İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adlandıramadığınız duygularınız, yol vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Kendinize bu izni vermeyecekmiş gibisiniz. Bir anda ilkesiz davranabileceğinizden çekiniyorsunuz.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para konusunda bir ürkeklik gelişti sizde. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.Yakında şehir dışında bir satış işiniz olabilir, ama yeterince ilgi göstermeyebilirsiniz.

İlgisiz davranacağınız satış işinizin pekala önemli olabilir. Çevrenizde dolanan büyük paraların peşine düşmeyebiliyorsunuz. Ama çok küçük kayıplar da sizi allak bullak edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağduyu sahibi birisi epey zamandır, sizinle çok alakalı görünüyor. Bu kişi için özel bir önem taşıyor gibisiniz. Bu ilgiden duyduğunuz rahatsızlığı, daha ince tepkilerle belli etmeniz, daha doğru olabilir. Aile ilişkilerinizde sizinle ilgili küçük, sevgi kaynaklı endişeler görülüyor. Günün ilerleyen saatleri içinde bir telefonunuz var, biraz canınız sıkılabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 01:57 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, bir ilişkide eğer istenirse, her iki taraf ortak bir noktada buluşabilir. Eğer amaç, ilişkinin devamı ve geleceği ise, burada herkese sorumluluk düşer. Güçlü beraberliklerde bunu sağlamak kolaydır. Ancak problemli bir ilişkide partnerin buna yanaşmaması mümkündür. Böyle durumlarda karşılıklı konuşmak faydalıdır. Saat 12:30 Merkür-Uranüs görünümü, hızlı kararlar vermenize, artık yeter diyerek girişimde bulunmanıza yol açabilir. Ancak benim tavsiyem, baskılar altında düşünmeden, üzerinde incelemede bulunmadan anlık refleks hareketlerde bulunmamanızdır. Çünkü Merkür geri hareket döneminde verilen acil kararlar, daha sonra sorun yaratabilir. Saat 16:47 Venüs-Neptün görünümü ilişkide güven, sorumluluk, paylaşım olguları gibi, birbirinizin fikirlerine, özgürlüğüne olan saygı da önemlidir. Bunlara gerçekçi bakmalısınız. İş hayatında ideallerimiz nedir, bunları akıllıca ele alacağız. Görünenle yetinmeyip, ileride ne olabilir, neler yaşanabilir diyerek ayağımızı sağlam bir temel üzerine oturtacağız. Evlilik, boşanma,ortaklığı gibi konularda söz verme zamanı değil. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendi hayatını diğer insanların hayatıyla kıyaslamak isteyip özeleştiri yapabilirsin.

10 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yön vermek isterken bazı konuları değiştirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Ailenizin destekleri ise sizi güçlendirebilecek.

10 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi işlerle, evde meşgul olmak mümkün. Ancak enerjinizi verimli biçimde kullanmaya bakmalısınız.

10 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde zaman geçirebilir, ailenizle birlikte sofralara konuk olabilirsiniz. Yemek ve beslenme konuları öne çıkabilir. Merhamet, şefkat duygularıyla birlikte fedakâr bir tutum sergileyebilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte çalıştığınız insanlara karşı daha anlayışlı olun. Özel ilişkilerinizde kolay etkilenmeler altında olacaksınız. Olaylara geniş açıdan bakmayı denemeniz gerekiyor.

10 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim yaşadığınız ilişkilerde görmezden geldiğiniz kusurları ve davranış kalıplarını ortaya çıkarır. Her ne kadar iyimser davranmak isteseniz de aldanmalara ve yalanlara karşı duyarlı olmak durumundasınız. Hayattaki tek gerçeklik yalnız güçlü oluşunuzdur.

10 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 23' 17" R
Ay
Boğa
08° 19' 08" R
Merkür
Koç
21° 20' 40"
Venüs
Boğa
09° 50' 42"
Mars
Koç
05° 15' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 23"
Satürn
Balık
17° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 45' 37"
Neptün
Balık
29° 06' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 24"
Lilith
Başak
24° 08' 03"
True Node
Koç
15° 23' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>