İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde biraz çekingenlik içindesiniz. Size ilgi duyup yakınlaşmak isteyenler var. Aşka zamanım yok, diyorsunuz, buna sizi tanıyan kimse inanmıyor. İlgi duyanlara baktığınızda neler kaçırdığınızı anlayacaksınız.

İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz. Bu konudasahibi eski bir dostunuz aracı olup sizi rahatlatacak.

Birikiminizi nerede kullanacağınız hakkında fazla bilgi sahibi değilsiniz. Önümüzdeki günlerde güven duyduğunuz konuyla ilgili birinin size çok ilginç bir önerisi olacak. Aile içindeki para sorunlarına katkı koymaya çalışıyorsunuz.

Yeni bir hazırlığın içindesiniz. Bu konuda size yapılacak telkinleri önemsemeniz halinde bu hazırlıktan vazgeçeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki karabasanın üzerine giderek en doğruyu yaptınız. Böylece üzerine gidilen sıkıntının nasıl yaklaştıkça küçüldüğünü gördünüz. Sizi çok düşünüp sürekli arayan bir dostunuza vefasızlık ediyor, ilgisinin karşılığını vermiyorsunuz. Bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzüleceksiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz olacak.

1 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı gününe,  saat 06:38 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi altında adım atacağız. Evimiz, ailevi ilişkilerimiz,hayatımız ve mesleki konular üzerinde mutlaka gerçekçi düşünmemizde yarar var. Bazen her şeyi fazlasıyla endişeli bir şekilde ele alabilirsiniz. Doyumsuz, saplantılı ve psikolojik anlamda huzursuz bir kişi gibi davranabilirsiniz. Hiç bir şeyden memnun olmadığınız için ani kararlar vererek yenilikte bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak ben derim ki, bugün sakin olunuz ve durumunuzu iyice gözden geçirerek neye ihtiyacınız var? neler yapılmalı sorularını akıllıca yanıtlayınız. Saat 08:05 Venüs-Mars kavuşumu, gönlünüzün içinde hiç kimsenin bilmediği bazı özel sıkıntıların sizi yorduğunun göstergesidir. Bunlar aslında geçmişle alakalıdır. Aşk hayatınız, çocuklar, yakın çevrenizle ilişkinizin bilinçli şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Ne de olsa Venüs geri hareket dönemindeyiz. Bu gözden geçirmeler işinize yarayabilir. Görünene değil, onun ardında olan nedir, buna bakmak gerekiyor. Saat 08:33 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü aşk hayatınızı yakından ilgilendiren konularda, duygularınızı özgürce yaşamak ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek ihtiyacınız yükselebilir. Etrafınızdaki dünya ile olan her türlü temasınızda sizi güçlü kılar. Karşınızdaki kişi veya kişileri etkilemek için fazla çaba sarfetmenize bugün gerek yoktur. Çünkü sizi, diğerlerinden üstün kılan özellikleriniz kolaylıkla farkedilebilir. İlişki kurma tarzınızda uyum ve paylaşım üst noktadır ve yüreğinizdeki inancınız her konuda huzur ve mutluluk bulmanız adına sizi destekleyebilir. Saat 11:37 Ay-Mars olumlu görünümü, amaçlarınızı gerçekleştirme konusunda gayet istekli olduğunuzun göstergesidir. Hem kendinizi ifade etmekten hem de arzularınızı gerçekleştirmekten yanasınızdır. Saat 19:38 Ay-Uranüs kavuşumu aktif bir hareketliliğin göstergesidir. Özgürce, dilediğiniz şekilde fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Eskiye bağımlı kalmak yerine, yeniye yer açmak için sabırsızlanırsınız. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ancak bazı kişilerle görüş ayrılığınız nedeniyle bağlantınızı kesebilirsiniz. Bu görünümün ardından 2 Eylül saat 12:02 olana dek boşluk etkisindeyiz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

1 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev ve aile başlıklı konularda siz ve diğerleri farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Fikir çatışmaları yaşanabilir. Ele aldığınız veya halledilmesi gereken işlerde ne kadar pratik olursanız aşırılığa kaçmaktan kurtulmanız o kadar kolay olur. Yapabileceğinizden fazla iş, görev veya sorumluluk yüklenme riskiniz var. Çözüme yönelik düşünme zamanı. Maddi anlamda da limitlerinizi aşmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

1 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz veyabirliklerinizle ilgili başlıklarda gelişecek konuşmalarda en çekici ve etkileyici taraf siz olabilirsiniz veya bu ruh haline ve görünüme gelene kadar, bu konuşmaları yapmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım kararsızlık, istikrarsızlık dalgınlık, unutkanlık etkisi bugün de devam ediyor. Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler. Otorite konumundaki kişilerle(eş, öğretmen, yönetici, baba, patron v.b) ilişkilerde olumsuz bir hava hakim olabilir(birkaç gün geçerli). Su başlıklı konular da gündem de. Ancak, gün sevgi temalı ilişkiler açısından sürprizlere açık ve hoş vaatler içerisinde. Sevgimizi gösterebileceğimiz, sevdiğimizi ve sevildiğimizi hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Duygularımızı coşkulu şekilde ifade edebilir, farklı ortamlarda farklı şeyler yaşayabiliriz. Yeni tanışmalar mı? Neden olmasın? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda farkındalık içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizin olgunlaşması için kendinize zaman vermelisiniz. Akşam saatlerinizi daha hareketli geçirmek isteyebilirsiniz.

1 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her anlamda güzel geçecek bir gün. Motivasyonunuz da yüksek. Yeter ki kendi moralinizi düşürmemek adına geçmişte kalan konulara takılmayın.

1 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç dünyanızda yükselen sevgi dolu titreşimlerle etrafınıza yaydığınız enerji son derece pozitif. Ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi olumlu paylaşımlarla sürdürebilirsiniz. İç dünyanızdaki güzellikleri kiminle paylaşacağınıza dikkat edin, sizin enerjinizi düşürebilecek insanlardan bugün uzak durmayı tercih edin ve diyaloga girmeyin.

1 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki karmaşanın veya belirsizliğin aile ortamlarınızda sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Başkalarının fikirlerine hem özel hayatınızda, hem dealanlarınızda güvenmeyin.

1 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Geleceğe yönelik hedefler konusunda kafanız biraz karışabilir, şartlar sizin için biraz bulanık olabilir. Ya da üzerinizde bir tembellik bulutu gezebilir ve pek suya sabuna dokunmak istemeyebilirsinizde. 

1 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

1 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 53' 18" R
Ay
Koç
15° 35' 16" R
Merkür
Koç
20° 06' 36"
Venüs
Boğa
07° 56' 16"
Mars
Koç
04° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 33"
Satürn
Balık
17° 03' 16"
Uranüs
Boğa
22° 40' 15"
Neptün
Balık
29° 04' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 20"
Lilith
Başak
23° 57' 44"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>