İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bütün aşk şarkılarının samimiyetsiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan ilişkileri içinde aşkın barınamayacağına dair bir inancınız var. Aşkı anlatan romanlara, filmlere öfke dolu bir eleştirmen oluyorsunuz. Tüm bunlar doğru olabilir. Ama bütün bu yargılarla da aşık olunabilir.

İş hayatınızın verimliliği ve huzuru bağlamında söz sahibi değilmişsiniz, eliniz kolunuz bağlanmış gibi davranıyorsunuz. Bu benim işim değil, diyorsunuz. Bir çok dostunuz da aynı görüşte. İş yaşamı neredeyse ömrün tamamı demek. Mutlu geçirmek gerekir. Yeteneklerinize güveniyorsanız, onlara yönelik işlere ne zaman yönelirseniz yönelin tam zamanıdır.

Rahat bir döneme giriyorsunuz. Atlayamayacağınızı sandığınız yarları dost köprüleriyle geçtiniz. Parayı fazla önemseyen arkadaşlarınızla sürekli bir tartışma halindesiniz. Bu arkadaşlıklarınızla ilgili ayrıca kendinizle de bir tartışmanız olmalı. O ki öyle düşünüyorsunuz.

İş hayatınızla çelişkinizi bir an evvel çözmelisiniz. Oradaki devasa doyumsuzluk derin bunalımlara dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açtığınız kapılarda aradıklarınızı bulamıyorsunuz. Boş odaların kapılarını zorlamaktan vazgeçin. Hayata çok başka bir cepheden bakmak için hala geç değil. Ve sizin ruh sağlığınızın buna şiddetle ihtiyacı var. Çok insan canlısı ve sevecensiniz. Karamsarlık, umutsuzluk size uygun düşmüyor.

28 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, gün boyu Kova burcunda ilerleyecek Ay, potansiyel gücümüzü, farklılıklarımızı kolayca ortaya koymamızı sağladığı gibi, aşkı özgürce yaşamak, günü hoş bir şekilde geçirmek ihtiyacımızı da  yükselticidir.

Saat 07:24 Ay-Mars karşıtlığı, arkadaşlarınızla bir araya gelmek, yazışmak, konuşmak  kişiyi size kendinizi iyi hissettirebilir. Anne-Baba İkizler günlük aktivitede çocuklarıyla ilgilenmek, ihtiyaçlarında yanlarında olmak, destek vermekten zevk alabilirler. Saat 13:19 Ay-Venüs karşıtlığı yakın veya uzak çevremizle alakalı ilişkilerimizde yaşanması muhtemel gelişmelerin işaretçisidir. Bir yandan dost canlısı ve paylaşımcı hareket ederiz. Diğer yandan ilgi uyandırmayı, beğenilmeyi, takdir edilmeyi bekleriz. Yolculuk, üyelik işlemleri, faaliyetlerde bulunmak adına bir araya gelme şeklinde gelişmeler yaşanabilir. Saat 19:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeniliklere, güzel sürprizlere duyduğunuz arzunun işaretçisidir. Bağımsız olmak  isteyen birey, kendini ve sevdiklerini mutlu edebilecek gelişmelere bir hayli heveslidir. Zorlukların  sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

28 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları akışına bırakarak veya kadere güvenerek ilerlemek kolay olmayabilir. Ancak, gerçekçi olmak ve pratik girişimlerde bulunmak istenilen sonuçları almanızı sağlayabilir. Karşı karşıya olduğunuz durumların kontrolü sizin elinizde olursa, yetenekleriniz sayesinde olaylarla başa çıkabilmeniz daha kolay olacaktır. Yanlış şeyler yapıp doğru sonuç beklemek yanlış olacağı için, doğru davrandıklarını iddia eden kişiler sonucu değiştirmez.

28 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Faydalı ve mantıklı tavsiye veya fikirlerinizi görmezden gelen ya da önemsemeyen kişiler söz konusu olabilir. Bu kişilerin bu hatalı tavırlarının ya da önerilerinize karşı umursamaz yaklaşımlarının siz de, çok fazla üzerinde durmayın derim Niobe'ce. Yapacak çok işiniz var. Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İlişkilerde dengenin kaybolabileceği, egoist tavırlarda artış görülebilecek, özgürlüklerin kısıtlanması nedeniyle sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalınabilecek, ben bilirim tarzı yaklaşımlar, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da gerilimlere açık, toplumsal gelişmeleri, topluluk hareketlerini de akla getiren bir gündeyiz. Akşam saatlerinde ise, sürprizler, türlü hoşluklar veya hoş gelişmeler günün stresini unutturabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insana kızabilirsiniz. Eğer konu maddiyatsa hırs yapmak yerine konuyu mantık çerçevesinde tartışmak daha faydalı olacaktır.

28 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahate çıkma ve değişik yerlerde bulunma arzunuz yüksek olacak. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi destekliyor. Yalnız önce sizin kendinize ve fikirlerinize inanmanız gerekiyor.

28 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler alabilirsiniz. Ya da bir arkadaş davetinde tanışacağınız biri ile sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni farklı, marjinal kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu sürpriz birteklifi şeklinde de hayatınıza yansıyabilir. Eğer partneriniz yok ve mazbut bir bekarsanız aşk size sürpriz bir şekilde gelebilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

28 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>