İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hala sürüyor. sevgilinizle bir gün küs bir gün barışıksınız. Bu durum sizi oldukça sıkmasına rağmen ilişkiyi sürdürmek istiyorsunuz.

İş hayatınızda hareketli bir döneme girmek üzeresiniz. Şu sıralar hazırlık yapıyor ve fırsatları kolluyorsunuz. Beklediğiniz bir haber kısa bir süre sonra size ulaşacaktır.

Parasal olarak rahatsınız. Fakat harcamalarınız konusunda kendinizi frenlemiş durumdasınız. Bu sıralar yapmak zorunda olacağınız bazı harcamalarınız olabilir. Hazırlıklı olun.

Kararsızlık problemi yaşıyorsunuz. Almakta zorlandığınız bir karar var. Bu konuda aile büyüklerinizin yardım teklifini reddetmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak rahat bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde planlamanız gereken işler olabilir. Yoğun bir telefon trafiği yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kalabalık bir mekanda bulunabilir ve burada yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Yakın bir dostunuzu bir yolculuğa uğurlayacaksınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler cumartesi gününe saat 21:36 itibariyle  Balık burcunda meydana gelecek Dolunay tesiri altında adım atıyoruz. Bu Dolunay, iş-ev arasındaki konuları vurgulayıcıdır. Sizin ailevi yaşantınız, birbirinizle ilişkiniz, yuva kurmak, yeni bir yer düşünmek veya mevcut durumunuzu ciddi, gerçekçi ve ayrıntılı şekilde ele almanız gerekiyor. Detaylar sizi yorabilir. Hatta bazen hem kendinizi hem başkalarını eleştirirsiniz, kusur bulursunuz ve sıkılırsınız. Eh bu alandaki problem,hayatınızla ilgili konularda da kafanızın karışmasına, yönsüzlüğe, sanki hayat iki alanda sizi test ediyormuş gibi hissetmenize yol açar. Oysaki Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşen bu Dolunay, adil ve tarafsız bir bakış açısıyla durumu mantıklı bir şekilde ele almanın dengeleri yerli yerine oturtmanızda etkili olacağını vurguluyor. İdeallerinize uygunve aile birliğinin tesisi adına çalışmak sizi başarılı kılacaktır. Böylece dağılmamış olursunuz. Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerinizi ve bilginizi diğerlerinin yardımına bonkörce sunarak neler yapabilecek kapasitede olduğunuzu açıkça gösterebilirsiniz. Ancak, yapabileceğinizden fazlasını söz vermeniz veya üstlenmeniz sorun yaratabilir. Ev ve aileyle ilgili başlıklarda doğru plan ve hesap yapmama riskiniz var. İletişim ağınızı doğru kullanabilirseniz iletişimin olumlu sonuçları yüzünü gösterebilir.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli işlerin veya evinizi ya da ailenizi ilgilendiren başlıkların artı ve eksilerinin doğru hesaplanması gerekiyor. Zira, yanlış düşünüp rahatsız edici bir rahatlama hissediyor olabilirsiniz. Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Bu akşam Balık burcunda meydana gelecek dolunay, yaşadığımız materyal dünyanın dışında, soyut ve bilmediğimiz şeylerin farkına varmamızı ve farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Ruhsal ve mistik konulara daha fazla merak duymaya başlayabiliriz. Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir. Stresli, duygusal iniş çıkışlara, gerilimlere ve engellemelere açık bir gündeyiz aslında. Gecikmelere, hassasiyetlere veya engellemelere takılmayalım. Dolunay biter stres gider sonuçta! Not: Bu arada, Ay dünyaya en yakın konumda olacağı için bu dolunaya Süper Dolunay deniyor hepsi bu. Bilginize… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, sorumluluklara ve meşguliyetlere işaret etmekte. Sezgilerinizden de yararlanmaya bakın.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünyanıza ışık gelmiş durumda. Sevdiğiniz birinden bugün aşkınıza karşılık görebilirsiniz. Hiç düşünmediğiniz bir anda aşk hayatınız canlanabilir. Sağlığınız oldukça iyi yönde. İş hayatınızda da başarılı görünüyorsunuz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay,hayatınızda stresli oluşumları hayatınıza taşıyabilir. Evinizle ilgilenmeniz gereken zamanlarda ortaya çıkacak birsize rahat soluk aldırmayabilir. Her durumda ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>