İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler bulduğunuzu gizlemiyorsunuz. Sevgilinizin bunu çok fark etmesi gerekmiyor. Tavrınız yaşanacak hoş süreci kısaltabilir.

Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının bir önkoşulu sayılıyor. Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerdeilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz.

Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor. Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz

Küçük bir ortaklığa soyunduğunuz kişiyle ilgili aldığınız referanslar, biraz şaibeli gibi. Şu birkaç gün içinde sıkı birinsanı duyarlılığıyla sinyalleriniz açık olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz. Sırt ağrılarınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıkacak, rahatlayacaksınız. Asla unutamadığınız doğal bir çevreyi unutamıyor ve yine gitmeyi düşünüyorsunuz. Herhalde baharı bekleyeceksiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:49 Ay-Yengeç geçişinde, insanlarla aranıza belirli bir mesafe koymak, hislerinizi anlatmaktan çekinme veya size ulaşılmasına engel olma gibi tavırlarınız vardır. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, hemhayatınız hem kişisel kararlarınızın hem sorumluluklarınızın hem de yaşadığınız bir takım problemlerin ciddi anlamda ve sağlamlık ilkesi altında gözden geçirilmesi gerekiyor. Kafanızı karıştıran, hatta karar vermenizin önüne geçen her ne varsa bunların mutlaka ele alınması şart. Ne kadar güvendeyim, nelerin ayıklanıp temizlenmesi gerekiyor sorularına cevap bulmanızda bu görünüm faydalıdır. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğinizi, ailenizi, paranızı güvence altına alacak şekilde işlerinizi takip etmeniz anlamındadır. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü, işiniz, aileniz veya diğer toplumsal konularda ciddiyetle durulmasını sağlar. İster istemez çıkarlarınızı öne alarak düşünebilirsiniz. Sizin burada önem vermeniz gereken konu, öncelikle mesleki anlamda kendinizi geliştirmek ve kararlı bir şekilde hareket etmektir. Böylece rahatsız olduğunuz meseleleri kökten çözüme kavuşturabilirsiniz. Saat 15:52 Ay-Venüs arasındaki olumlu enerji akışı, paranıza sahip çıkmanızı sağlar. Hani benzetme yerindeyse, -Karda yürür izinizi pek belli etmezsiniz. Kimin dost, kimin düşman olduğunu sezgileriniz yoluyla hissedebilirsiniz. Saat 18:06 Ay-Neptün görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında olup bitenlerle ilgili daha duyarlı davranabilirsin. Otoriter kişilerle bazı gerginlikler yaşayabilirsin.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı hataları tekrarlamamak için geçmişten ders çıkarmanın vaktidir Sevgili İkizler. Keskin zekânız ve mantıklı bakış açınızla hayatınızla ilgili yerinde kararlar alabilirsiniz. Sezgileriniz güçleniyor.Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz. . Finansal konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konular sizi zorlayabilir. Üstlerinizle aranızı iyi tutun. Sağlık problemleriyle uğraşabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugün her şeyden mahrum ediyormuş gibi görüntü vermeniz sadece kapris yaptığınızı gösterecek. Bu tür davranışlarınız yakın çevrenizde pek olumlu karşılanmayacak. Aşktan en son siz söz edin.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son anda çıkacak bir ödeme sorun olabilir. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir ya da siz ondan borç talebinde bulunabilirsiniz. Bu, ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel kaynaklarınız, maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda olumlu enerjilere açıksınız. Diğer taraftan ilişkiler kanalıyla yapacağınız dönüşümlerde duygusal baskı hissetmeniz olasıdır.Geçiş sürecini başarıyla atlatmanız ve esnek davranmanız gerekebilir. Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, su temalı objeler satın alabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda tatmin duygunuzun yükseldiğini gözlemleyebilirsiniz. Kariyer ortamınızdaarkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla huzuru deneyimleyeceksiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 59" R
Ay
Koç
06° 54' 53"
Merkür
Koç
19° 40' 36"
Venüs
Boğa
07° 12' 39"
Mars
Koç
03° 36' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 14"
Satürn
Balık
17° 00' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 12"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 23"
Lilith
Başak
23° 53' 49"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>