İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle aranızda önemli sorunlar yaşayacaksınız. Aranızda bir soğukluk var ve bu durumu da kendiniz yarattınız ve niçin yaptığınızı da kendisine açıklayamıyorsunuz.

İş hayatınızda duygularınızı saklamayı başaracaksınız. Enerjinizi işinize yoğunlaştırmanız sizi başarılara götürecek. Amirlerinizden yakında bir zam haberi duyarsanız, hiç şaşırmayın.

Şimdiye kadar düşünmediğiniz çok kadar paranızı düşünüyorsunuz ve birikim sahibi olmak istiyorsunuz. Bu konuda bugün bazı önemli ve yararlı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinizi duygusal yönden iyi hissetmediğiniz zaman önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız ve iyice düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi her konuda oldukça isteksiz hissedeceksiniz. Oldukça verimsiz bir gün geçirebilirsiniz. Elinize önemli fırsatlar geçecek ama siz bu fırsatların farkında olmayacaksınız ve bu fırsatları da kaçıracaksınız. Sorumsuz davranışlarınız olacak ve . sevdiğiniz insanlara karşı kırıcı olabileceksiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Cuma gününe, saat 14:49 olana dek etkili Ay-Boşluk ilerleyişiyle başlıyoruz. Yeni bir karar alınması veya alınmış olan bir kararın bugün değiştirilmesinin yanlış olacağını söylemek isterim. Durumları gözlem altına almak, olur ve olmazları tespit etmek çok daha faydalıdır. Belli bir konu üzerinde odaklamanız zor olabilir. Saat 12:05 Merkür, Kuzey düğüm noktasıyla olumlu görünüm yapacak. Gerek aşk hayatınız ve gerekse dış dünyada kendinizi gayet güçlü şekilde ifade edebilirsiniz. Siz her ne kadar toplum içinde bireysel egonuz gereği, kendi liderliğinizden yana olsanız da, bu görünümler başkalarının görüşlerinin, varlığının, öneminin farkında olarak hareket etmenin yararını gösteriyor. Öyle tek başınalık değil, birlik ve bütünlük içinde düşündüğünüzde insanların sizi daha fazla önemsediklerini fark edebilirsiniz. Saat 14:49 Ay-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Çevrenizle ilişkinizi, içinde bulunduğunuz durumu güven çerçevesi içinde gözden geçirirsiniz. Gözlemlerde bulunursunuz. Bazen insanlar sizin hakkınızda önyargılı düşünürler. Oysaki bir dinleseler, belki de bir çok problemlerini, sizin önerinizle kolaylıkla halledebilirler.

27 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde yaşadığınız karmaşalara artık bir son vermelisiniz. Toplumsal hedefleriniz oldukça yüksek. . Hırslarınızın ön plana çıkması sizi de şaşırtabilir. İsteklerinizi belirleyecek yeni bir planlama içine giriyor ve değişik kişilerin fikirlerinden yaralanıyorsunuz. Gücünüz, biraz da ailesel konularla paralel gelişiyor.

27 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın genelini ilgilendiren konularda kafa karıştırıcı çok fazla fikir gündemde olabilir. Söylenenleri dikkatle dinlemeli, ama olgunlaşmamış kararlar almaktan kaçınmalısınız. Evle ilgili bazı değişiklikler ya da taşınma türünde faaliyetler yeni jestler ve yardımlar için temel oluşturabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay'ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce yaptığınız bir iyiliğin mükafatını almaya hazır olun. Odaklanamama sorunu yaşayabilirsiniz bu da küçük sakarlıklara neden olabilir.

27 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcı ve orijinal fikirlerinizle patronlarınıza yeni önerilerle gidebilir, onların dikkatini çekebilirsiniz. Akşam saatlerinde aile büyükleri ile görüşmeler sözkonusu olabilir, ancak ikili ilişkileriniz konusunda kendinizi tam olarak ifade ettiğinizden emin olmanız gereken bir gündesiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Detaylarla uğraşmanızı gerektirecek, yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; bu yoğunluk sizi strese sokacak türden olmayacaktır. İlerleme kaydetmeniz ve ilgili kişileri tatmin edebilmeniz, işlerinizden zevk almanızı sağlayacaktır.

27 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 05' 14" R
Ay
Boğa
18° 49' 18" R
Merkür
Koç
21° 57' 59"
Venüs
Boğa
10° 44' 04"
Mars
Koç
05° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 35"
Satürn
Balık
17° 14' 13"
Uranüs
Boğa
22° 48' 08"
Neptün
Balık
29° 08' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 45"
Lilith
Başak
24° 12' 51"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>