İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Gezip alış-veriş yapmak ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir.

Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerin desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Böylece yoğun işlerinizden kolay bir biçimde sıyrılabiliriz.

Para durumunuz açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Beklediğiniz bir yerden para ulaşabilir bugün. Bu parayı yatırım amaçlı kullanmak isteyebilirsiniz.

Sağlık durumunuz ile ilgili bir takım sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir bugün. Özellikle sıcaklardan daha iyi şekilde korunmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olumlu bir gün olacak. Bugün duygularınıza hakim olacak ve sorunlarınızın üzerine gidecek gücü kendinizde bulacaksınız. Gün içinde ailenizden bazı kimselerle görüşme fırsatı bulabilir ve onlarla bazı konularda ortak kararlar alabilirsiniz. Gün sonunda sizi oldukça mutlu edecek bir sürprize hazırlıklı olun.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 08:17 Venüs-Neptün görünümü ailemizin ve sevdiklerimizin üzerine titrediğimizi gösteriyor. Hayattan olumlu yönde beklentilerimiz var. Bunca karmaşalar, zorluklar yaşamamıza rağmen, yüreğimizdeki bir ses, dayan ve inan diyerek bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalıyor. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, kendimizi güvende hissetmek veya böyle hissettirecek kişilere yönelmemizi sağlayan bir enerjidir. Değerlerimizi koruruz ve kollarız. Eski arkadaşlar, mekanlar, geçtiğimiz deneyimler, yaşadıklarımız tümüyle önemlidir. Maddi açıdan güçlü olmak isteriz. Sanki böyle olursak, dışarıdan olumsuzluklar bize dokunmayacak sanırız. Bu güçlü enerji, aslında sosyal ilişkilerimizi tekrar gözden geçirmemiz yönünde önem taşımaktadır. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, hedefinize varma karar ve istekliliğin göstergesidir. Hem kendinizi ifade etmekten hem de arzularınızı gerçekleştirmekten yanasınızdır. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, bu saatlerde gücünüzü kabul ettirmekten yana olduğunuzu görüyoruz. Ancak bunun ayarını bilelim ki, ilişki ve finansal konularda düşünmeden karar vermemiş olalım. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, gönlümüzce hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Eğer bir şeyler bizi sinirlendiriyorsa buna tepki gösteririz. Bize müdahale etmeleri, özgürlüğümüzü kısıtlamaları hoşumuza gitmez. Aşkta denge, paylaşım, uyum bizi mutlu eder. Fakat yine de, bizim dediğimiz olsun isteriz. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, sizi toplumsal ilişkilerinizde, bireysel planlamalarınızda destekleyici ve aktif edicidir. Sözleriniz ve duruşunuz diğerleri tarafından hayranlıkla izlenir. Kendinizle barışıksınızdır. Bu saatlerde keyfiniz yerindedir. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, ilişkilerinizde duygularınızı belli bir kontrol altına almanızı sağlar. Bu sayede bilinçli şekilde hareket edebilir, doğru bir karar verebilirsiniz. Birbirinizin hayata bakışını, yaşam felsefesini, düşüncelerini, ilişkide merkez aldığı noktaları sormaya, anlamaya, onu tanımaya çalışırsınız. Bunlar gayet faydalıdır. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığın kişilerin fikirleri karşısında bocalaman mümkün. Tepkili davranışlar ile karşılaşabilirsin.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutulmuş bazı harcamalar ya da vaat edilen bazı sözlerin karşılanmaması canınızı sıkabilir. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gibi dursa da, borçlar ve ortaklı kazanımlarınızdan yararlanabileceğiniz bir gün.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla daha yakın olabilirsiniz. Ancak gelecek yönünde düşünmek de gerekiyor.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara isteklerinizi yaptırmak konusunda oldukça başarılısınız. Bugün duygusal isteklerinize çok kolay karşılık bulacaksınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda şanslı ve bir o kadar yaratıcı etkilerinizin devreye gireceğini söylebilirim. İş alanlarınızda başkalarına yaptığınız yardımların sonuçlarını maddi olarak göreniz mümkün olacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde keyfiniz yükselecek.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün haftalık işlerin sonuçlarını toparlar, raporlamaları tamamlarsınız. Zihniniz pratik çözümlere odaklı olur. Tahsilatlar yüzünüzü güldürür. İkili ilişkilerde karşınızdaki kişinin fikirleri sizi zorlamasın. Sonuçta onun deneyim ve tecrübesinden faydalanmak sizin için bir avantaj olacak. Evde ufak tefek tadilat tamirat işlerini halledebilirsiniz. Eşyalarınızı yenileyebilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 16"
Ay
Kova
19° 10' 45"
Merkür
Koç
17° 39' 11"
Venüs
Boğa
03° 07' 50"
Mars
Koç
01° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 40"
Satürn
Balık
16° 43' 35"
Uranüs
Boğa
22° 26' 46"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 22"
Lilith
Başak
23° 31' 47"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>