İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Köşe bucak aranması gerektiğine inandığınız aşkın sizin için hayatın en temel sorunu olduğunu düşündürdünüz çevrenize. Ama aslında böyle olmadığını yalnızca siz biliyorsunuz. Olmazsa olmaz diye tanımlasanız da, sizin için aşk hiçbir koşulda sorun edilmeye deymez bir duygu. Çok önemsediğiniz kalıcı değerlerin aşka yerini kaptırma korkularını anlayamıyorsunuz.

Düzlüğe çıkıyorsunuz. işlerin birikmesi endişesi taşıyorsunuz. Bu kadar yoğunsunuz. Altından kalkacaksınız. Esasdiyerek apayrı bir yere koyduğunuz uğraşınız sizi çok yakında güldürecek. Çok beklediniz, ama yakında büyük mutluluklar yaşayacaksınız.

Üst üste gelen gelişmelerle göklere uçacaksınız. Şu günlerdeki para durumunuzu bir karabasan gibi anımsayacaksınız. Geçen günlerde kelimenin tam anlamıyla büyük bir beladan kurtuldunuz. Asla ödeyemeyeceğinizi düşündüğünüz büyük bir ödemeyi vaktinde yaptınız.

Çok şey borçlu olduğunuz insanların yaşamına duygusal bir katkıdan başka katkı koyamamaktan çok dertlisiniz. Ama kaygılanmayın onlar sizden verdiğinizden ötesini beklemiyor zaten.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esasında keşkelerle dolu bir yaşam sürüyorsunuz. Başka insanları sonradan pişmanlıkla yataklara düşürebilecek türden tercihleriniz oldu. Yataklara düşmek bir yana, keşke sözcüğünle bile tanışmadınız. Eğer verdiğiniz görüntüdeki gibi son derece mutluysanız siz bir doğa harikasısınız. Ama eğer arada sıradaki durgunluklarınız gizli hesaplaşmaların nedeni ise hiç zaman kaybetmeden bir uzmanın kapısını çalın.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek dönemin yansımaları arasındadır. Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi para kazandırıcıdır.  Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilir, yetenekli olduğunuz bir alanda gelir elde edebilirsiniz. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareket süresince, aşk hayatıyla ilgili konularda resme bakıyoruz. Karşınıza yeni biri çıkarsa öncelikle onu tanımaya özen gösterin. İlişkide bir takım problemler varsa hemen bir ayrılık kararı vermek ya da daha önceden verilen bir kararı değiştirmemek gerekir. Kısaca bu dönemde, aşk hayatınız, çocuklarla alakalı konular, yetenekleriniz, becerileriniz ve gerçekleştirmek istediklerinizi lütfen bir daha gözden geçiriniz. Bireysel ani kararlar vermeyiniz.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,  

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güçlü arzular içindesiniz. Hisleriniz tavan yapıyor. Çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif alacağınız bir gün. Organize planlar yaparken, size fikir vermek isteyen insanları göz ardı etmemelisiniz. Bazıları sizin düşüncelerinizi çözemiyorlar. Onlarla olan ilişkilerinizi olumsuz etkilenmesiniz istemiyorsanız dikkatli olun.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış üzerine yanlış koyup doğru bir sonuç elde etmek mümkün olmayacaktır doğal olarak. Dolayısıyla, bazı kişilerin doğru davrandıklarını ya da doğru söylediklerini iddia etmesi sonuç üzerinde etkili olmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi çok daha özgür hissedeceğiniz zamanlar içindesiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilgileneceğiniz zamanlar var. Akışta kalacaksınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Emlak konularında fırsatlar içinde olabilirsiniz. Evde misafir ağırlamak önem kazanabilir. Sevdiklerinizle eğlencenin doruklarına çıkabilir veya istediğiniz gayrimenkule kavuşabilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, özel hayatınız, çocuklarla ilgili konularda genel anlamda iyicil etkiler söz konusu. Eğer ki özel hayatınızda biri yok ise, yeni birileri ile tanışabilir, yazışabilir, flört edebilirsiniz, bu kişi ile internet aracılığı ile tanışabilirsiniz mesela. Hobilerinize daha fazla yönelebilir, yeni hobiler edinebilir, el yetenekleriniz varsa bunları geliştirecek kurslara veya işlere yönelebilirsiniz

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>