İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da hafta sonunuzu rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

Bazı sataşmalar olsa bile, sükunetinizi korumanız ve ilginç görüşlerinizle, bu akşam muhtemelen yaşanacak tartışmaya katılmamanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir. Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Aktif bir gün geçirebilirsiniz. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Vaktinizin çoğunu dışarıda harcayabilirsiniz. Şansa ihtiyacınız varsa öğleden önce harekete geçmelisiniz. Olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Öğlene geldiğimizde Ay'ın sert kontakları devrede olacak. Önce Satürn sonrasında ise Plüton ile olan açıları sert tepkiler verebileceğiniz zamanlardan geçebileceğinizi gösteriyor. Özellikle arkadaşlarınıza karşı fazla gerçekçi olmanız kalp kırabilir. Akşama gelirken bu enerji kayboluyor. Yerine Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu etki geliyor. Gönül ilişkinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 20:13'te Ay boşluğa giriyor. Bu saatten sonra yeni bir işe adım atmayın. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Her Şeyin Bir Bedeli VarAmacın çok para kazanmak. Merak etme gezegenlerin seyri de seni bu alamda destekliyor. İdeallerinle yaşamaktan son derece memnunsun ve işine karışılmasından asla hoşlanmıyorsun. Bugün, kendini değerlendirmek ve bilgilerini arzuladığın gibi kullanmak için birçok fırsatı bir arada yakalayabilirsin. Kişisel değerlerin farkındasın ve gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Fikirlerine ihtiyacı olan kişilere karşılıksız yardım etmekten yana değilsin.

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili beklediğiniz bir süreci tamamlayabilirsiniz. Çalışma şartlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Hayata dair beklentilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay, özellikle arkadaşlıklar ve sosyal konular için hareketli bir ortam getiriyor. Ancak pek çok şeyi tek başına da halledebilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkı sadece olumlu yönleri ile yaşamayı istemek peri masallarından farksız olur. Partnerinizi her yönü ile kabul etmeniz çok önemli.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer hayatınızda bir akış var ama maalesef bu akış kontrol edebildiğiniz bir akış değil. Çok fazla yara bere almamak için kendinizi serbest bırakmanız gerektiğini söylemiştim. Elbet kontrol tekrar elinize geçecek. Şimdi pozitif anlamda kontrolsüz gelen fırsatları değerlendirin. İlişkilerdeki problemler devam ediyor.

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu fikirlerinizin onaylanması adına sert söylemler içinde olabilirsiniz. Yenilenme arzunuzla riskli işlere girişmeyin. Sosyal çevrede tartışmalar büyüyebilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, sosyal ilişkilerinize canlılık taşıyacak, arkadaşlarınızla keyif aldığınız ortamlarda bulunabilir, pek çoğuyla hasret giderebilirsiniz. Bu ortamda yeni tanışacağınız birinden aniden hoşlanabilirsiniz. Tiyatro, sinema gibi sanat etkinlikleri stresligününden sonra size ilaç gibi gelecektir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gereğinden fazla kırılgan ve alıngan olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili ortak kararlar üzerinde tartışırken veya ortak maddi kaynaklarla ilgili gelişmeleri değerlendirirken, karşınızdaki kişilerle hassasslığınızdan kaynaklanan tartışmalar yapabilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>