İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok eminsiniz. Ama bu ilişkiyi başlatmak için göze alacağınız birçok şeyi, bir daha görme şansınızı yitirebileceğinizi de biliyorsunuz. Bugünlerde bu konuda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi kolayca anlatamıyorsunuz. İnsanların erdemlerinizi görmesi için zaman geçmesi gerekiyor. Bu süreç genellikle sizin zararınıza oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle, ailenizle ilgilenmeyi tercih edebileceğiniz bir gün. Duygusal anlamda analiz yeteneğiniz artacak. Hislerinizi aklınızla bastırmayı bugün daha doğru şekilde başarabileceksiniz. Bazı dönüşümler kaçınılmaz. Siz bu dönüşümlerden en az hasar ve en çok karla nasıl çıkabileceğinize bakın.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başında Ay boşlukta ilerliyor. 10:09'da ise Boğa burcuna geçiş yapıyor. Kendinizi yorgun ve isteksiz gibi hissetmenizden dolayı biraz daha sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Uranüs ve Ay kavuşumuyla yavaş yavaş hayata bakış açınızı, sizi mutlu veya mutsuz eden şeyleri temelli değiştirmeye karar verebilirsiniz. Bu tabii ki hemen olmayacak ama bu gücü artık hissedeceksiniz. Mars'ın Neptün ile açısı da gelecek planlarınız için size cesaret verecektir. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın güzelleşiyor!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Gezegenlerin seni sınava tabii tuttuğu, sıkıntılı zamanların sonu geldi! Zevk aldığın konulara, hobilere, bol bol zaman ayıracaksın. Ertelediğin işleri hemen programlamalısın, kaybedecek vaktin yok çünkü hayat senin için mucizevi bir şekilde güzelleşecek. Yaşamının en iyi dönemlerinden birine yol alıyorsun, enerjini topla, hayatı kaçırma! Ancak harcamaların konusunda rehavete kapılmamalısın. Gereksiz harcamaların için pişmanlık duyabilirsin. Bununla birlikte alacaklarını tahsil edeceğin kişilerle iletişime geçebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylarda kandırılmalara karşı dikkat etmeniz gerekebilir. Yanılgılarınız sizde önemli başlangıçlara ve hayat derslerine neden olabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, geçmişten kaynaklanan konulara, para ile ilgili bazı hassasiyetlere işaret edebilir. Kendi iç dünyanıza da zaman ayırmalısınız.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlerinizin hayatınızı etkilediğini unutmadan hareket etmelisiniz. Cümlelerinizi dikkatli kullanmanız hayattaki ilerleyişinizde önemli rol oynayacak.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı ve orijinal kişilerle tanışıp karşılaşabileceğiniz bir gün olabilir. Bu kişiler size ilham verebilir. Fedakâr yönlerinizi daha çok gösterebileceğiniz, başkalarının iyiliğine hareket edebileceğiniz bir gündesiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizde olanları dış dünyaya yansıtmak konusunda tıkanıklık yaşayabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu nedenle hiçbir şeye kızmayın. Aksi takdirde kızgınlığınız sadece kendi içinize akacak ve sizi az da olsa yıpratacaktır.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 14" R
Ay
Oğlak
07° 26' 55"
Merkür
Koç
16° 27' 37"
Venüs
Koç
29° 21' 57"
Mars
Balık
28° 42' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 53"
Satürn
Balık
16° 27' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 18"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 02"
Lilith
Başak
23° 11' 26"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>