İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar istemiyor ve bu korkuları barındırmayan dingin ilişkiniz içinde huzurlu görünüyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşıyorsunuz.

Arkadaşınızla birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

Önümüzdeki günler içinde yaşayacağınız bir tartışmanın niteliği ve ömrü tamamen sizin elinizde olacak. Bir tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek. Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya ilgisiz gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi eliniz kolunuz bağlı olarak uzaktan izlemenize neden oluyor. Halbuki işin içinde olmanız yönünde de bir sürü eleştiri alıyorsunuz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 01:06 itibariyle burcunuzun üzerinde ilerleyen Ay etkisinde yeni haftamızı selamlıyoruz. Bu geçişde, hangi konuda olursa olsun verdiğiniz mücadele, sabır ve emeğin karşılığını almak istersiniz. Karşınıza çıkacak kişinin veya hayatınızda bulunan insanın size karşı sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını bekleyebilirsiniz. Saat 11:30 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm özellikle bağlılık duyduğunuz veya sizin için yaşamsal önemi olan kişilerle daha dikkatli konuşmak gerektiğini gösteriyor. Bazı kişiler tatlı sitemlerde bulunabilirler. Belki bunu kaldıracak gücünüz yoktur. Ancak sabırlı olmakta, köprüleri atmamakta fayda vardır. Saat 17:19 Ay-Neptün zorlu görünümü, gün içinde, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı davranılmaması gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. İş ve kişisel kararlarınızı bu saatte vermeyiniz. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne gergin bir ruh hali ile başlıyorsun. Ay'ın konumu, seni kararsız ve tepkili bir tutum içine sokabilir.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren konularda ani değişikliklere ve gelişmelere açık yoğun bir dönem. İş hayatınızda veya toplum içerisindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda tahmin etmediğiniz gelişmeler söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Malum dün Merkür doğru harekete geçti, iletişim sorunları ve elektrik elektronik ya da teknolojik başlıklı konularda aksilikler düzelebilir. Ancak, bu hafta ve önümüzdeki hafta huzursuzluklar ve beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir. Bu alandaki gelişmeleri haftalık yazımızda Astroskop köşesinde bulabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassasiyet yaratacak konularda gerçekçi olmanızda fayda var. İş hayatınızda kadınlardan destek bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışabilirsiniz. Bedensel konular gündeme gelebilir. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şans bugünlerde her konuda yardımınıza yetişiyor. Bazı sorunları çözmek için risk almanız gerek. Bugün girişken olun ve korkmayın. Şartlar lehinize gelişmeye başladı.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile alanınızda yaşadığınız iletişim aksiliklerini geride bırakıyorsunuz. Bugün vaktinizi daha çok kendinize ayırmak isteyebilir, önemli işleri geri plana atmayı tercih edebilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün genelinde zihinsel alanınız ve özel hayatınızla ilgili heyecanlı bir süreçle karşılaşabilirsiniz. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya, yazmaya uygun ve haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir gündesiniz.Ani, anlık karar verilmiş organizasyonlara ve arkadaş etkinliklerine karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Mesleki kazançlarınızda ilginç haberlerin neden olduğu gelişmeler kaydedebilirsiniz. Ortaklık ilişkilerinizde iletişim ve haberleşme durgunluğuna dikkat ediniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

9 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 49" R
Ay
Yay
25° 50' 38"
Merkür
Koç
16° 14' 50"
Venüs
Koç
28° 16' 45"
Mars
Balık
28° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 34"
Satürn
Balık
16° 22' 42"
Uranüs
Boğa
22° 13' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 01"
Lilith
Başak
23° 05' 34"
True Node
Koç
15° 26' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>