İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha ilgili olmasını haklı olarak istiyorsunuz. Bu anlamda kafanız karışık, ama partnerinizi incitmek de istemiyorsunuz. Onun, arkadaşlarına ayırdığı zaman sizde yüzleşemediğiniz bir kıskançlık uyandırıyor.

İşyerinizdeki gelecek endişelerinin dışında kalamıyorsunuz. Dönemin yarattığı belirsizlik, sizde de güvensizlik yaratıyor. Yeni yılda bambaşka bir alanın mensubu olmanız çok mümkün.

Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun sadece haberi bile bu dar zamanda sizi biraz rahatlatabilir. Kara günler için ayırdığınız birikime, henüz kararmamış günlerde dokunmamalısınız.

Birkaç arkadaşınız tarafından belli bir konuda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu, çok ilgili olmadığınız kimi konularda bir uzman tavrı sergilemenizden kaynaklanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizi kızdırabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz. Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sonuçsuz kalıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını bugünlerde çözeceksiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:03 Ay-Pluto görünümü, bir takım sorunları aşabilmek için, sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Saat 05:23-9 Ocak saat 01:06 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, her durumu kendi akışına bırakmak ve sakin bir şekilde hareket etmek son derece yararlıdır. Böylece hem kendinizi üzmemiş hem de yormamış olursunuz. Saat 10:53 Ay- Chiron görünümü, ailenizle olan ilişkinizi ve toplumsal hayatınızdaki yerinizi göz önüne alarak hareket etmenizi destekliyor. Kimseye belli etmesiniz de, siz paranın birçok zayıflıkları örtücü etkisinin farkındasınız. Onun içindir ki, artık aza kanaat etmek yerine, büyük oynamak istiyorsunuz. Tabii ki, bunun için en doğru kararı vermekten yanasınız. Saat 22:29 Venüs-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,hayatımızla ilgili konularda gerçekçi olmayı, ailemizle ilgili meselelerde empatide bulunmayı ihmal etmeyelim. İdeallerimiz, hayallerimiz, geleceğimiz için, aklımızın başında olması şarttır. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün itibariyle Merkür'ün geri hareketi son bulurken, tarzındaki değişiklikler için harekete geçebilirsin.

8 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Politik davranmalı, bazı durumlarda her iki tarafı da dinlemelisiniz. Bu hafta sonu, belli anlaşmaların, maddi başlıklı konuların ya da evrakların ve bazı endişelerinizin üzerinden geçerek geleceğe dönük hazırlıklar yapabilirsiniz.Günün Atmosferi:Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz net, sağlam adımlar atabiliriz. Hislerimizi gizlemeyi bırakalım. Gün genelinde sakin ve dingin olma isteği duyabiliriz. Fakat bir taraftan Merkür'ün durağanlaşması bir taraftan boşluktaki Ay, bizi şaşırtabilir ve ne yapacağımızı kestiremeyebiliriz. İletişim sorunları, teknik bir takım aksaklıklar ya da karşılıklı ilişkilerde tutarsızlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Fakat 12 Ocak itibariyle Merkür'ün tüm eksi etkileri ortadan kayboluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olaylar karşısında yeteri kadar hızlı davranamayabilirsiniz. Kendi duygularınızı daha iyi anlamaya bakmalısınız.

8 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle.

8 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün Merkür'ün düze dönmesiyle birlikte hayatınız hızlanmaya başlıyor. Aksaklık ve engeller ortadan kalkarken yaşamınızın kontrolünü daha fazla elinize alabilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrolünüz ve beklentiniz dışında gelişen somut olaylarda sağduyu geliştirebileceğiniz etkilere sahipsiniz. Bilinçaltı fenomenlerinizde mantık ve somut çözümlemelerde bulunabileceksiniz.Metafizik konularında sağlam sebep sonuç ilişkilerine yönelebileceğiniz durumdasınız. Daha affedici olabilirsiniz. Aldanma ve aldatılma gibi durumları bertaraf edebileceğiniz konumdasınız. Merkür ilişkiler ve ortaklıklar evinizde tekrar harekete geçiyor. Ay boşluğu nedeniyle pazar miskinliğine açık bir durumdasınız.

8 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi, çok üzmeyin herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız. İş yerinizdeki çalışmalarınızdan dolayı terfi edebilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 31" R
Ay
Yay
24° 12' 52"
Merkür
Koç
16° 13' 19"
Venüs
Koç
28° 07' 30"
Mars
Balık
27° 55' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 50"
Satürn
Balık
16° 22' 01"
Uranüs
Boğa
22° 12' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 35"
Lilith
Başak
23° 04' 44"
True Node
Koç
15° 27' 10"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>