İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfetmeye çalışabilirsiniz.

Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar işlerin iyi gitmemesine neden oluyor

Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor

Bugün önemli bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu kararı verirken iyi düşünmelisiniz. Telafisi zor bir hata yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin uyumsuz olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük mutlu bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:51 itibariyle etkili Venüs-Jüpiter kavuşumu, Çarşamba günümüzün en önemli görünümüdür. Bu enerji, ilişkilere, yakın çevrenizle olan temaslarınızdan, yeni girişimlere kadar geniş bir alanda moralinizi yükseltiyor. Motivasyon gücünüzü yükseltiyor. Bildiklerinizi kendinize güvenli ve başkalarını etkileyici tarzda dışa yansıtmanız gayet kolay. Yaşam sevincinizi arttıran, öğrenmeyi, büyümeyi teşvik eden bu enerji, ilişkilerin güçlenmesinde de, karşılıklı paylaşımların artmasında size ışık oluyor. Yolculuk düşünenler için, bu enerji gayet olumludur. Yaz tatilini henüz yapmayanlar için iyi bir enerji etkisi diyebiliriz. Keyifli paylaşımlar, yeni insanlarla tanışmak yönünde de bu kavuşumun size olumlu yönde katkıları vardır. Eğitim konularında karar vermenizde, doğru bir tercihte bulunmanızda bu enerji size yardımcıdır. Yeni bir çevreye taşınma, haberleşme, görüşmeler açısından da ben bu görünümü sizler için doping olarak görmekteyim. Ay-Oğlak burcu geçişi Saat 12:11 itibariyle etkili olduğunda, sorumluluklar, denetim, ciddiyet bizi yorabilir. İlişkimizle alakalı olarak, ortamı gerecek iletişimden kaçınmamız faydalıdır.  Gün içinde  yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. Hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Bu ister sevgilimiz olsun ister başka biri. İnsanların baskıcı tavırlarından hoşlanmayacağız. Saat 20:33 Ay-Mars karşıtlığı, gelir kaynaklarınızı attırmanız veya  hayatınızı garanti altına almanız yönünde yaşadığınız baskının göstergesidir. Bu nedenle fikirlerinizi hararetli bir şekilde sunma taraftarı olabilirsiniz. Eğer maddi gücünüz yerindeyse bu karşıtlık müsrif davranmanıza yol açabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Bazı kişiler farklı görüş yapısında olduklarından size karşı çıkmaya ve engel olmaya çalışabilirler. Bırakın kim ne düşünüyorsa düşünsün, kimseye kendinizi beğendirmek ispat etmek zorunda değilsiniz. Gününüz çiçek çiçek mutluluk ve huzur  içinde geçsin. Umduğunuz güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün; Venüs'ün konumu çevre ilişkilerinizi ve iletişiminiz etkiliyor ve olaylara kuşku ile bakmanıza neden oluyor. İçsel sıkıntılarınızın nedeni; bir çok farklı şeyleri aynı anda düşünmenizden kaynaklanıyor. Çevrenizdeki kişilerin değişik fikirlerinden etkileneceğiniz bir gün. Rafine düşünmek size çok şey kazandıracak.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal durumunuzu,hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor. Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, hırslarımızı veya yaşamsal planlarımızı ön plana çıkartabilir. İmajımız ve amaçlarımızı ilgilendiren başlıklar ön plana çıkabilir. İçsel istek ve ihtiyaçlarımız ve ait olduğumuz toplumun bizden beklentileri ya da toplum içinde sürdürmemiz gereken duruş arasında sıkışıp kalmış hissedebiliriz. Ev, aile ve ülke başlıklı konulardaki gelişmelerin doğru yönetilmesi gerekiyor. Hafif bir stres hissedilse de, ikili ilişkilerimizde yaşanacak hoşluklar, partnerimizin veya sevdiğimiz kişilerin jestleri ya da estetik veya yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanacak tatmin veya hoş gelişmeler stresi unutturabilir. Aşağıda dolunayın burçlarınıza etkilerini paylaştım.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularla güne başlayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz konular gündeminizi etkileyecektir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkide olduğunuz kişilerle kopmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi sizin açık sözlü olmanızı arzu ediyor siz tam tersi hareket ediyorsunuz. Parasal alış verişte bulunduğunuz kişileri özenle seçin.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Başınıza buyruk hareket etmeyi seviyorsunuz ama sevdiğiniz kişiyle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İletişimsel konularda şanslısınız.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir eğitime başlanabilir, sınavlarda başarı verir, yakın çevre-komşular ve kardeşlerle ilgili bir takım sorunlar varsa çözüm getirir, keyifli seyahatler söz konusu olabilir. Anlaşma, sözleşme imzalamak içinde uygun bir hafta. Keza web sitesi açmak, satış için interneti kullanmak, blogunuzu hareketlendirmek, web sitenizi  yeniden düzenlemek içinde uygun bir süreçtir

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 27' 18" R
Ay
Balık
23° 54' 43"
Merkür
Koç
19° 03' 51"
Venüs
Boğa
06° 06' 58"
Mars
Koç
02° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 43"
Satürn
Balık
16° 55' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 08"
Neptün
Balık
29° 01' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 27"
Lilith
Başak
23° 47' 54"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>