İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki karışıklık, yüreğinizdeki yaralardan kaynaklanıyor. İlişkinizde bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen güzel adımları göremiyorsunuz.

İş yerinizdeki pozisyonunuz vearkadaşlarınızla olan zayıf ilişkilerinizi kendinize sorun etmeniz, göze batıyor. Sizdenyerinizde sağlam ilişkiler değil, verim bekleniyor.

Uzun zamandır çözemediğiniz önemli bir para probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir. Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz.

Bir yakınınızdan reddedilme düşüncesi sizi dayanılmaz bir hale sokuyor. Oysa ipler onun elinde bile değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aktif ve şanslı bir gündesiniz, enerjiniz durmayacak. Size destek olmak isteyen biri var. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri. Ama siz istemiyorsunuz. Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek, arkadaş seçimlerinizle ilgili kendinizle övüneceksiniz.

1 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Ay-Boşluk etkisi dün akşamdan bu yana devam ediyor. Pazar günü boyunca da etkili olacak. Şuraya para yatırayım, buna borç vereyim, şu istediğimiz alayım diye düşünmek yerine daha dikkatli olmakta yarar var. Gözden geçirmeler anlamında  boşluktaki saatler uygundur ancak karar değiştirmek, yenilikleri uygulamak yanlış olur. Program dışı işlere kalkışmamanızda yarar var. Saat 17:55 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  fikirlerimizin dikkate alınmasını sağlıyor. Bu enerji sayesinde, açık ve net bir şekilde ne istediğimizi ortaya koyabilecek güce sahibiz. Popülerliğimiz, aklımız, becerikliliğimiz sayesinde insanların kolayca dikkatini çekebiliriz. Hızlı çalışan zihnimiz, bir konuyu çabucak öğrenmemizi ve harekete geçmemizi sağlayabilir. Saat 23:15 Merkür-Jüpiter karşıtlığı bizi hareketlendiren, sözlerimizle, düşüncelerimizle başkalarını etkilememizi sağlayan bir güç. Ancak bu gücün akıllıca kullanılması, faydalı şekilde yerini bulması lazım. Yolculuk, eğitim, ticari, hedefler anlamında iyice düşüneceğiz. Karşımıza çıkan fırsatlara bir bakacağız. Gerekli mi, abartılı mı diye gözden geçireceğiz. Ay-Boşlukta ve Jüpiter geri hareketini sürdürmekte. O zaman bize düşen, verilen sözlere ve bizim de verdiğimiz sözlere özen göstermemizdir. Aceleye gerek yok. Her bir detay önemsenerek, başarılı kararlar verilebilir. Dilden çıkmaya görsün bir SÖZ Etkisi ulaştığı yerde anlaşılır Kimi söz sahibinin güzelliğine yakışır, gönlü huzurlandırır Kimi söz sahibinin zehrini taşır,,,,yüreğimizi acıtır......   Mutlu pazarlar dostlarım, Can yürekleriniz güzel sözlerle huzur bulsun. Kalben sevgilerim sizlerle olsun.

1 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak Bugün Ay'ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırırken, bu konuda size belirli bir disiplin sağlıyor. Kapalı olmayı tercih ediyorsunuz.

1 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz. Zira, ‘'o ‘' son bir damla bardağı taşıran damla olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay'ın Güneş ve Neptün'le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs'le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

1 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman olduğundan daha temkinli davrandığınız bir dönemdesiniz. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve korkularınız azalacak.

1 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 09.58'de Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte kariyeriniz açısından bir dönüm noktası yaşamaktasınız. Patronlarınız ve aile büyüklerinizden daha fazla destek alabilir, başarılarınızı ve kendinizi daha rahat gösterebilirsiniz. Bu yeniay maddi konularda size bir fırsat kapısı açıyor.

1 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gereğinden fazla kırılgan ve alıngan olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili ortak kararlar üzerinde tartışırken veya ortak maddi kaynaklarla ilgili gelişmeleri değerlendirirken, karşınızdaki kişilerle hassasslığınızdan kaynaklanan tartışmalar yapabilirsiniz.

1 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 57' 39" R
Ay
İkizler
01° 46' 40" R
Merkür
Koç
22° 47' 02"
Venüs
Boğa
11° 50' 45"
Mars
Koç
06° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 20"
Satürn
Balık
17° 18' 29"
Uranüs
Boğa
22° 51' 17"
Neptün
Balık
29° 09' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 40"
Lilith
Başak
24° 18' 51"
True Node
Koç
15° 17' 08"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>