İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki sorularınıza yanıt alamamanızdan şikayetçisiniz ve bunu sevgilinize bağlıyorsunuz. Oysa onun hiçbir suçu yok. Sesinizi daha iyi duyurmalısınız.

Kariyerinizle ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman yeterli fakat sabırlı olmalısınız ki bu sizde zor bir durum. İşlerinize hakimsiniz.

Parasal konularda akılcı tutumunuzla epeydir para durumunuzun nabzını aynı seviyede tutabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için biraz daha zamana ihtiyaç var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz.

Üslup konusunda bazı yanlış metotlarınız izliyorsunuz. Bu insan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizi uzun zamandır ihmal ediyorsunuz. Bunu bir düşünmenizde yarar var. Çok etkilendiğiniz birinin sizi bugünlerde araması gerektiğini düşünüyorsunuz oysa zamanında ona yaptıklarınızdan sonra sizi aramsı biraz zor fakat yine de umutsuzluk için çok erken bir zaman.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler cumartesi günümüzün etkili iki görünümü,  saat 02:41 itibariyle Ay-Mars ve saat 08:27 Ay-Venüs arasında gerçekleşecek.  Parasal konularda akıllı davranmak, tahriklere kapılmamak yerinde olur.  Acil kararlar almamalı iki misli dikkatli olmalısınız. Çünkü maddiyat hayatın neredeyse tümünde etkili. Siz bu zaman dilimi içinde planladığınız ödemelerinizi yapabilir, bütçenizle ilgili aylık rutininiz için gereken hesaplamaları gözden geçirebilirsiniz. Daha önceden verdiğiniz bir kararda değişikliğe gitmek sakıncalı olabilir. Saat 04:58 Ay-Neptün görünümüyle, doğal olarak sevdiğiniz her şeyi korumaya ve kollamaya çalışabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkiniz ve köklerinize olan bağlılığınızı ruhunuzun derinliklerinde hissedebilirsiniz. Saat 08:54 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm iş-ailevi ve parasal konular üzerinde rahat ve güven içinde yaşamak istediğinizi göstermektedir. Huzursuzluk çıkmasın, kimseye muhtaç olmayayım, rahat bir şekilde hayatımı düzenleyeyim diye düşünürsünüz. Saat 18:49 Ay-Uranüs görünümü,  finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen  isteklerinizi  elde edemeyeceğinizi  düşünerek kaygılanabilirsiniz. Saat 19:53-2 Mart saat 01:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, maddi konularda sağlamlığı, güvenilirliği mutlaka önde tutmalıyız. Şuraya para yatırayım, buna borç vereyim, şu istediğimiz alayım diye düşünmek yerine daha dikkatli olmakta yarar var. İş bağlantılarında, parasal alışverişlerde daha dikkatli olunuz. Eğer ev satın almayı, kiralamayı düşünüyorsanız en azından bugün beklemede kalınız. Parasal problemlerinize çare bulayım diye kredi çekmeye kalkışmayınız. Gelir ve giderlerinize bugün dikkat ediniz. Duygusal açıdan bugün, daha fazla duyarlılık söz konusu olabilir. Sevdiklerinizi çemberiniz içinde tutmak istersiniz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Ancak bunun dozunu da bilmek lazım. Kendi duygularınıza verdiğiniz önem kadar, başka insanların da kendisini ifade etmesine izin veriniz. Gözden geçirmeler anlamında  boşluktaki saatler uygundur ancak karar değiştirmek, yenilikleri uygulamak yanlış olur. Sevdiklerimizi koruyalım ve sahip olduklarımızın kıymetini bilelim. Her şey gönlünüzce olsun. Huzurlu bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

28 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz.Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu.Birtakım sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün kendinize fazla güveniyor olmanız, sevdiğiniz kişiyi hiç de şaşırtmıyor

28 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz. Zira, ‘'o ‘' son bir damla bardağı taşıran damla olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay'ın Güneş ve Neptün'le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs'le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda endişeye kapılacağınız küçük rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Her şeyi son ana bırakmayın ve gereken tedaviye derhal başlayın.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özelliklehayatınızdaki diyaloglarınızda sert ve otoriter tavırlarla karşılaşabilir, patronlar ve kurumlarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatı ve flörtlerden yana şanslarınızın olduğu bugün, ikili ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilir, keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınız ve ilgili tüm hususların birinci önceliğiniz haline geleceği bir gündesiniz. Aldığınız gıdaların içeriklerine dikkat etmek, size uygun bir spor yapma kararı almak, sahip olduğunuz kötü alışkanlıkları bırakmak gibi kavramlar hayatınıza girecektir.

28 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 56' 50" R
Ay
İkizler
01° 34' 49" R
Merkür
Koç
22° 46' 16"
Venüs
Boğa
11° 49' 44"
Mars
Koç
06° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 08"
Satürn
Balık
17° 18' 25"
Uranüs
Boğa
22° 51' 14"
Neptün
Balık
29° 09' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 38"
Lilith
Başak
24° 18' 46"
True Node
Koç
15° 17' 11"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>