İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Üretkenliğiniz bugün aşk hayatınıza da olumlu yansıyacak ve sevgilinizle kendinize bir takım sosyal etkinlikler belirleyecek ve onları uygulamak isteyeceksiniz. Başarılı olacaksınız.

İş çevrenizdeki insanlarla bugün farklı bir takımgörüşmeleri yapacaksınız ve bunlardan olumlu sonuçlar elde edeceksiniz. Patronunuzla da aranız düzelecek gibi görünüyor.

Bugün bütçenizi göz önünde bulundurarak harcamalarınızı yapmalısınız. Ailenizle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Alış verişe bir süre daha çıkamayacaksınız.

Çevrenizde başarılarınız çekemeyen insanlar var. Kimsenin etkisi altında kalmadan bu olaya tepkisiz kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle öğleden sonra yapacak bir şey bulamamaktan yakınabilirsiniz. Gün içinde genel olarak sıkıntılı ve huzursuz olmanız muhtemel. Sıkıcı bir gün geçirmemek sizim elinizde. Akşam saatlerinde bir süredir ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla buluşmayı düşünebilirsiniz. Yakın bir aile dostunuzdan bir haber alacaksınız ve bu haber sizi çok sevindirecek.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz saat 02:14 Ay-Neptün kavuşumuyla başlamakta. Hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissediyoruz. Engin duygularımız, koruyucu ve olumlu bir duygusal hassasiyet içinde birbiriyle harmanlanıyor. Böylesi bir görünüm güçlü bir sinerjinin ruhumuzda oluşması anlamına gelir ki, hakikaten son derece rahatlatıcıdır. Saat 09:22 Ay-Pluto görünümü maddi ve manevi değerlerimizi korumak, çıkarlarınızın farkında olarak yaşamak istediğimizi, kafamıza koyduğumuzu yapmaktan vazgeçmeyeceğimizi anlıyoruz. Çünkü güçlü olmanın insanı her türlü kötülükten koruyacağını düşünebiliriz. Saat 12:03 Merkür-Venüs görünümü, ailevi ve finansal anlamdaki işlerin düzenlenmesi, yerli yerine konulması, işlerlik kazandırılması yönünde önem taşıyor. Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Bütçemize uygun şekilde duruma bakmak lazım. Bir yer kiralamak, satın almak veya bir başka şehre yerleşmek gibi konularda enine boyuna düşünmeden karar vermeyelim. Saat 16:38-11 Ağustos saat 08:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, işimize, ailemize yönelik konularda duygusallaşırız. Çocuk meselelerini, aşk hayatımızı, mali durumumuzu, hedeflerimizi ele alarak, neler yapabiliriz bunları gözden geçirirsek, doğru bir çözüm yolu bulabiliriz. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seneler önceki olaylar tekrar gündemine gelebilir. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu düşünebilirsin.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yersiz harcamalara karşı biraz daha dikkatli olun. Bazı şüphelerinizi ve kafa karışıklıklarınızı dışarı çok fazla yansıtmayın.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. Yaşanılan değişikliklere karşı sakin kalmalısınız. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz bugün zor bir döneme girdi. Size açılmakta güçlük çekebilir. Ona anlayışla yaklaşmalısınız.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizin katkılarıyla, iletişiminizin akıcılığıyla sevdiğiniz insanın başını döndürebilirsiniz. Özel hayatınızda ve iletişimsel işlerinizde fırsatlar ayağınıza gelebilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşam temponuzu düşürme zamanı. Zira Ay tüm gün Balık burcunda kalacak. Ne kadar hızlı kararlar alıp uygulamak isteseniz de her şeyden çabuk vazgeçtiğinizi fark edeceksiniz. İş toplantılarından istediğiniz dinamik sonuçlar elde etmeniz zor. Bu durumda ruhunuzu rahatlatıcı temalarla haşır neşir olmakta fayda var. Spaya veya masaja gitmek, deniz kenarında vakit geçirmek, meditasyon yapmak size iyi gelir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 37"
Ay
Kova
22° 53' 45"
Merkür
Koç
17° 47' 15"
Venüs
Boğa
03° 27' 21"
Mars
Koç
01° 15' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 22"
Satürn
Balık
16° 44' 57"
Uranüs
Boğa
22° 27' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 15"
Lilith
Başak
23° 33' 32"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>