İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşamınızda bir sürpriz olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan araşmadığınız biri bütün sevimliliğiyle karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyor, ama çok yakınınızdaki birini de göremiyorsunuz. Değişikliği seven birisiniz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler  yeni haftamız, saat 06:20 itibariyle Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, ilişkinize bakış açınız önemli. Birbirinizi tamamlayan iki ayrı ruhsunuz. Bunu böyle görerek birbirinize saygı duyarsanız, problemler en aza iner. Zaten sevgi temeliniz güçlü ise, Yay burcunda ilerleyen Ay, sizi birbirinize yöneltir. Bekar İkizler için yeni biriyle tanışma işareti olabilir. Fakat aceleci karar verilmemelidir. Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm rahatlatıcıdır. Hem söylediklerinizin anlaşılmasını hem de ulaşmak istediğiniz hedefe varmanızı destekleyicidir. Böylece stresten uzak durabilirsiniz. Hoş sürprizlerle karşılaşmanız, karşı cins üzerinde etkili olmanız, bir çok kişi tarafından elle tutulmanız mümkündür. Gayet aktif ve orijinal yöntemlerle her işin altından kolayca kalkarsınız. Tanıştığınız kişiler size yepyeni ortamlarda bulunma yönünde destek olabilirler. Amacınıza uygun şekilde kendinizi ispat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Fakat, düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda karasızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve değişen şartlara hemen uyum sağlıyorsunuz. Bugün, toplumsal konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız. Kişisel egolarınızın tatmin sağlayacağı özel günlerden birini yaşıyorsunuz.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçenekleriniz çoğalıyor. Bugünlerde karşınıza ne çıkıyorsa, belli bir tarz, nezaket ve mantıkla yaklaşmanızda fayda var. Zira, muhatap olduğunuz kişiler iyimser ve arkadaş canlısı insanlara benziyorlar. Tüm burçlar için gün geneli: Akşama doğru kafa karışıklıkları, dikkat dağınıklıkları, yanıltıcı kişilere ve durumlara karşı tedbirli olma ihtiyacı söz konusu olsa da, gün içerisinde hareket etme, bilgi edinme, yeni şeyler öğrenme isteğimiz yüksek ve enerjiğiz. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize enerjik günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebileceğiniz zamanlar var. Karşınızdaki insanlarla uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştırabilecek olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üstünüze düşen görevleri tam anlamı ile yerine getiriyorsunuz. Hayatınızın zor anlarını unutmaya çalışın.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

29 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer veoluşumlarınız adına şanslı günlerdesiniz. İş sorumluluklarınızı, elde edeceğiniz kazançlarınızla birleş- tirebilir, parasal konularda kendinize yeni yönler çizebilirsiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte spontane bir şekilde tatil planı yapabilirsiniz, hiç hesapta yokken hem de. Ya da bir diğer olası etkisi sosyal çevrenizden sürpriz bir aşk/çıkma teklifi gelmesidir size. Bu hafta eğlenmek için uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz, biraz daha rutinin dışına çıkmak, farklı yerlere, mekanlara gitmekte aynı şekilde iyi gelecektir size.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

29 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 42" R
Ay
Balık
29° 17' 04"
Merkür
Koç
19° 18' 42"
Venüs
Boğa
06° 34' 10"
Mars
Koç
03° 12' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 54"
Satürn
Balık
16° 57' 46"
Uranüs
Boğa
22° 36' 24"
Neptün
Balık
29° 02' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 40"
Lilith
Başak
23° 50' 21"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>