İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu ihmal ettiğinize dair sitemleri bitmek bilmiyor. Siz de bu yanlış anlamayı onarmak için hiçbir şey yapmıyorsunuz. Onun beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

İşyerinizde zaman zaman aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri asla göremiyorsunuz. Sizin kariyerinizi sabote etmek isteyen bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

Çok yakınlarınızla her şeyinizi paylaşıyorsunuz ama biraz daha uzak çevreniz neredeyse sizi cimri olarak kabul ediyor. Gönlünüzden geçen bonkörlüğü pratiğe yansıtırsanız daha çok sevileceksiniz.

Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. Temkinli olmanız gereken bir gün. Her alanda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek mutluluklar getirebilir. Herkes tarafından hesabını kontrol edebilen biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz. İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinize uygun ortamlardan bugünlerde uzak kalmanız yararlı olacak.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Maddi konularda dikkatli olmanızı sağlar. Zaten böyle bir enerji altında kişi ister istemez, nereden ne kazanabileceği ve bununla ne gibi işler yapabileceğini kafasının içinde kurgulayabilir. Amaç: kimseye eğilmeden işlerini yoluna koymak olmalıdır. Burada benim tavsiyem planlarınızı, dış dünyadaki şartlara göre gözden geçirmenizdir. Bazı alacaklarınızı tahsil etmenin yolu, hakkınız olanın peşine düşmek ve tereyağından kıl çeker gibi elde etmektir. Sözler ve tavırlarınız, çıkarlarınızı korumanızda size yardımcıdır. Saat 07:35 Ay-Satürn görünüm etkisinde parasal sıkışıklığa çözüm bulmaya çalışırız. Bir şeyleri halledebilmek, ilerlemek için mücadele veririz. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Saat 16:30 Merkür-Mars görünümü, her burç mensubu için dikkatli olmayı gerektiriyor. Aile hayatınız, yuvanızla ilgili konuları bir daha ele alalım. İlerisi adına, yarınlarınızı adına düşünmelisiniz. Ofis açmayı düşünüyorsanız iyice araştırınız. Hangi çevrede çalışmak daha iyi gelir getirir, hangi kitleye hitap etmek lazımdır, bunları ele alınız. Yürürlüğe koyacağınız projeniz varsa, bununla ilgili çalışmalara ağırlık veriniz. Kiminle görüşürseniz ve size ne söylenirse söylensin iyi notlar alınız. Ajandanızı kontrol ediniz. Hemen söz vermek yerine zaman isteyiniz. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ufak-tefek olaylar nedeniyle gergin olabilirsin. Ancak bu durum fazla uzun sürmeyecek.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde iletişimin daha fazla güçlendiği ve sosyal kimliğinizle ön plana çıkacağınız bir süreç olacak. Herkesle dost oluşunuz ve toplum içinde rahat ve akıcı konuşmanız sayesinde her zaman toplantıların aranılan kişisi olmaya adaysınız. Ancak bazı sırlarınızı saklama konusunda daha fazla çaba sarf etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda arkadaşlar ve gelecekle ilgili planlar hareketlilik getirmekte. Beklenmedik durumlar da ortaya çıkabilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken bunu yapmaya cesaret edemiyorsunuz sanki.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı ufak- tefek olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsin. Ancak bu durum fazla uzun sürmeyecek. Parasal konulara yönelik endişelerin çözümleniyor. Kararlı ve yapıcı tavırların sayesinde uzun zamandır bağlılık gösterdiğin bir konuda güç kazanıyorsun. Sanatsal faaliyetler ve hayal gücün ekstra işler yapmanı sağlıyor. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle ailen arasında denge kurmaya çalışmak seni biraz yorabilir. Kendinde ve yaşam alanında yapacağın değişiklikler, üzerinden bir yük kaldıracak. Kilo problemi olan bir İkizler burcuyan, yeme alışkanlıklarını değiştirmende fayda var.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda kolay tepki vermeye meyillisiniz. Kendi gücünüzle ve diğer insanlardan da destek alarak işleri istediğiniz gibi yoluna koyacaksınız

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi meseleler, miras, para paylaşımları bir dönüşümden geçiyor. Artık siz de bunun iyice farkındasınız. Aile ilişkileriniz öncesi gibi olamayacaktır. Kendi kararlarınızın ne kadar doğru olduğunu gözlemlersiniz. Ama aile içindeki karmaşa gönül yorgunluğu verir. Sorumlulukları üzerinizden atma şansınız pek yok. Bütçe açığını zekanızla toparlamaya çalışın.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 51" R
Ay
Balık
02° 57' 24"
Merkür
Koç
18° 10' 20"
Venüs
Boğa
04° 19' 42"
Mars
Koç
01° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 19"
Satürn
Balık
16° 48' 35"
Uranüs
Boğa
22° 30' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Başak
23° 38' 15"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>