İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz. Büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları iyi alışkanlıklar haline getiremiyor.

İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde birtakım serzenişleriniz olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız.

Maddi sıkıntısı olan dostlarınız için sağlam bir güvencesiniz. Buna karşın son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokmuş gibi. Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir.

Bu aralar bir karar vermeniz gerekiyor. Bu kararın sonucu size olumsuz puanlar yazabilir. Doğru karar, bazı şartlanmışlıklardan kurtulabilmenize bağlı görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde kapadığınız umuda yönelik kapılar, size bir ermişin esnekliğini kazandırmış gibi. Küçük mutlulukları son damlasına kadar değerlendirme uzmanı olmuşsunuz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:17 Güneş-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konular üzerinde birlikte yol almanın, ideallerinizi gerçekleştirmenin, öncelikle birbirinize karşı dürüst olmanın önemini işarete ediyor. Partnerinizin özlemleriyle, sizinkiler örtüşüyor mu? Bu beraberlikte fantezileriniz aynı yönde mi? Bağlanma sorunları yaşıyor musunuz? Birbiriniz üzerinde baskı uygulayarak, tatminsizliğe neden oluyor musunuz? Bunların tümü önemlidir. Birbiriniz hakkında iç görüleriniz ne diyor? Bazen masumiyet bazen şüpheler içinde kalıyor musunuz? İşte bunları gerçekçi bir şekilde bugün tekrar ele alınız. Saat 07:08-11:52 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak, ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 11:52 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay etkisinde güvencemiz önemli. İnsan böyle bir geçişte, her türlü krizle mücadele edebilecek gücü olduğunu bilmelidir. Yılmak, pes etmek, dünyanın sonu geldiğini düşünmek yanlış olur. Bilakis, doğru seçimlerde bulunmak için çok daha dikkatli hareket etmeyi öğreniyoruz. İş hayatı, parasal konular, ilişki problemleriyle uğraşmak bizleri yorsa da, insan bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar güçlü bir varlıktır. İhtiyaçlarımızı elde etmek amaçlı parasal girişimleri bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. İlişkinizle alakalı mevzularda ise, sizi zorlayacak konuşmalardan uzak durunuz. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi enerjik hissedeceğiniz bir gün olabilir. Bu enerjiniz sizi çok uzaklara götürebilir. Kişisel gelişim konusunda insiyatif alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. 

1 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde yapacağınız bir takım değişiklikler günlük hayatınızın gidişatında da değişikliklere sebep olabilir. Gereksiz harcamalar yapmamalı, yeni planlar için bütçenizi kontrol altına almalısınız. Bu noktada çevrenizin fikrini alabilir ya da elinizdeki imkânları kullanabilirsiniz. Bekleyen işler var, en kısa sürede tamamlamalısınız. Günün Atmosferi:Elimizdeki bilgiler yetersiz olabilir. Aklımız karışık ve hataya yapmaya müsaidiz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizdeki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Kişisel olarak etkilendiğiniz durumlar olabilir. Akşam saatlerinde ortaklı konular gündeme gelebilir. Finansal kararlarınızla ilgili değişiklikler olabilir. Konu hakkında bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı.

1 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

1 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde duygularınızı çok iyi koordine edeceksiniz. Aşk hayatınızı biraz hareketlendirmeli ve hayattan daha çok keyif almaya bakmalısınız.

1 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortağınız veya sevgilinizle olası problemlerinizi ve yanlış anlamları çözebilmek adına ortak bir arkadaşınızın fikirsel desteğini alabilirsiniz. Zira sorunların temelinde gizli kalmış bazı düşünce kalıplarının etkisi olabilir. Bu nedenle söz konusu problemlerin çözümünde daha ketum bir tavır sergilenebilir. Ancak günü partnerinizle baş başa sıradan ve birlikte zevk aldığınız faaliyetlerle geçirerek tamamlamalısınız. Ay ve Neptün arasındaki kare etkisi öğlenden itibaren derinlemesine girişebileceğiniz soyut veya somut bir konuda sizi desteklemeyecektir.

1 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

1 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 48" R
Ay
Koç
18° 14' 35" R
Merkür
Koç
20° 14' 48"
Venüs
Boğa
08° 09' 37"
Mars
Koç
04° 11' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 06"
Satürn
Balık
17° 04' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 56"
Lilith
Başak
23° 58' 57"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>