorlu bir görevin dahi hakkından kolaylıkla gelirsiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz. Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzaklarla ilgili konular ve yolculuklar gündeme gelebilir. Ancak ilişkilerinize de özen göstermelisiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Şubat 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanata ve kreatifalanlarınıza dayalı konularda güzel gelişmeler içine girebilir, önemli bir anlaşmanın eşiğine gelebilirsiniz. Kısa bir seyahatte ya da tatilde yapacağınız güzel konuşmalar size keyif verebilir. Önemli insanlardan desteğiniz yüksek.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, dikkatinizi parasal konulara yöneltebilirsiniz. Geriliminiz giderek artıyor. Fakat, siz kontrol altına alabilirsiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatınızda sahip olduğunuz görevler, sizin için birinci öncelik olmayı sürdüreceklerdir. Kendi ihtiyaçlarınızı ve sosyal yaşamınızı ikinci plana atıp canla başla çalışmaya devam edebilirsiniz. Üstleriniz, çabanızın samimi olup olmadığını anlamak için gizlice sizi izleyebilirler.

6 Şubat 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 39" R
Ay
Koç
25° 17' 20" R
Merkür
Koç
20° 37' 08"
Venüs
Boğa
08° 45' 01"
Mars
Koç
04° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 51"
Satürn
Balık
17° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 42' 32"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 30"
Lilith
Başak
24° 02' 08"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>