İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız sizin çabalarınızla hala ayakta duruyor. Yapıcı, toparlayıcı davranmaya çalışıyor, son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz.

Sizi çok ilgi çekici bulan rakip bir firmadan telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz.

Son yaşadığınız büyük sarsıntıdan bu yana ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var.

Bir tanıdığınızla çok ilgileniyor, onu tutarsız bazı davranışlarından kurtulması için zorluyorsunuz. Ama bu konuda yapabileceğiniz bir şey olmadığını artık anlamış olmanız gerek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam karakteriniz bu sıralarda iyi bir direnme örneği gösterecek. Sabrınızı sonuna kadar zorlayan bazı gelişmeler yaşayacak, ama sağduyunuzla davranmayı bileceksiniz. Bugünü sıradan bir gün gibi görmemelisiniz. Sıradan bir gün gibi görünüyorsa da bazı sürpriz tersliklerle büyük bir koşuşturma içine gireceksiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:28 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu seyriyle yeni haftaya adım atarken, fiziksel ve ruhsal açıdan hoş ve huzur verici olana yöneleceğiz.  Zevklerimize  düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Günlük aktivitenin özünde, geleceğe güvenle bakma arzusu bir hayli yüksek.  Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz.Saat 09:53 Ay-Güneş görünümü, hem duygusal anlamda hem yenilikleri uygulamaya dökmede sizleri umutlandırıcıdır. Daha önce kaygı duyduğunuz meseleleri şimdi kendinizden emin bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Olayların istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Gizli görüşmelerinizde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca sezgileriniz size rehberlik edebilir.Saat 14:40 Ay-Neptün görünümü, iç dünyamızda huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz.Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, gerekhayatı gerekse ilişki veortaklıklarında sizi rahatsız eden bazı sıkışıklıkların, engellerin, zorlanmaların işaretçisidir. Bu yüzden de iyi niyetinizin kullanıldığını düşünürsünüz. Aslına bakarsak bu görünüm sizinve ilişkilerinize bakış açınıza göre değişebilir. Kimi İkizler zorlukları  umursamaz ve önlerindeki engelleri bilinçli şekilde ele alarak, kolayca üstesinden gelebilir. Ancak siz negatif düşünmeye yönelik hareket eden ve insanlarla anlaşmakta zorlanan biriyseniz, gün boyu gergin tepkilerde bulunabilirsiniz. Yapılması gereken, işinizde titiz çalışmak, mantıklı hareket etmek, hayalcilikten uzak durmak, özel hayatınızda ise gerçekçi olmaktır. Bunlara önem verirseniz, zayıf noktalarınızı kolayca güçlendirebilirsiniz. Yeni haftamızın  hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Merkür maddi konularda size bir çok fırsatı sunarken, yaşam kalitenizi arttırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızı destekliyor Bugün, enerjiniz oldukça yüksek. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Fakat, siz hiçbir şeye aldırmamayı öğrendiniz.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki 72 saat boyunca, her konu bir engele takılıyor hissine kapılabilirsiniz. Bu konularda tüm çevrenizi ayağa kaldırmadan önce üç gün sabretmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şaşırtıcı bir itirafla karşılaşacaksınız. İlk başlarda hayal kırıklığı yaşasanız da zaman geçtikçe iyi ki böyle olmuş diyeceksiniz. Kale gibi dimdik olun.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde kendinizi geçici olarak yalnız hissedebilir, her şeyi tek başınıza hallediyormuş gibi düşünerek, yardıma ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ve sakinlikle ifade etmeniz gereken bir zamandasınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gereğinden fazla iyimser olabilirsiniz. Mantığınıza sıkı sıkıya sarılmalı ve dengeli yaklaşımlar benimsemeye çalışmalısınız. Gereksiz riskler almanın ve tutamayacağınız sözler vermenin doğal olarak hiçbir getirisi olmayacaktır.

23 Şubat 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>