İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kurallarınız var. Aşkı o kurallara baştankara bağlamışsınız. Ama çok kararlısınız. Bu yüzden sizi arada bir yoklayanlar eli boş dönüyorlar.

Verimli. İşinizi önemsiyorsunuz. Bıktım bu işten yakınmalarınız çalışma temponuzla çelişiyor. İşinizin uzmanısınız. Bu nedenle de aranan birisiniz. Oldukça uzaklara işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir bu yakında. Böyle bir beklentiniz var, ama gurubunuzda bir eleme olabilir. Buyolculuğunun dışında kalabilirsiniz.

Nakit sıkıntısı çekiyorsunuz. Nakdin dışındakiler de dönem nedeniyle pek geçerlilik bulmuyor. Aile bazı harcamalarınızı çok kişisel ve gereksiz buluyor. Bu harcamaları biraz azaltmanız nakit ihtiyacınıza az da olsa katkı koyacaktır.

Birlikte yaşadığınız kişi sizin şahsi dostlarınızla tanışamamaktan rahatsız. Bu size karşı onda bir güvensizlik geliştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tam bir deniz tutkunusunuz. Bugün bu tutkunuzu elden geldiğince doyuracaksınız. Kendiniz gibi bir arkadaş arayışınız da sona erecek muhtemelen. Yeni haftaya daha bir mutlu başlayacaksınız. Gönlünüzün denizde ama hayatınızın karada olması en büyük çözümsüzlüğünüz. Ruhunuzla bedeninizi aynı yere koyma şansını hiç bulamayacaksınız gibi görünüyor. Kuru yerlerde ıslak ruhunuzla dolaşacaksınız.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Çarşamba gününe, Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanacağız. Her konuda belli bir ciddiyet üzerimizde hakim olabilir.  Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan görünüm, geçici sıkıntıların sizin yolunuzdan döndürmemesi gerektiğinin göstergesidir. Yolunuz evet uzun, ancak hedefinizden şaşmazsanız emin olunuz ki, her güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü ailevi, ev, çalışma hayatı, sağlıkla alakalı konularda sorumluluk yüklediğinden, bir hayli sıkılıyor olabilirsiniz. Çabuk hareket etmek ve kararlar almak isterken, önünüzdeki engeller sizi durdurabilir. Fakat bunlar bir engel gibi değil de, tekrar bir incelemek  ve sorunları çözümlemek adına bir fırsat gibi görürseniz, sizi neyin tatmin edip etmediğini, sizi nelerin engellendiğini net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Sağlık problemleriniz veya tedaviler için araştırmada bulununuz. Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,  

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güçlü arzular içindesiniz. Hisleriniz tavan yapıyor. Çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif alacağınız bir gün. Organize planlar yaparken, size fikir vermek isteyen insanları göz ardı etmemelisiniz. Bazıları sizin düşüncelerinizi çözemiyorlar. Onlarla olan ilişkilerinizi olumsuz etkilenmesiniz istemiyorsanız dikkatli olun.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenebileceğiniz günlerdesiniz. Alışık olduğunuz işlerin dışında şeylerle ilgilenebilir veya rutinin dışında fikirler geliştirebilirsiniz. Sağlığınızı, işinizi veya duygusal konuları ilgilendiren başlıklarda olumlu birkaç gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişeye sokan konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. İletişiminizde kendinizi ciddi hissedebilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Sizi krize sokan konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Banka işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gün olabilir. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda radikal değişiklikler yapmak için fırsatları iyi değerlendirmek istiyorsunuz. Üzerinizde hissettiğiniz duygusal baskılar artabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa yapılacak aktivitelerde etkili hareket edeceksiniz. İşinizi iyi yapıyor olmanız bazı noktalarda sizi rahatlatacak. Sosyal ortamlarda duygu değişimlerinden kaçınmanız gerekiyor.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün sizler için şifresi cesaret. İş ve özel yaşamınızda sezgilerinizle ilerleyin. Bugün kendinizi ifade gücünüz son derece güçlü ve etkileyicidir. Kararlı olduğunuz sürece başarıya giden kapılar bir bir size açılacaktır. Maddi anlamda rahatlamalar ve süpriz gelişmelerin kapınızı çalması an meselesi. Özel yaşamınızda ise duygusal olarak derin bir aşkla bağlı olduğunuz insana kendinizi ifade etmeniz için şans sizden yana. Duygularınızı özgür bırakın ve aşka doğru yürüyün. Evli ve ilişkisi devam eden ikizler sizlerde başkalarının evliliğiniz üstünde fikir yürütmesine bir son vermek için günü değerlendirmelisiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>