İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda geçmişle uğraşmamalı, geleceğe bakmalısınız. Bu şekilde aşk hayatınızla ilgili olmasını hayal ettiğiniz duruma ulaşabilirsiniz. Zaten bu tür davranışlarınız ile şu an ki partnerinizi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

Bugün işinizde günlük ve rutin işlerinizle ilgileneceksiniz. Çevrenize dikkat etmeden işte başarı yakalamanız zor. İş hayatınızda disiplinli çalışmayı çok seviyorsunuz.

Parasal olarak zor bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı önemli harcamaları parasızlığınız yüzünden yapamayacaksınız. Bu aralar yakınlarınızdan ya da dostlarınızdan borç da alabilirsiniz.

Bugün çevrenizdeki bazı insanların sert tepkileri ile karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun. Bir dostunuzun başına gelen bir olay canınızı sıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel anlamda duygusal açıdan zayıf bir yapıda olacaksınız ve bazı insanlarla gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sinirlendiğiniz bazı kimselerden de uzak duracak, kafanızı dinleyeceksiniz. Çevrenizdekilerden uzaklaşacak ve insanlarla onlarla çok az muhatap olacaksınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe gününe, saat 05:08 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümüyle adım atacağız.  İlerisi adına ve kişisel ilişkileriniz anlamında sizi itekleyen bu görünüm önümüzdeki birkaç gün boyunca destekleyici bir güçtür. Size dayanıklılık verir ve zorlu plan ve projeleriniz varsa eğer, onları uygulamak adına hırs kazandırır. Toplumsal olaylar, yaşadığımız dünya, hayatın sorunları biz insanlar içindir. Ancak insan çaresiz değildir. Yeter ki, bir amacı olsun ve onu elde etmek için çalışsın. İlişkilerde ciddiyet, hayata bakış açısı, kafa yapıları, farklı kimliklerde oluşunuz beraberliğinizi sürdürmenizde engel teşkil ediyorsa, öncelikle birbirinizi ne kadar iyi tanıyorsunuz. Buna bakmak lazım. Ortak bir noktada buluşmak  istiyorsak, gerçekçi olmak lazım. O zaman bugün ilişkinize ve geleceğinize bakınız. Birlikte hayatın zorluklarını yükleneceğiz ve yine birlikte güzellikleri yaşayacağınız kişiye yöneliniz. Saat 06:55 itibariyle Güneş-Neptün kavuşumu birkaç gün boyunca, hayatın zorluklarına karşın rahatlatıcı ve hoş esintiler yaratıcı bir enerjidir. İdealleriniz çerçevesinde yeni bir sayfadan hayata bakma arzunuzu yükselticidir. Sanatsal konularda esin kaynağıdır. Toplumsal ilişkilerde şefkatlilik kazandırıcıdır. İlham gücü verir. Ancak sizin ne yönde ilerlemek istediğinizi kafanızın içinde oturtmayı ihmal etmeyiniz. Boş ümitlerin, düşlerin peşinden de koşmayalım. Gerektiğinde gerçekçi olmayı da bilelim. Saat 10:43-27 Şubat saat 14:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  İletişimde bulunmak isteğiniz yoğun, etrafınızla irtibata geçmek arzunuz yüksek olabilir. Yalnız bu saatler arasında, fikirlerinizi, duygularınızı çevrenizdeki insanlarla paylaşırken değişkenlikler göstermeniz, planladığınız bazı görüşmelerin iptali veya  yanlış anlaşılmalar oluşabileceği için yeni bir söz, yeni bir girişim veya  yeni bir karar vermekten sakınmalısınız. Rutin işlerinizi her zamanki sürdürebilirsiniz. Kişisel bakımınız, fiziksel görünümünüzle ilgili her hafta tekrarladığınız işlerinizi yapmanızda hiçbir sakınca yoktur. Daha önceden kararlaştırdığınız görüşmelerinizi yapabilir, daha önceden randevu verdiğiniz kişiyle buluşabilirsiniz. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

26 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz. Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü.

26 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı fikirleriniz ve hayalleriniz var. Ancak, hayallerin fantastik boyutlara ulaşması bazı ilişkilerinizi ya da işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda uyumlu hareket edebileceğinizi gösterebilmek adına görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

26 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rahat nefes almanız adına plan yapsanız da bazı şeyler istediğiniz gibi gitmeyebilir bugün. Buna rağmen özel hayatınızda keyifli haberler yakın.

26 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda yeni bilgiler öğrenme ihtiyacınız artarken, sizden daha tecrübeli bulduğunuz birine fikir danışabilir, öğretmenleriniz ve sizden yaşça büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Seyahatlerin keyifli olacağı bugün, yakınlarınızın ani fikir değişiklikleri sizi şaşırtabilir.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yapmanız gereken işlerin sayısı ne kadar fazla olursa olsun, yüzeysellikten kaçınmalı, tüm detayları incelemelisiniz. Pratik yaklaşımlar benimseyin ve gerçekçi bakış açısını bir an bile kaybetmemeye çalışın.

26 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 48' 47" R
Ay
Boğa
29° 36' 06" R
Merkür
Koç
22° 38' 33"
Venüs
Boğa
11° 39' 28"
Mars
Koç
06° 22' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 11"
Satürn
Balık
17° 17' 46"
Uranüs
Boğa
22° 50' 45"
Neptün
Balık
29° 09' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 11"
Lilith
Başak
24° 17' 50"
True Node
Koç
15° 17' 50"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>