İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranmamalısınız.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızla ilgili taşları kaldırmayı denemelisiniz. Altından hep aynı kişiler çıkabilir. Dost düşman ayrımı yapmada biraz daha beceri sahibi olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir iki gün içinde bir özleminizi giderecek, ayrılıkların dostluktaki yapıcı etkisini derinden hissedeceksiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar biraz baskıcı biri olduğunuzu düşünüyorlar. Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşmeniz, geçmiş anılara takılmamayı becerememenizle alakalı.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:00 Ay-Terazi burcu geçişi, özel yaşamınızla ilgili konularda, eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Çelişkilerden kurtulmak, huzurlu bir gün geçirmek için bu bakış açısı altında iletişimde bulunmanız yararlı olabilir. Bugün partnerinizin yargılayıcı ve ara sıra da olsa sert çıkışlar yapmaya meyilli oluşu karşısında hemen tepkide bulunmayınız. Çünkü o, bütün bunlara rağmen kendi içinde nazik ve sıcakkanlıdır. Sadece kendi alanını çizmek istiyordur ve sizin de bu sınırlar çerçevesi içinde hareket etmenizi bekliyordur. Normal zamanlarda egemenlik sizin elinizde olsa da, bu saat itibariyle hakimiyeti partnerinize bırakmanız ve bunu gönüllü olarak kabul etmeniz gerekecektir. Ay-Terazi burcu geçişi, yaşamımızda birçok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Gün boyunca sevdiklerimizle güzel paylaşımlarda bulunmamız dileğimle,

11 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabaladığın bir işin, emeğine değdiğini gösteren bir sonuç alacaksın. Boş vermişliğe son verme vakti!

11 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ile iletişimlerde güç gösterisi yapmaktan kaçınmalısınız. Eğer aranızda parasal bazı sorunlarınız var ise buradaki restleşme size maddi zorluklar getirebilir.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi dengede tutmaya çalışmak sizi yorabilir.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken zaaflarınızdan faydalanmak isteyen özellikle karşı cinsle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen İkiz'ler korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı ve gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz…

11 Aralık 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşka dair zorluk ve mücadele gerektiren durumlardan sıyrılmış olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok ilgilenebilir, ilgi duyduğunuz, hoşlandığınız konulara zaman ayırabilirsiniz.

11 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi birçok açıdan keyifli hissedebilirsiniz. Bugün, hobilerinize vakit ayıracaksınız. Özel hayatınızda gerçekçilik ön planda olacak.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim zihinsel ve akılcı yönünüzü bugün ön plana çıkaracak. Gruplar önünde yaptığınız konuşmalar ve sunumlar size başarı getirir. Ayrıca bugün ani yolculuklara çıkma kararı alabilirsiniz. Zihniniz oldukça keskin bir biçimde çalışır.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

11 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 26' 55" R
Ay
Boğa
09° 13' 53" R
Merkür
Koç
21° 23' 50"
Venüs
Boğa
09° 55' 19"
Mars
Koç
05° 17' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 16"
Satürn
Balık
17° 11' 05"
Uranüs
Boğa
22° 45' 50"
Neptün
Balık
29° 07' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 36"
Lilith
Başak
24° 08' 28"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>