İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek. Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz.

Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, bu kaygılar içinde daha da gelişiyor.

En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor. Dönemi ancak bu şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz.

İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız. Konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekecek. Konunun yabancısı olmanız sizi bocalatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

30 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz, saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle başlıyor. Bu enerji, işimiz ve ilişkimizle alakalı konular üzerinde sağlıklı bir karar vermek için gözden geçirmelerde bulunmanın önemi büyüktür. Saat 13:20 itibariyle etkili olacak, Ay-Merkür karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda uzlaşının sağlanması ve uyumlu bir gün geçirilmesi için dengeli ve adil davranmakta, ılımlı hareket etmekte fayda var. Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, heyecanlı bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa, yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır. Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, ilişkide buzları eriten, sorunları ortadan kaldıran kısa etkili bir enerjidir. Özellikle ilk kez bir araya gelenler için bu saat gayet hoş olup, canlandırıcıdır. Ancak aşağıda belirttiğim Ay-Boşluk etkisini göz ardı edemeyiz. Eğer problemlerinizi konuşmak istiyorsanız, bu enerji size destektir. Fakat problemler varsa aranızda 21:18 sonrası daha dikkatli hareket etmekte yarar vardır. Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde  ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak,  ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Karşınızdaki kişiyi eleştirirken, kendi yanlışlarınızı es geçmek yerine dürüstçe gözden geçirmek  faydalıdır. Karakter yapınızdaki farklılıkları sorun etmek yerine, birbirinizi bu sayede tamamladığınızı düşünmeniz, hem ilişkinizin güçlenmesi hem de aranızdaki sevginin çoğalmasını sağlayıcı olabilir. Yeni tanışanlar veya bugün ilk kez buluşanlar  birbirleri hakkında olumlu-olumsuz yargıda bulunmak yerine öncelikle birbirlerini gözlemlemeyi tercih etmelidirler. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

30 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, işinizle ilgili hırçın tavırlarınız çalışma arkadaşlarınızla problemler yaşamanıza sebep olabilir. Her zaman siz haklı olamazsınız. Sakin olun ve başkalarına kızıp, çalışma arkadaşlarınızla gerginlik yaratmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Tepkinizi verin ama asla yıkıcı tavırlar içinde olmayın.

30 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir. Zamanlamanın önemi düşünülürse, bu anlamda iyi zamanlarda olduğunuzu söylemek hiç yanlış olmaz. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni randevular veya mevcut ilişkilerimizde yenileyici etkiler devrede. Aşırılıklara ve abartılara açık günlerdeyiz. Her şeyin fazlasını isteyebiliriz. İlişkiler, sosyal aktiviteler veya içine estetik katılması gereken işler bu anlamda desteklenirken, yeme içme, giyinme veya alışveriş temalı işlerde aşırılıklara kaçmak zararlı olabilir. İlerleyen saatlerde, bize verilen fikirleri veya önerileri dikkatle dinlememizde fikir farklılıklarını tartışmaya çevirmememizde fayda var. Dolunay stresi yavaş yavaş hissedilmeye başlasa da, Genel anlamda şanslı kazanımlara(özellikle, maddi, ilişkiler veya yaratıcılık gerektiren işler bazında) açık birkaç gün.

30 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Öğle saatlerinde ilişkilerinizde fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Gün içinde ilişkilerde çatışmalar var. Denge de kalmaya ihtiyacınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha olumlu ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bugün mutluluğa adımınız atacaksınız. Dikkat edin nazara gelmeyin. Çevrenize mutluluğunuzu çok fazla anlatmaya başladınız.

30 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

30 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizle gireceğiniz güzel ilişkiler sayesinde planladığınızdan daha farklı bir gün geçirmeniz mümkün. Bir arada olacağınız insanlarla öğle vakitlerinde keyfinizi artırabilirsiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte spontane bir şekilde tatil planı yapabilirsiniz, hiç hesapta yokken hem de. Ya da bir diğer olası etkisi sosyal çevrenizden sürpriz bir aşk/çıkma teklifi gelmesidir size. Bu hafta eğlenmek için uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz, biraz daha rutinin dışına çıkmak, farklı yerlere, mekanlara gitmekte aynı şekilde iyi gelecektir size.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

30 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 06" R
Ay
Balık
29° 23' 09"
Merkür
Koç
19° 18' 59"
Venüs
Boğa
06° 34' 41"
Mars
Koç
03° 12' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 60"
Satürn
Balık
16° 57' 48"
Uranüs
Boğa
22° 36' 26"
Neptün
Balık
29° 02' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 41"
Lilith
Başak
23° 50' 24"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>