İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarını sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor. Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor.

Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir.

Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz. Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz.

Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu, herkes için öyle değil. Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor. Sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olabilir, belleğinizi zorlayabilirsiniz. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Haftanın ilk günü bir sevinciniz var.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Bir şeyleri düzene kavuşturmak, sağlığımızı ilgilendiren meseleleri ele almak, günlük hayatta yapılacakları gözden geçirmek, düzenlemek yönünde bu enerji faydalıdır. Evimizin, ailemizin ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı alışverişte bulunabiliriz. Ekonomik düşünürüz. Verdiğimizin karşılığını almak isteriz. Sevdiklerimizi memnun etmeye çalışırız. Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, mali konuların, çocuklarımız veya geleceğimizle alakalı meselelerin tekrar ele alınması yönünde önem taşıyor. Bizi rahatsız eden bir problemi çözmek için karşımıza bir fırsat çıkabilir. Belki de mali konularda fazla açıldığımız için, yaşadığımız zorluğun farkına vararak, bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışabiliriz. Bir şeylerin yeniden düzenlenmesi, bütçenin ele alınması, aşk hayatımızla ilgili meselelere de dikkatlice bakılması, dengeli hareket edilmesi faydalı olacaktır. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, bize,  yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor.  Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Burada dikkat edeceğimiz husus, korkularımızın, endişelerimizin esiri olmak yerine, organize işlere yönelmek, inançla ideallerimize sarılmaktır. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için çabalamak gerekiyor. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda sezgisel bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız. Ay'ın bulunduğu konum, yakın ilişkilerinize güçlü bağlarla bağlanmanızı sağlarken, yaşamınızla ilgili hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde yoğunlaştığınız ya da şansınızı denemek istediğiniz bazı başlıklarda istediğiniz gelişmeler olmak üzere. Dolayısıyla, fırsatlar yüzünü gösterdiğinde kaçırmamak için, gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz yorgunluk ama aynı zamanda verimli olabileceğiniz imkanlar da var. Hafta sonu olmasına karşın birden çok şeyle uğraşabilirsiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantık çerçeveniz en üst düzeye ulaşmış durumda. Ancak mantığınız yakınlarınızın tavsiyesine uymayın anlamına gelmez. Onlarında fikirlerini değerlendirirseniz bir anda hayatınızda değişim rüzgarları esecektir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birlikte ev sahibi olabilir, ailenize finansal anlamda destek olabilir ve aynı şekilde onların maddi manevi desteğini görebilir, kişisel yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyerek para kazanabilir, kazançlarınızda artış yaşayabilir ve kariyeriniz açısından güzel bir teklifle karşılaşabilir,hayatınızda çıkış yakalayabilirsiniz. Yeni ay anında etkinleşen Uranüs Mars karşıtı, çocuklarınızın sağlığı ile ilgili gelişmeleri vurgulayabilirken, özel yaşamınızda sorunlu devam eden bir ilişkiniz varsa, spekülatif aşk ilişkilerine, aldatmalara ve ayrılıklara sebebiyet verebilecektir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatı ve sevdiklerinizi algılayış biçiminiz keyifli ve rahat olacak. Sevdiklerinizle sizi geliştirecek ve hayattan daha fazla mutluluk alacağınız planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde hislerinizi onlardan saklamayın, açık olmaya çalışın.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanmak için daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Evet bu süreçte masraflar artacak üzgünüm, ama merak etmeyin gelmeyen bir şey gitmez, ama gelmesi için çok çalışacak hatta bazen stresli olacaksınız.  Sıkça ev ile ilgili sıkıntılar, hırsızlık olayları, evde yanıcı aletler yüzünden çıkan sorunlara sıkça rastlanabilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 22" R
Ay
Balık
25° 56' 13"
Merkür
Koç
19° 09' 24"
Venüs
Boğa
06° 17' 14"
Mars
Koç
03° 01' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 56' 37"
Uranüs
Boğa
22° 35' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 55"
Lilith
Başak
23° 48' 50"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>