İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi ayaklarınızın yere basması için sık sık uyarıyor. Sizin ise hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç almayı düşünmediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

İşiniz, eğlenceniz, özel, yaşamanız ve en arka sırada da sağlığınız. Oysa bugünlerde sağlığınızla ilgilenmeniz şart olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaktan tanıdığınız birisinin sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor.

28 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar gününe, saat 01:06 Ay-Pluto olumlu görünümüyle, katı ve bizi sınırlayıcı olan her şeyi geride bırakmanın rahatlatıcı olacağını söylüyor. Kolay olmasa da, bu görünüm sayesinde, derinlemesine gözden geçirmelerde bulunuyoruz. Ancak kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz. Saat 10:43 Ay-Venüs görünümü, çevresel ilişkilerde biraz da ortam şartlarına göre hareket etmenin, ona göre bu saatleri değerlendirmenin önemli olacağını gösteriyor. Hani bazı durumları değiştirmek mümkün değildir veya bazı insanları anlamak zordur. Ama üzerine gitsek moralimiz bozulur ya. İşte bu görünüm de, bunları bilerek sakin olmaya çalışmanın yararlı olacağını göstermektedir. Saat 13:41 Ay-Jüpiter görünümü, bir çok mesele üzerinde bazen abartılı düşünmenize neden olabilir. Yaptığınız planların dışına çıkıldığında, bir aksilik olduğunda veya bir şeylere zorlandığınızda lafınızı hiç esirgemezsiniz. Pazar günümüz, her birimiz için güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

28 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Fakat, düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda karasızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve değişen şartlara hemen uyum sağlıyorsunuz. Bugün, toplumsal konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız. Kişisel egolarınızın tatmin sağlayacağı özel günlerden birini yaşıyorsunuz.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan, ilişki ya da projelerin bambaşka bir yöne gidebileceği ya da sürpriz gelişmelere veya değişikliklere açık olduğu günlerdesiniz. Dolayısıyla, her şeyden emin olarak hareket etmemenizde ve gereken kontrolleri yapmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın olumlu açıları gün boyu ilişkilerimizi kuvvetlendirmemiz, sevgi bağları kurmamız, yüzeysel olmayan ilişkiler geliştirmemiz, enerjimizi sevdiğimiz aktivitelere harcamamız için uygun koşullar oluşturuyor. İşlerin istediğimiz gibi akabileceğimiz bugünü doğru değerlendirmeli ve önümüzdeki üç dört gün boyunca, olası hoş sürprizlere, önerilere veya tekliflere açık olmalıyız. Yaratıcılığımızın yüksek olması olayları farklı açılardan ele almamıza olanak tanıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi meşgul eden şeylerden kurtulmak için yeni bir plan yapabilirsiniz. Duygusal açıdan iniş çıkışlar olabilir.

28 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ikileminizden sıyrılmış gibisiniz. İstediğinizi daha iyi biliyor ve daha güçlüsünüz. Bugün hayat sizin için pozitif ve güzel. Arkadaş ziyaretleri ve bolca dedikodu var.

28 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevrenize, arkadaşlarınıza ve kardeşlerinize vakit ayırabilir,hayatınız ve özel yaşamınızda birçok görüşme gerçekleştirebilir, bu görüşmelerden özellikle öğleden sonraki zaman diliminde maksimum fayda elde edebilirsiniz. Sizi mutlu edecek haberler alabileceğiniz bir zamandasınız.

28 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer veoluşumlarınız adına şanslı günlerdesiniz. İş sorumluluklarınızı, elde edeceğiniz kazançlarınızla birleştirebilir, parasal konularda kendinize yeni yönler çizebilirsiniz.<

28 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma ortamınızda gizli kapaklı olayları araştırmak, gerçekleri açığa çıkarmak ve gerekirse sır saklamak ihiyacında bulunabilirsiniz. Derin düşünce ve araştırmalara sevk olacaksınız. Bugün doktor kontrolünden de geçebilirsiniz. Özellikle yumurtalıklar, genital bölge ve üreme organlarınıza dikkat edin.

28 Haziran 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

28 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 31' 20" R
Ay
Balık
24° 55' 27"
Merkür
Koç
19° 06' 37"
Venüs
Boğa
06° 12' 06"
Mars
Koç
02° 58' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 56' 16"
Uranüs
Boğa
22° 35' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 41"
Lilith
Başak
23° 48' 22"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>