İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanıyorsunuz. Bunu kendinize karşı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak. Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz.

Bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız. Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak eğitimlere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Özel bir harcamanız için yeniden bütçe yapmaya ihtiyacınız var. Bu harcamanızın zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranmaya çalışmanız, geleceğinizi daha doğru çizmenize yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde, ortak noktanızın olmadığı pek çok insan var. Bu insanlarla ilişkileriniz konusunda düşünüyorsunuz. Belki de bu, kendinizden son derece emin olduğunuz size benzer kişilere ihtiyaç duymamanızdan kaynaklanıyor. Öğle yemeğinde bir konuğunuz olabilir. Bu konuğunuzla daha çok geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Uzun vadede ortak bir girişiminiz olabilir.

1 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 1 Mayıs saat 05:00-19 Mayıs saat 04:49 tarihleri arasında burcunuz üzerinde düz seyirle ilerleyecek Merkür, tabii ki aktif bir iletişim ve algılama sürecinin işaretçisidir. Girişimlerde bulunuruz, etrafımızdaki dünya ile karşılıklı bağlantılar sayesinde merak ettiğimiz konularda bilgi sahibi oluruz. Fikirlerimizi ve yeteneklerimizi öne süreceğimiz aktivitelere yöneliriz. Bu dönemde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. İyice bir gözden geçirip  ve ona göre kararımızı verirsek hakikaten olumlu değerlendirebiliriz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde organize  edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size,  el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Şimdi gelelim önemli bir hatırlatmaya. Bu yıl, 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileyecek. O zaman şimdiden, ilişki, ailevi, yuvanızla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlarınızı bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gerçekçi olmak ve yüzeysel düşünmek yerine, mantığımızı öne alarak bilinçli hareket etmeye özen gösterirsek, gerileme döneminde rahat ederiz. Saat 19:58  Ay-Jüpiter olumlu görünümü, içimizden geldiği gibi davranmamızı, konuşmamızı, aşkla buluşmamızı, çocuklarımız varsa onlarla ilgilenmemizi, hayatın güzelliklerinin tadına varmamızı sağlar. Paylaşmak, biz olmak, insanlarla bağlantılar kurmak bir hayli hoşumuza gidebilir.

1 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde  etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor.

30 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz. Mayıs ayının ilk günlerinde, mental anlamda daha fazla uyarıldığınız günlerdesiniz. Önemli işler için gayret sarf etmek istiyor ve ufak tefek şeylerle zaman kaybetmemeniz gerektiğini biliyorsunuz. Büyük hamleler söz konusu olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın.

1 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

1 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hakkınızda çıkan söylentilere kulak asmamanız en doğru hareket. Uzun zamandır kendi dost ve düşmanlarınızı ayırt etmeyi o kadar güzel beceriyorsunuz ki zekanızı takdir etmek gerek.

1 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 16.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 16.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

1 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizin baskısına maruz kaldığınızı düşünmenize neden olacak olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer taraftan, baskı kuran, ısrar eden kişi siz de olabilirsiniz. Kendinizi kontrol edin, sert tepkilerden ve ısrarcılıktan kaçının.

1 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 17" R
Ay
Koç
03° 57' 40"
Merkür
Koç
19° 32' 01"
Venüs
Boğa
06° 57' 46"
Mars
Koç
03° 27' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 24"
Satürn
Balık
16° 59' 21"
Uranüs
Boğa
22° 37' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 43"
Lilith
Başak
23° 52' 28"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>