Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla yakaladığınız uyum, şimdiye kadar yaşamadığınız bir heyecanı yaşatıyor size. Bu heyecanınız uzun süre sürecek gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir.

Size kendinizi kanıtlayacağınız fırsatlar verilmiyor. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, bu fırsatları engelleme işinden ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız bazı fırsatları yine yetersiz, sınırlı bulacaksınız.

Bir yakınınıza sürekli destek olmayı düşünüyorsunuz. Para durumunuz eskisinden daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. Kısa vadede gerçekleştiremeyeceğiniz güzel niyetleriniz var.

Huzurunuzu bozacak ortamlardan bugünlerde uzak durmalısınız. Kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz zaman, zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, sandığınızdan çok etkileniyorsunuz. Yaşamınızı yakından çevreleyen kişilerle hiçbir sorununuz yok. Sizin sorununuz daha uzağınızdaki kişilerle. Yaşadığınız kimi sıkıntıları birtakım hatalı seçimlere dayandırırken, kendinize haksızlık etme korkunuzla yanlış tespitler içine girebiliyorsunuz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:19 Ay-Neptün kavuşumu, bizi ümitlendiriyor. Derinlemesine düşünmemizi sağlayan bu enerji altında gerek özel gerekse toplumda hayatta karşımıza çıkan problemlerin gerisindeki gerçeklere ulaşabiliriz. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, ailevi yaşamı güçlendirici ve geleceğinizle ilgili konularda moralinizi yükselticidir. Ailedeki sorunlar bu görünüm sayesinde düzeltilir. İş hayatı ve sağlık düzene girer. Bir gelişme, bir haber sizi memnun eder. Bedeniniz güçlenir, isteklerinizi elde etme beceriniz artar. Kişisel hedefinize ulaşma inancınız fazlalaşır. Yeni bir yere taşınma, yeni bir işe başlamak gibi gelişmeler yaşanır. Aile içinde hoşgörü fazlasıyla etkin olur. Anne veya babadan destek görülür. Eşiniz veya partnerinizle aranızdaki dayanışma memnun edicidir. Refah duygusu artar. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İnsanlarla aramızda garip bir çekişme, yanlış anlamalar olabilir. Yapıcı konuşma neredeyse imkansızdır. Bugün görüştüğünüz kişilere, önünüze çıkan işlere, aldığınız haberlere veyayaptığınız insanlara daha fazla dikkat etmeniz, olumlu veya olumsuz bir cevap vermek yerine beklemede kalmanız yararlıdır. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü duruşunun ardında duygusal bir yapıya sahip oluşun, alacağın kararlarda zorlanmana sebep olabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerin sizi istemeden de olsa bazı şeylere zorluyormuş gibi hissettirmesi sizde ani bir buhran ve karşı tepkimeye neden olabilir. Duygusal dünyanızda yaşamış olduğunuz bazı sorunlar gerçekleri görmenizi engellemesine izin vermemelisiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimizin yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Zihinsel olarak hareketli bir gün geçirmeniz olası. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni fikirlere açık olmanız sizin için olumlu sonuçlar getirecektir. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirebilir, kısa yolculuklar planlayabilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNÜN ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata umutla bakabileceğiniz bir gündesiniz. Yenilikçi ve sıradışı fikirlerinizi etkileyici şekilde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek görüyorsunuz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanlardan yaptığınız işe dair destek toplayabilirsiniz. Özel hayatınızda veyaşantınızda tek başınıza hareket etmeyin.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi güçlü ve keyifli hissedeceksiniz. Önünüze çıkan fırsatların farkına varacak çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve olumlu biçimde sürmeye devam edecek.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>